Nonii poisid, kalev sõitis 27 punniga zalgirisest üle. rocki fännid, näppige lõssi !!
Kalev luttis zalgirise ära
Collapse
X
-
Re: Kalev luttis zalgirise ära
oleks siis kalev rockist nii tugevalt üle sõitnud.....Algselt postitas HelmpsNonii poisid, kalev sõitis 27 punniga zalgirisest üle. rocki fännid, näppige lõssi !!
AGA....
...ei
seega jah, nice badbeat helmps
-
good point HCC. kui nüüd rock saab 4 hulgas kaleviga kokku, siis vaatame kes lössi näpib ;D
Comment
-
rocki õlu on ju joodav. ega sellepärast, et tiim on sitt, sellepärast ei või õlut joomata jätta. donk, mida sina üldse spordist tead? kui sinu käest küsida, kes on tiit sokk, sa ütled, et eurovisiooni õhtujuht. donk ;DAlgselt postitas rankapoegROFL, endal on rocki särk naab
Comment
-
Ei ole siis vä?Algselt postitas Helmpskui sinu käest küsida, kes on tiit sokk, sa ütled, et eurovisiooni õhtujuht. donk ;D
Õlle on ka ****
Mina tean kuidas palusalu tegi sporti, ta oli suure pere laps! Mitte nagu need smigunnid kes aind puhkavad mägedes
Comment
-
Ise Kalevi poolt Eestis pikalt olnud. Suurhall pole kaugel ning põnevamatel mängudel on saadud ikka kohal käia.
Zalgiris ise ei ela just hetkel parimaid aegu läbi. Majandusraskuste tõttu on kõik võõrleegionärid klubist minema läinud, kuid see ei muuta võitu vähem magusamaks :).
Comment
-
ennem saagu nevezisest jagu :)Algselt postitas bouncerock oleks 40-ga teinud.
-edit-
mina olen kalevi poolt alates sellest ajast alates olnud, kui ma korvpalli vaadanud olen.. ehk siis kui praegune kalev oli veel ehitustööriist. siis olin ka ehitustööriista poolt. lol @ riist
Comment
-
-
FYP ;DAlgselt postitas Helmps
mina olen kalevi poolt alates sellest ajast alates olnud, kui ma korvpalli vaadanud olen.. ehk siis kui praegune kalev oli veel ehitustööriist. siis olin ka riista poolt.
see oli nii naljakas lihtsalt ;D
Comment
TC
Comment