Kurgumandlid ja nende eemaldamine

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Kurgumandlid ja nende eemaldamine

Uuh p2ris karm .. mind topiti mingi 1h'ks magama pimesoole opiga .. suht midagi ei mäleta ainult seda et keel oli nii pehme, et ühtegi sõna ei suutnud öelda .. järgmine p2ev polnd mingit pohmell iega midagi ... ainult haavad valutasid ja pandi yks valuvagisti liht

Comment

• mihkel88
      Jube Noob
      • Oct 2008
      • 140

mulle tehti ka üldnarkoosiga, ärgata oli väga lahe, mitte midagi aru e isaanud kus ja mis asud, teadsin et mandlid pidi ära võetama ja palusin õdedelt tungivalt, et soovin neid nüüd näha, et kus nad pandi. Siis kustusin ära ja paari h pärast palatis ärgates oli suht halb, kausside viisi verd ja sülge ja nii tunde...siis keevitama ja siis oli veel päev valus ja pärast seda oli valuvaigistite toel normal.

Comment

• Dogers
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2500

Olen seda sujuvalt edasi lükkand ja no, ma ei tea nüüd, arsti juures käidud ja ütles, et pigem tuleks lõigata, aga minu puhul ainult üldnarkoosiga kuivõrd oman ülimalt suurt okserefleksi, hambaarstidki ei saa oma tööd teha ilma et ma öökima hakkaks.

aga noh, praegu mõtlen, et ehk saab ikka ilma, kurat pidevalt kuulen alternatiivsetest viisidest, kuidas taimedega mandlid korda saab :D

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

vandalar ehk jagab oma kogemusi taimedega. ehk saab isegi mandleid ravida.

Comment

Working...