plaanis nüüd kuu aja jooksul auto osta. soovin sedaani (mitte luukpäraga vms), piisavalt ökonoomset ja lollikindlat (mitte ameeriklasi, millele juppe raske/kallis saada jne). eelarve 8-10k. ise olen vaadanud Volvo S60 ja Passati poole. keegi oskab veel midagi soovitada?
Puusalt tulistan, pole mingi eriline margi asjatundja.
Väga sõltub ka nt, kas sul on mõni hea tuttav või sõber kuskil esinduses tööl. Meil peres on osaliselt seepärast kõigil Fordid - remonditöödel, korralistel hooldustel ja jupide osas saab päris korralikult alla (mis Fordil nagunii on mõistliku hinnaga).
Passat on muidugi vinge, kui selle n-ö uuema saad. Volvo puhul varuosad on kindlasti päris kallid.
Ma ei tea, kas BMW sinu valikusse mahub, aga ise sõitsin mingiaeg u 4 kuud ringi BMW e60-ga, 3,0 diisel, hea ja ökonoomne ning samas piisavalt võimekas mootor, et maanteel rahulikult kulgeda...
plaanis nüüd kuu aja jooksul auto osta. soovin sedaani (mitte luukpäraga vms), piisavalt ökonoomset ja lollikindlat (mitte ameeriklasi, millele juppe raske/kallis saada jne). eelarve 8-10k. ise olen vaadanud Volvo S60 ja Passati poole. keegi oskab veel midagi soovitada?
Ma ise lihtsalt läheks teeks proovi igasugu variantidega. Nii uut autot ostes valiks selle järgi mis meeldib, mitte mida soovitatakse.
Ma soovitan sul platsid tartus läbi kammida. Kuigi sulle pisiautod vist ei lähe on ntx vehos hetkel vist 6400€-ga citroen c3 mille läbisõit oli ainult 19k. olevat olnud nn testiauto vms. Samasuguseid demoautosi võib teistelt platsideltki leida.
Kui S60 on valikus, siis unusta igasugused mondeod ja avensised ja mazdakuued. Õigemini istu sisse ja proovi sõita, saad ise aru.
Passat on rohkem selline maitse asi, endale ei meeldi.
Mingi nänni täis topitud skoda superb äkki? Peaks odavamalt saama kui passat or audi?
+1
Mazda kere on suhteliselt roostealdis, vb mõni targem oskab öelda, kuidas 2007 a autode kered on, aga enne seda kõikidele mazdadele meeldib roostetada (poritiiva ääred jne).
Ma soovitan sul platsid tartus läbi kammida. Kuigi sulle pisiautod vist ei lähe on ntx vehos hetkel vist 6400€-ga citroen c3 mille läbisõit oli ainult 19k. olevat olnud nn testiauto vms. Samasuguseid demoautosi võib teistelt platsideltki leida.
just sai ringilt tuldud. käisin küll vist kõik Tartu autoaiad läbi va Ksa autoaed(mingi teede remont ja ei viitsinud tiiruga minna) ja valik ikka jube niru. pika kerega passateid on nii, et halb hakkab, aga vot sedaane ei leia. TaufAutos paar tükki oli. mõni korralikuma väljanägemisega S60 oli ka.
@ leits: uuema kerega superb on kena, aga need ei mahu eelarvesse. vana kergega superbi ei taha :(
Mazdade roostetamise kohta olen ise ka kuulnud ja seetõttu selle auto oma peas maha matnud juba.
Comment