Novembri Offtopic - jõulueelne

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Novembri Offtopic - jõulueelne

njah paistab, et sari kalevipojad jookseb minu eluga ikka paljusti kokku.
    * vaja raha.
    * ootamatul hetkel töö Soome
    * Pikemalt kodust ära
    * Naine ütleb, et suhe läbi.

Maha jääb üle 2 aastat suhet ja aasta+ laps.
    Kordagi pole truudust murdnud 2 aasta jooksul.
    GG.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
      Bluefirest solid NLHE-6max seeriaid/tegijaid? Paari nl200 oma kunagi vaatasin, pole mõttetuimaid videosid varem näinud. Esimesel videol läks esimese kahe käe arutamiseks 22min ja teisel läks 8min, et üldse esimest kätt alustada. Selliseid mitte soovitada. Võivad ka madalamalt olla.
      Miks need halvad on sellepärast? Mu lemmikvideod on Galfondi filosoofia ja seal arutab ka mingi 1-2 kätt per 10 minutit. Õpib kindla olukorra korralikult selgeks selle asemel, et läbi lapata sitaks olukordi ja informatsiooni mille jooksul midagi süvenenult õpetada ei jõua ja veel vähem midagi meelde jääb.

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Miks need halvad on sellepärast? Mu lemmikvideod on Galfondi filosoofia ja seal arutab ka mingi 1-2 kätt per 10 minutit. Õpib kindla olukorra korralikult selgeks selle asemel, et läbi lapata sitaks olukordi ja informatsiooni mille jooksul midagi süvenenult õpetada ei jõua ja veel vähem midagi meelde jääb.
        No ma eeldan, et nl200 videosid peaks vaatama nl100-nl200 mängijad. Nende tasemete mängijatel peaks mingi basic understanding mängust olemas olema ja ei ole vaja 10min sellise olukorra jaoks, vaid näiteks poole vähem. Jäi mulje nagu need videod oleks ülimalt lahti nämmutatud nl10 tasemega mängijate jaoks. Ma olin poole käe peale või esimese käe alguseks tiltis, et kaua võib ühte ja sama asja erinevate sõnadega üle korrutada. Keskmine small stakes regular ei ole ju nii aeglase taibuga, või mida?
        Lisaks ma arvan, et Galfondi videod on natuke rohkem advanced tasemetele ja neid võikski tiba kauem seletada.

PS. ilmselgelt on see lihtsalt mu enda viga, sest mul on niigi raskusi, et üks 40min video ära vägistada. Kui see on tehtud oma tempoga omakorda selliseks, et see tundub nagu 80min, siis see on täiesti võimatu.
        Last edited by Spewmonkey; 30.11.11, 19:13.

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Nonii IRL sai ka pmts korralikku skandaaliga hakkama. http://www.ekspress.ee/news/paevauud....d?id=62525834

Pealtnägijas ka eraldi http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=123225

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Ei ole bumhunteri view - mu lemmik sait on PartyPoker 1000NL+ kus on King of the Hill ja nii võiks heads-up imo igal saidil olla, kuigi (vähemalt algul) ma kaotaks selle tõttu sitaks raha.

Anonymous on lihtsalt super-retarded. Kui siiani oleks olnud anonymous lauad igalpool online-pokkeris, siis UltimateBetis oleks superuserid tegutsenud 4-5a, iPokeris oleks botid nagu praegu, aga me ei teaks nendest, paljud mängijate-vahelised collusionid nagu nt. Stoxtrader ja DOOSHCOM oleks avastamata, üleüldse mängijate vaheline collusion oleks kordades suurem, mina isiklikult ei julgeks üheski non-HU lauas ever vähegi olulisel tasemel mängida, pokkeritubadel oleks sitaks vähem initsiatiivi püüda botte, colludereid jne, sest mängijad ise ei saaks enam neid avastada ja tõenäoliselt vähendataks rahasid mida kulutatakse hetkel securityle drastiliselt.

