Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
Imo täiesti mõtetu, muidu Hollandis tunduvalt jõukama elu pealt hakata midagi lollidele eestlastele tõestama. Kelle jaoks? Täiesti siiber neist "näitajatest" kes tulevad oma "nädal aega 10€-ga", "nädal aega 8€-ga" jne. Varsti suures ületrumpamis vaimus tuleb "nädal aega ilma rahata ja maksan veel 10€ peale" tegijaid. Kuradi nädal aega võin ma ka mingi näljas olla ja kireda, et vaata kui lihtne on üldse ilma rahata hakkama saada. Mida see muudaks?
Selliste "innovaatiliste" eksperimentide tegijad võivad minu poolest perse minna ja nälga surra.
Comment
-
Mingismõttes nõustun. Võin ju jah nädal aega 20 sendiseid nuudleid süüa või iga päev kartulit keeta ja seda veega lahjendada, et rohkem saaks, aga mida fakki ma tõestan sellega?
Jah on võimalik odavalt ära elada, aga ülisitasti elamine ei ole ju ka mingi elu ?
Comment
-
Juhin teie tähelepanu lõigule "Olen Hollandis elanud ainult 3,5 aastat, minu peres on kolm last (12-, 8-, ja 2-aastane) ning lisaks 47-aastane mees. Terve järgmise nädala kavatsen vastu pidada vaid kaheksa euroga ning iga päev oma tegemistest videopäeviku näol teile ka teada anda. ". Üksi 8€-ga veel aga kolme lapsega ?!?
Muidu Maximas oli kuu alguses 20 sendiste nuudlite allahindlus -25%, ostsin ka mõned pakid. 10+ pakki läheks neid päevas, makaronide ja kartulitega kombineerides saaks ja olen saanud ka vähemaga, kui 8€ nädalas hakkama. Kui aga laps(ed) mängu tulevad, siis on lausa sigadus sellist iba suust välja ajada.
Comment
-
Nagu ka ise mainis, siis varud olemas ju. Kõva uudislugu:
"Ette rutates pean ütlema, et elada ära kaheksa euroga nädalas ei eelda keegi, et sul on arved maksmata ja sahvris mitte midagi. Aga ma püüan kuni esmaspäevani oma sahvri tagavara mitte täita."
Võin ka praegu osta kahe nädala toidu ette ja €0 kulutada 2 nädalat.Last edited by pastilaa; 27.01.12, 16:42.
Comment
-
Hollandist rääkides: nagu ma aru olen saanud siis kanep on legaalne aga üheski bensiinijaamas ei müüda isegi õlut. Kui mingis kolmandas bensukas lõpuks küsisin, kus asub lähim pood alkoholiga, siis näidati küll suund ette aga öeldi ka kohe ära, et alko müük algab 16:00...
Comment
-
tee videopäevik, muidu ei usuAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustNagu ka ise mainis, siis varud olemas ju. Kõva uudislugu:
"Ette rutates pean ütlema, et elada ära kaheksa euroga nädalas ei eelda keegi, et sul on arved maksmata ja sahvris mitte midagi. Aga ma püüan kuni esmaspäevani oma sahvri tagavara mitte täita."
Võin ka praegu osta kahe nädala toidu ette ja €0 kulutada 2 nädalat."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Kusjuures ma sain just 4,60€ 2+ nädalat hakkama. Lõpus kiskus see makaron+kartul+riis teema küll igavaks aga 4,60€ läks sellegipoolest tubaka peale.Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
Võin ka praegu osta kahe nädala toidu ette ja €0 kulutada 2 nädalat.
Comment
-
keegi parki täna läheb?"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
eks varsti näeb"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
Comment