Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    Ja kuigi ratsionaalse mõtlemisega inimestel tekib kiusatus ta lihtsalt ullikeseks kuulutada, võiks mõelda näiteks tema ennustusele 1950. aastast. Ta ütles: „[Maakera] külmad piirkonnad muutuvad soojaks... ja vulkaanid ärkavad. Tohutu laine katab suure ranniku, kus on inimesed ja linnad, ja kõik kaob vee alla

ratsionaalne inimene uurib veidi viimase 500 aasta kliima kõikumisi ja looduskatastroofe ja paigutab huumorinurka järjekordse anektoodi.

E: samas sellist ettepoole kronoloogiat 3000 aasta peale lugeda on päris põnev. hea ulmefilmi stsenaariumi saaks sealt küll.
    Seda küll aga impressiv, et ta kaotas 12a silmanägemise, mis võttis ju väga palju võimalusi talt? Peris ränk elutee võis olla. Nii palju sõdu ja muid läbielamisi ja ikka suutis ellu jääda. Ja sealjuures elada 85 aastaseks.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Ma ei tea kuidas nende ennustajatega on ja antud artikliga aga ma vaatasin mingipäev ei mäletagi mis kanalilt mingit venelaste selgeltnägijate saadet ja seal jäi küll suu lahti mul.
      Mingi vend pani ühes katses lihtsalt absull kõik asjad täppi. Anti mingi naise pilt ja juuksed kes oli surma saanud. Vend pani kõik asjad täppi, kuidas, kus, miks, mis seljas oli mis põhjustel, miks suri, kes temaga koos oli. Vend küsis alguses "kas "insert name" tuleb tuttav?. Siis see naine kes seal oli hakkas nutma ja see vend ytles surnud tüdruku õe nime ja et selle surnud tüdruku vaim on seal ytleb, et igatseb teda jne.
      Ma ei kujuta ette kas kokkumäng või annab nii täppi panna :S

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Vanga artiklist:
        2011 – Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga.

Comment

• IamAllin
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 1653

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
          ta nimega meenus mulle kohe see.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Aga miks alati halbu asju ja katastroofe ennustatakse? Pole kunagi kuulnud, et keegi midagi head oleks ennustanud.
            Aastal 2045 maandub 300 tonnine rõõmupall vaikses ookeanis mis hakkab üle maakera edasi reisima ja mille koostisest leitakse vähi ravim.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              Ma ei tea kuidas nende ennustajatega on ja antud artikliga aga ma vaatasin mingipäev ei mäletagi mis kanalilt mingit venelaste selgeltnägijate saadet ja seal jäi küll suu lahti mul.
              Mingi vend pani ühes katses lihtsalt absull kõik asjad täppi. Anti mingi naise pilt ja juuksed kes oli surma saanud. Vend pani kõik asjad täppi, kuidas, kus, miks, mis seljas oli mis põhjustel, miks suri, kes temaga koos oli. Vend küsis alguses "kas "insert name" tuleb tuttav?. Siis see naine kes seal oli hakkas nutma ja see vend ytles surnud tüdruku õe nime ja et selle surnud tüdruku vaim on seal ytleb, et igatseb teda jne.
              Ma ei kujuta ette kas kokkumäng või annab nii täppi panna :S
              Reitingu tõstmiseks võib muidugi 'fixed' olla.

Comment

• valustyng
                Õpihimuline Mängur
                • Apr 2009
                • 450

peab olema fixed:) muidu oleks kõik maailma mured lahendatud:)

Comment

• Kallas
                  Julm Donk
                  • Mar 2011
                  • 40

Olen ise ka seda venelaste selgeltnägijate teemat vaadanud ja siiani on jäänud siiski mulje, et mõnel ikka on võimed, sest vaevalt seal kõik nüüd setup on, kuid pisiasju ei välistaks. Kogu see selgeltnägemise teema üldse on Out Of My Mind, sest niiöelda "vaimudega" saavad nad kontakti, kuid sellega see piirdub ? Pole nagu kordagi kuulnud, et keegi oleks oma selgeltnägemis võimetega ühiskonnas midagi suurt ja head korda saatnud.

Comment

• harryahven
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1964

idenida> how do i leave this table? anyone
                    Phraeg> just close the window
                    idenida> thanks

lol

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Algselt postitas Kallas Vaata postitust
                      Olen ise ka seda venelaste selgeltnägijate teemat vaadanud ja siiani on jäänud siiski mulje, et mõnel ikka on võimed, sest vaevalt seal kõik nüüd setup on, kuid pisiasju ei välistaks. Kogu see selgeltnägemise teema üldse on Out Of My Mind, sest niiöelda "vaimudega" saavad nad kontakti, kuid sellega see piirdub ? Pole nagu kordagi kuulnud, et keegi oleks oma selgeltnägemis võimetega ühiskonnas midagi suurt ja head korda saatnud.
                      Sellepärast, et need vennad koristatakse avalikkuse eest kiiresti ära, ok see oli nüüd hirmutav aga pmst kui kellegil tõesti mingid kõvad võimed on siis fsb paneb käpa peale või kui oled läänes, siis FBI...sigh.
                      Teine variant, et sa ei kuule neist sellepärast, et neid ei olegi.
                      Ma arvan, et oma silm on kuningas. Kui ma televisioonist midagi näen, siis obv kahtlen kõiges, sest raha nimel tehakse tv-s absull kõike. Aga kui nt. ise midagi unes ette näed või midagi sellist, siis obv sa ei saa seda eitada.

Comment

• kardpleier
                        Grinder
                        • Jul 2009
                        • 699

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Smoke less.

Comment

• minbetmillionaire
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2010
                            • 363

mis kell Kanepi mäng hakkab ja kas sellest pilti ka toodetakse?

Comment

• pokkerisheriff
                              Grinder
                              • Oct 2011
                              • 824

millalgi peale 4 pakun ja pilti ei toodeta. vaata parem zoppi mängu, mis algab kuskil poole 4 paiku eeldatavalt ja sellest leiab pilti ka kui netist otsida oskad.

Comment

• viki
                                Grinder
                                • Apr 2010
                                • 893

Eelmine lõppes ja Kanepi mäng peaks kohe algama.Tundub palav ja kõva tuul.Pilti ka ei toodeta.

Comment

Working...