Meil ei oleks online-pokkeris superstaare ega tuntud nägusid, me ei saaks fishidele 100% kindlusega väita, et vaadake, online pokker on biiditav - pole lihtsalt statistikat selle kohta, sest kõik on anonüümsed. Pokker mänguna muutuks kordades sitemaks - me ei saa korraldada huvitavaid grudge-matše kindlate mängijatega, sest me ei tea kes on kes; me ei saa koguda noteseid ja neid kasutada hilisemates mängudes mis üleüldse teebki pokkeri skillimänguks, seetõttu regularide winrate väheneb veelgi ja seis läheb veelgi hullemaks rake suhtes - kui praegu maksab hea SSNL 6/9-max mängija rake samapalju kui profitit teeb, siis anonymous laudade puhul maksaks kõik rake rohkem kui profitit teevad.

Ja kui praeguse seisuga fishid tihti paanitsevad, et online pokker on rigged, saadavad Starsile kirju et AnaalVanaal on superuser, mis te arvate mis nad siis asjast arvaks kui kõik Anonymous on?

Lühikeses perspektiivis võib see hea olla, aga long runnis üks kohutavamaid asju mis juhtuda saaks.
            Kulla inimene uuri natuke botindusest ja siis tuleb rääkima. Sinu jutu järgi peaks Cake olema kõige botisem võrk üldse aga miskipärast ei ole. Edukad botid vajavad suurt ja sügavat andmebaasi.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Vaatasin ka seda teemat pealtnägijas. Eks ta üks seadusepiiridel hõljumine ole.

Comment

• doublemint65
                Grinder
                • Oct 2008
                • 695

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                * vaja raha.
                * Pikemalt kodust ära

GG.
                cool story backdoorsex

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                  * vaja raha.
                  * Pikemalt kodust ära

GG.
                  Kas tead ka kelle pärast naisel "liblikad kõhus lendavad" ?

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Kulla inimene uuri natuke botindusest ja siis tuleb rääkima. Sinu jutu järgi peaks Cake olema kõige botisem võrk üldse aga miskipärast ei ole. Edukad botid vajavad suurt ja sügavat andmebaasi.
                    Aga kust sa tead, et ei ole? Kõik kõige suuremad boti-skandaalid on välja tulnud ainult tänu mängijatele, Cakes pole kahjuks lihtne kui üleüldse võimalik mängijatel botte vahele võtta ja kui iPokeri-suurune võrgustik ei suutnud ise oma botte avastada siis Cake võrgustiku enda bot-detectionist pole üldse mõtet rääkida.

Ja tuleviku parimad e. Game Theory Optimal botid (samal baasil nagu IGT LHE HU masinad Vegases) ei vaja töötamiseks reaalajas infot, nad ei adjusti vastavalt vastasele, mängivad samamoodi kõigi vastu. Hetkel ma ei tea kas parimad botid on seda tüüpi mis adjustivad või mitte. Juhul kui mitte siis kõik databaas on neil juba olemas mille kallal töötada, s.t. kui tänasel päeval läheks kõik saidid üle anonymous mängudele siis bottide loojatel on kõik info juba olemas mille põhjal väga-väga head sedasorti botid luua mida info vastaste kohta ei huvita.

+ iPokeri bottide kohta lugesin, et nad võivad isegi omavahel collusionit teha ehk mitu botti samas lauas ja arvestavad ka üksteise holecardid sisse, mina ei usalda ühtegi pokkerituba piisavalt, et mängida anonymous laudades ja jääda lootma, et küll pokkeritoad ausa mängu turvalisuse pärast muretsevad. Ühtegi pokkerituba ei koti kas sinu ja minu vastu colluditakse kui see nende enda bottom linele liiga ei tee, neid ei huvita kas raha saavad fishidelt 100 töökat neegrit Eesti Vabariigist või 1 megaboti omanik Kanadast. Hetkel nad lihtsalt peavad bottidega ja colluderitega võitlema, sest see teeb neile kõvasti liiga kui mängijad ise avastavad botid ja sellest foorumites kisavad, anonymous laudadega kaoks selline risk ära.

Ja botinduse kohta olen uurinud omajagu, kulla inimene :)

Comment

• jrgn hell
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 3328

umbes 5ndast minutist võib vaadata videot.

Midagi eriti jawbreakingut ei ole, aga jääb vähemalt nägu meelde.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Jätkame: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...Tere-J%C3%B5ul!

Comment

Working...