Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ropka11
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1008

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Algselt postitas Arcticman Vaata postitust
    keegi starmani klient oskab öelda, kas mõne kanali pealt täna El Classicot on ka võimalik vaadata (Barca vs Real) ?
    Mis kanalitelt mängu näitab http://liveonsat.com/LJ_foot_e_spain.php ühtegi starmani kanalit vist küll ei ole

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Palju seal farmis makstakse siis ka? Miski 2.5k€?

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas fyte Vaata postitust
        Palju seal farmis makstakse siis ka? Miski 2.5k€?
        Ee.. Mina olen saanud kuskil 2,1-2,2. Aga see on ka tegelt suht lagi, mis mul seal võimalik teenida on.
        Kuus igatahes läheb kõigest 600e kõigele. Üksinda 2t korter, bena, nett, söök. Et noh sellessuhtes rahul ikka.
        Ainuke miinus, et ma olen totaalselt üksi siin ja mul pole ühtegi sõpra siin, kellega vabal ajal midagi teha. Täielik erak :D
        Last edited by VisaHing; 18.01.12, 21:54.

Comment

• oohoh
          Grinder
          • Oct 2009
          • 547

Kanepi mängule pilti ka toodetakse või sama värk mis eelmine kord? Sama, 13s väljak jälle

Comment

• Recon
            Jube Noob
            • Nov 2009
            • 103

Kanepi match algas... gogogo

5 games
            5 breaks

Naiste tennis *facepalm*

2-6 5-6 ja nägemist turniir
            Makaroval ei olnud vaja eriti midagi tehagi, Kanepi tegi kogu töö ise ära enda välja mängimisel.
            Last edited by Recon; 19.01.12, 01:49.

Comment

• albinar
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2010
              • 346

On keegi uut infot fulltildi kohta kuulnud?

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Tasakaalukas ja rahulik pangatöötaja Raul tõstis augustis 2009 Tallinnast Sakku sõites millegipärast keskmise sõrme, kui tema autost põrutas mööda punane Citroën kahe noormehega.

Mul ei ole lihtsalt sõnu, seest õõnsaks muudavad sellised lood. Kus on õiglus, kas see on õiglane karistus ? Nii närvi ajab alati, kui ma vaatan neid reaalselt määratud karistusi tapmise eest, Eesti riigis.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Algselt postitas inward Vaata postitust
                  http://www.ekspress.ee/news/paevauud....d?id=63792782

Mul ei ole lihtsalt sõnu, seest õõnsaks muudavad sellised lood. Kus on õiglus, kas see on õiglane karistus ? Nii närvi ajab alati, kui ma vaatan neid reaalselt määratud karistusi tapmise eest, Eesti riigis.
                  Ei ole tapmine ju?

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Ma pool artiktlit nägin aint tho, "Kuidas rullnokk oma käitumist põhjendas? Millise karistuse ta sai? Kas ta on maksnud ohvri lastele elatusraha? Loe edasi Eesti Ekspressi tasulisest versioonist"

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Manslaughter
                      Last edited by qbj0hn; 19.01.12, 13:05.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

"Esimese astme kohus mõistis 20-aastase Norman Varema 29. märtsil süüdi kehalises väärkohtlemises ja surma põhjustamises ettevaatamatusest ning karistas teda poolteise aasta pikkuse vangistusega. Sellest kuus kuud tuleb noormehel kohtu otsusel reaalselt trellide taga veeta." - 1,5a karistus ja reaalselt 6kuud vangis....

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Algselt postitas inward Vaata postitust
                          http://www.ekspress.ee/news/paevauud....d?id=63792782

See kui sinu lähedane saab kellegi käe läbi surma, siis sa tahaksid talle muidugi surmanuhtlust määrata, nagu me kõik ilmselt. Kuid kes oled sina oma suure egoga, et just sinu lähedane inimene on nii oluline, et teine inimene peaks karistuseks surema? Kas sellel teisel inimesel siis pole lähedasi kes äkki samamoodi mõtlevad? Mis niimoodi saaks? Kõlab vbl ebameeldivalt ja ebaviisakalt ja ma ilmselt ei suuda oma mõtet täies ulatuses edasi anda. Samas- olgu karistus kui pikk tahes- vabaduse võtmine ei ole küll mingi magic vahend inimese parandamiseks või mingi probleemi lahendamiseks. Mina olen seisukohal, et kurjategijatega peaks tegelema selle asemel, et neist kinni panemisega veel hullemaid, ühinskonda vihkavaid ja viha täis "inimesi" teha.
                          Tundub väga rumal koondada kõik paha teinud inimesed kel enamusel on endal mingid sisemised vihad ja probleemid, mis tuleks lahendada, ühte kinnisesse kohta, kus neid ümbritsevad nö. endasugused ja ilmselt parim ja mõeldavaim viis ellujäämiseks on olla veel agressiivsem, veel tugevam, veel vägivaldsem jne. Kinnine ring suht koht?

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

ja galojan istub 5 kuud. sounds fair
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                              See kui sinu lähedane saab kellegi käe läbi surma, siis sa tahaksid talle muidugi surmanuhtlust määrata, nagu me kõik ilmselt. Kuid kes oled sina oma suure egoga, et just sinu lähedane inimene on nii oluline, et teine inimene peaks karistuseks surema? Kas sellel teisel inimesel siis pole lähedasi kes äkki samamoodi mõtlevad? Mis niimoodi saaks? Kõlab vbl ebameeldivalt ja ebaviisakalt ja ma ilmselt ei suuda oma mõtet täies ulatuses edasi anda. Samas- olgu karistus kui pikk tahes- vabaduse võtmine ei ole küll mingi magic vahend inimese parandamiseks või mingi probleemi lahendamiseks. Mina olen seisukohal, et kurjategijatega peaks tegelema selle asemel, et neist kinni panemisega veel hullemaid, ühinskonda vihkavaid ja viha täis "inimesi" teha.
                              Tundub väga rumal koondada kõik paha teinud inimesed kel enamusel on endal mingid sisemised vihad ja probleemid, mis tuleks lahendada, ühte kinnisesse kohta, kus neid ümbritsevad nö. endasugused ja ilmselt parim ja mõeldavaim viis ellujäämiseks on olla veel agressiivsem, veel tugevam, veel vägivaldsem jne. Kinnine ring suht koht?
                              Tahad siis, et tapmise eest saaks natuke noomida ja kogu muusika? Juba lapsena ema saatis ju nurka kui pätti tegid, tegude eest tuleb vastutada. Pigem peaks juba siis taolised vanglad olema nagu norras on. Vennad heades tingimustes, inimlik olemine ja erinevad programmid mis valmistavad inimest ette enne vabadusse minekut, sest jah selle kohapealt on sul õigus jah, et enamus kes kinni lähevad tulevad sealt välja veel hullemana kui nad kinni minnes olid.
                              Last edited by qbj0hn; 19.01.12, 13:14.

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                                Miks sa nii äärmusesse kohe laskud ? Kas ma ütlesin, et antud juhtumi puhul oleks surmanuhtlus õiglane, kindlasti ma seda ei arva. Antud karistus on aga lihtsalt naeruväärne. Ma ei poolda surmanuhtlust otseselt, samas mingi teatud roima kõrgemais astmes selline võimalus peaks olema.

Comment

Working...