Pokkerisheriff: ennustan, et paari kuu pärast on see "partner" välja surnud. mõni arvas, et ta oskab nalja teha, aga tundub et esmane vastuvõtt on jahe ja sellised vennad, kes ise ennast vaimukaks peavad aga teised ütlevad, et "ok, oli kah midagi aga mitte eriti naljakas", siis sellised vennad ei viitsi pingutada rohkem et paremaid jutte hakata kirjutama ning korralikku nalja tegema ja siis loobuvad kuna lootsid alguses, et võidavad kerge populaarsuse oma följetonidega, aga pettud kui sa näed et esimesed ktsetused inimesi eriti naerma ei aja teistele ei meeldi, et sa spämmid igasse seotud oma linki et lugejaid saada.
Kindlasti pole tegemist spämmimisega,loeme seda reklaamiks kuna ilmselgelt tegemist ametliku prode saidi osaga ja sestap ka mõne top-mode käsi autorina mängus.Lugesin ise need artiklid läbi ja(ütlen sorry ette ära) üks küsimus jäi kummitama- wtf is this shit?.Kes iganes on nende "teoste" autor,kindlasti on ta palju parem mingil teisel elualal.
Paljud inimesed oskavad olla naljakad,mõned on juba väljanägemiselt naljakad ja ajab naerma ilma,et inimene midagi eriti humoorikat oma jutus välja tooks.Alati on kergem teist inimest naerma ajada kui kasutusel nii visuaalne kui verbaalne külg.Paraku oskusega stabiilselt midagi humoorikat kirja panna on õnnistatud palju väiksem protsent inimesi.Satiiri puhul veel eriti.
Eesti pokkerifoorumites on täiesti olemas inimesed kes suudaks järjest toota solid tasemel meelelahutust-satiiri.Näitena PurpurRein ja Svenza.Mõlemad täiesti erineva nurga alt aga neil on oskus olemas.Kõnealuse partnersaidi teoste autor on kahjuks kirjutanud portsu "klassikirjandeid" milles pole puänti ega nalja.Vaid üks algav ja teatud aja pärast lõppev ühtlane jada.Erki Kõlu pole ka tasemel humorist lihtsalt selle pärast,et teab tuhandet aegunud anekdooti.
Mõtlesin, et ei vasta, sest ei ole minu asi vastata kuna otseselt seal ei tegele aga no ei suuda suud kinni hoida. Loomulikult on top-modede käsi seal mängus. Näiteks minu käsi. Minu hallata on tolle lehekülje tehniline probleem - andmebaasid, kasutajad, kohati kujundus, vajalike tehniliste lahenduste loomine ja tulevikus ka rakeback mooduli haldamine. Postituste koha pealt on kokkulepitud, et kui ma tahan võin seal kirjutada oma mõtteid/artikleid, mis pokkeriprod.com pealehele ei sobi.
Lehe üldine eesmärk ongi rohkem kirjutada kõmulist juttu ja kollast ajakirjandust, mis ei sobi ega sobiks http://www.pokkeriprod.com lehele, sest see rikuks mainet ja pokkeriprod.com pealeht on ikka rohkem esindusleht kui miski laulupidu.
Inimesed, kes seal opereerivad on üldiselt foorumites teada ja tuntud kasutajad (kindlasti ilmub ka minu sulest seal tulevikus artikleid on paar mõtet). Lisaks kui kellegil on ka huvi kirjutada oma sulest tollele lehele artikleid või on anda vihjeid siis: http://melu.pokkeriprod.com/kontakt/. Kui Tiim leiab, et Teie jutuke on sobiv siis see ka avalikustatakse: vastavalt saatja enda soovile lisatakse autori nimi. Samamoodi kui on huvi joinida tiimiga - võtke ühendust ja otsustatakse, kas sobid või mitte.
Tylosele: elu on ilus ja lõbus ning maitsemeeled erinevad ning kui juba TIGRANO andis rohelise tule, kes on tuntud old-schooli mees siis ennustan sellele pikka ja ilusat tulevikku :)
PS! Isegi kui te teate, kes selle idee taga on (see tuleb varem või hiljem anyway välja) siis ei tea Te ikka kelle artikkel kellele kuulub, kuna kõik on "toimetaja" nime alt välja antud.
hello-hello aga kahjuks ma ei ole pokkerisheriff. nimi on tegelt küll selline, et võib minu oma olla aga kahjuks näed ei ole. võtsin nähtamatuse ka maha ja nüüd olen foorumi pealehel/teemades nähtav, saad äkki magada siis. kui peaksin olema siis peaksin põdema raskekujulist skisofreeniat...
aa ja kui ma oleks pokkerisheriff siis mul ei oleks 30+ posti vaid oleks neid juba sadu :)
pokkerisheriffi stiilis postituse tegid lihtsalt aka Captain Obvious, muud midagi :)
Comment