Võrkturundus (püramiidiskeemid)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: Võrkturundus(püramiidiskeemid)

See film on ka midagi sinnakanti-seal räägib Vin Dieseli esitatud karakter, mismoodi müüakse unistusi. Pmst see ongi unistuste müümine. Illusiooni tekitamine, et inimesel on hirmsasti midagi vaja.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Palju parem film müümise aspektist on Glengarry Glen Ross. Boiler Room läheb imo rohkem Wall Streeti, Margin Calli ja muude börsi filmide kampa.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Hihii
        Mulle meeldib kui tullakse su juurde(piltilus blondiin nt kursaõde) ja öeldakse , et kas on võimalik kokku saada, et MUL ON JUST SULLE TÄNA MIDAGI ÖELDA
        Ja vägagi võimalik, et ta kutsub enda poole. Sa vead õhtul kohale erutusest juuksed püsti ja hakatakse nt AMWAYST jahuma, mis on täielik külm duss

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

ty muru! boiler room nähtud ja suht meeldis, kuid see, mida sa pakud, tundub veel parem. wtf näitlejate ansambel!
          sry for offtopic
          a muidu ma ka käinud tuttava õhutusel Kyani kokkutulekul kuskil hotellis. selline hülgemöla käis.
          mingisuguse torumehe raamatu lugesin ka läbi (20 lk A4). see nende Piibel ja passiivse tulu reklaamimiseks A ja O

Comment

• atsetoon
            Joomas õlut Atsetooniga
            • May 2009
            • 1105

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Hihii
            Mulle meeldib kui tullakse su juurde(piltilus blondiin nt kursaõde) ja öeldakse , et kas on võimalik kokku saada, et MUL ON JUST SULLE TÄNA MIDAGI ÖELDA
            Ja vägagi võimalik, et ta kutsub enda poole. Sa vead õhtul kohale erutusest juuksed püsti ja hakatakse nt AMWAYST jahuma, mis on täielik külm duss
            mulle ei meeldinud :(

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Hihii
              Siis sinusugune kimatoorne mesilane peaks tutvustama sellele blondile enda 'torudest' koosnevat püramiidskeemi, kust kasu saad ainult sina...

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Kas see Rikka ja vaese isa autor Robert on ka kuidagi võrgturundusega seotud? Ja kas need võrkturundajad flat out valetavad, või on praktikas #1 müügimehel tõesti võimalik see saavutada mida nad räägivad?

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Kunagi kui tööd otsisin, siis olid ka ajalehed jms portaalid täis mitte midagi ütlevaid kuulutusi, et vajatakse hakkajat noort jms.. ükskord läksin kohale, tol ajal oli miski Kulhberti aadress vms.. sisse istudes kohe nägin ära et püramiidskeem.. ja jalutasin minema.. wasted 1h

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Amway rahva jaoks pidi see raamat põhimõtteliselt Piibel ja autor Jumal olema.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

muidu naljakas mees Kristjan Kiis aka kiisumees, kes selle nimega või inimesega on kokku puutunud teab küll tema pidevaid skeemitamisi ja firmasid ja ärisid jms asju.. + päris palju on ta ka käinud ennast televisioonis näitamas.. suht edev tüüp, aint et temalt ma ei julgeks püksinööpigi osta, ükskõik mida ta ka ei paku, alati maksad üle või on muud moodi ripoff.. enivei.. ta on nüüd kukkunud ka sinna püramiidskeemi see kohvimasinate ja kohvidega.. aga nohh vähemalt mees on aktiivne ja teeb kõik endast oleneva, ehk kui keegi kunagi mingit passiivset tulu saabki sealt, siis on see tema:

https://www.facebook.com/Vorkturundus <-- tema leht.

Comment

• pokkerisheriff
                        Grinder
                        • Oct 2011
                        • 824

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                        Palju parem film müümise aspektist on Glengarry Glen Ross. Boiler Room läheb imo rohkem Wall Streeti, Margin Calli ja muude börsi filmide kampa.
                        irf, kui vin diesel ja püramiidskeem lugesin, siis teadsin mis filmist jutt ja iga kord kui keegi boiler roomi kiidab, tuleb mul silme ette kuidas glengarry alec baldwin omab boiler roomi ben afflecki nagu poisikest motivatsioonikõnede võrdluses.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                          irf, kui vin diesel ja püramiidskeem lugesin, siis teadsin mis filmist jutt ja iga kord kui keegi boiler roomi kiidab, tuleb mul silme ette kuidas glengarry alec baldwin omab boiler roomi ben afflecki nagu poisikest motivatsioonikõnede võrdluses.
                          indeed! klassika! Tüübil oli 6 minutit osa, aga kandideeris sellega oskarile.
                          [YOUTUBE]y-AXTx4PcKI[/YOUTUBE]

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

täitsa lõpp, mida ma loen! ma olin suht kindel, et eestis on see püramidskeemide värk ca 15 aastat tagasi läbipõetud haigus siis herbalife kujul. mul polnud aimugi, et sellised asjad nii jõuliselt senini tegutsevad. aga kui see herbalife siin tegutses, siis tööotsijal sellest pääsu polnud. sattusin isegi paaril korral nende lõksu. ühe korra kuulasin ca tund aega, ehk kuni selle momendini kui öeldi, et 160$ tuleb kohe välja käia. teised korrad panin kohe udjama kui kohale jõudes aru sain millega tegemist oli. selle herbalifega läksid asjad vist isegi nii kaugele, et ülejäänud tööpakkujad panid kuulutusse suurte tähtedega juurde, et TEGU POLE HERBALIFEGA.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Kui nüüd meeldegi tuletatada siis läksin vist 1999 ajalehekuulutuse peale kohale. Ma veel närveerisin, et jään tööintervjuule hiljaks
                              Kohale jõudes tabas mind üllatus, kui ruumis oli päris palju inimesi ja tädike hakkas rääkima kuidas ta on saanud rikaks annab oma poegadele jne raha Oli just mingi Kuhlbarsi tänaval. Reklaamis mäletan, et oli veel mingi 1000 eeku nädalas töö 8 tundi nädalas vms. Keskm palk oli siis ehk 4k?

Comment

• sm0ntaan
                                Jube Noob
                                • Jan 2010
                                • 174

sugulane keeras herbalife toodetega tervise korralikult pe*sse. võttis aja maha ja nüüd juba aastake aasias

Comment

Working...