Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
trennis sai käidud mingi 10-16 eluaastatel... praegu 21. Vahepeal mõned kuud sai jõusaali proovitud, aga pooleli ta jäi.Algselt postitas redddman10 Vaata postitustta trennis käinud 6 aastat naq ma aru sain
Ma ei oska seda hästi kirjeldada. Kui trenni teen( jooksen,tõstan raudu või ujun).. siis pole nagu mitte midagi häda ja lasen rahulikult. Aga nii kui lõpetan ja 10mintsi mööda läheb, siis hakkab paha..otseselt süda ei lähe pahaks, aga selline... käed,jalad lähevad nõrgaks-lodevaks-hakkavad surisema, ei jõua püsti seista ja lihtsalt istuks ja isegi autoga ei viitsi sõita, nõuab liiga palju pingutust.Kasvõi peale ujumist või vahel ka pärast sauna on lihtsalt püsti seismisega raskusi. Kuigi ise tunnen, et lihased väsinud ei ole. Karm periood möödub 10-20mintsaga, aga järelmõju on veel mitu tundi.
Igapäeva toimetustes ja ntx terve päev autot/maja remontides ei ole samas jällegi midagi häda.
Comment
-
Algselt postitas backdoorsex Vaata postitustJälle und pole terve öö. oh fakk küll. 3me tunni pärast jälle tööle. Täpselt nagu eile. Terve öö üleval.
Retseptiravim. Soovitan kui koguaeg uinumisega raskusi.
Comment
-
MISMOODI?Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustPole päikest või valgust pea 2 nädalat näinud.
Magama lähen on pime ja ärkan on pime lol.
Ma olen ka öise elureziimiga, magama lähen ca 7-10 hommiku ja ärkan 18 - 20 vahel, aga hommikuti näen ikka valgust ka tunnike-kaks :D
Comment
-
See on uinuti- võtab teadvuse aga uni tuleb väga madala kvaliteediga. Ei soovita droogide poole vaadata.Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
Retseptiravim. Soovitan kui koguaeg uinumisega raskusi.
Nendega surud alla tagajärje... Õigem oleks põhjusega tegeleda.
Comment
-
Head lugemist http://forumserver.twoplustwo.com/62...r-itt-1154410/
Comment
-
väga sõbralik hint: kui teil uneprobleemid, siis palun hoiduge tablettidest.
just my 2cents
edit: mix? sest tulevikus te ilma ei saagi ja elu suht fucked up.Last edited by hotcocacola; 27.01.12, 03:32.
Comment
-
A ei uneprobleeme muidu ei ole, lihtsalt eile sai kaua oldud üleval ja see viis selleni, et pidin tööle minema magamata.
Tööl obv täielik unekas peal. Töölt tulles kohe magama. See viis laksult reziimi sassi. Oleks pidanud mingi õhtuni üleval olema ja siis minema. Nüüd olin jälle öö üleval ja kohe tööle. faak :(.
Comment
-
Algselt postitas k2snakalle Vaata postitusttrennis sai käidud mingi 10-16 eluaastatel... praegu 21. Vahepeal mõned kuud sai jõusaali proovitud, aga pooleli ta jäi.
Ma ei oska seda hästi kirjeldada. Kui trenni teen( jooksen,tõstan raudu või ujun).. siis pole nagu mitte midagi häda ja lasen rahulikult. Aga nii kui lõpetan ja 10mintsi mööda läheb, siis hakkab paha..otseselt süda ei lähe pahaks, aga selline... käed,jalad lähevad nõrgaks-lodevaks-hakkavad surisema, ei jõua püsti seista ja lihtsalt istuks ja isegi autoga ei viitsi sõita, nõuab liiga palju pingutust.Kasvõi peale ujumist või vahel ka pärast sauna on lihtsalt püsti seismisega raskusi. Kuigi ise tunnen, et lihased väsinud ei ole. Karm periood möödub 10-20mintsaga, aga järelmõju on veel mitu tundi.
Igapäeva toimetustes ja ntx terve päev autot/maja remontides ei ole samas jällegi midagi häda.Madalal veresuhkrul on küll sellised sümptomid ja trenn mõjutab veresuhkrut. Teoorias peaks juba poolest klaasist mahlast peale trenni abi olema, et neid sümptomeid ei tuleks.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustÄkki see mingi veresuhkru teema?Fullstacks have more fun.
Comment
-
Haha. Rada7 foorumis on postitamiskasti juures kirjas: "NB! Hoidkem ruumi kokku ja postitagem vaid äärmisel vajadusel, sest internet hakkab Mart Laari süül täis saama."Fullstacks have more fun.
Comment
TC
Comment