KAS me kunagi napsu ka koos võtame?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Re: KAS me kunagi napsu ka koos võtame?

Mina olen sellinne avatud maailmavaatega mees, et mul on savi kas lipsud ees või lipsud maas. Olen nõus viina jooma ja säästuka salatit aga mulle pole vastu ka Veini trimpamine ja valgehallitusjuust. Ma igal juhul käpp - nii tulemises kui ka kokkusaamises annaks käppa ja ütleks näost näkku foorumikaaslasele tere.

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

Algselt postitas antnx
      Mina olen sellinne avatud maailmavaatega mees, et mul on savi kas lipsud ees või lipsud maas. Olen nõus viina jooma ja säästuka salatit aga mulle pole vastu ka Veini trimpamine ja valgehallitusjuust. Ma igal juhul käpp - nii tulemises kui ka kokkusaamises annaks käppa ja ütleks näost näkku foorumikaaslasele tere.
      +1

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

5) me ei pea seda korraldama kui 15 inimest kokku ei leia ja põhivana lenC ja ranka ja Tigrano ei taha tulla [/b]

oot ma tahan ka nii kuulsaks saada kui lenc ranka ja tigrano

Comment

• leits

midagi teha ie ole, peo juures on alati naisi vaha mignist hetkest alates..

Comment

• k1ly
            FPP Pro
            • Oct 2008
            • 205

Algselt postitas marguzz22
            te ajate ikka täieliku sooja, no mul pohhui te ei pea keegi tulema siis kui vähemalt 15inimest nõus kokku tulema siis selle ka ära ju võiks teha,
            ma ei tea milles probleem kas sa nikku regulaarselt ei saa või mida, iga faking pidu ei pea naised olema, selle peo eesmärk nagu foorumi liikmete nägemine aga okei, vsiu ja ma ei tea kes veel siin seda lolli juttu ajasid

MIS MA EI TOHI POKKERI KÕRVALE VIINA JUUA JA WIIDI TEHA V, ET LIVE EVENT OMAVAHEL PEAB OLEMA KAINE V, KEEGI EI KEELA SUL JUUA JA OMA LIBUGA SINNA TULLLA, TRA MEIE MÕTE JU SAADA KOKKU TEHA 1 LIVE TURNIIR POKKERIFOORUMLASTE VAHEL JA SIIS JUUA VÄIUKSEST NAPSU JA PÄRAST KES TAHAB LINNA MINNA VÕI KOJU VÕI KARUTÜRASSE

KOGU ASJA MÕTE ONGI LIIIIIIVE TURNIIIIR POKKKERIFOOORUMLASTE VAHEL VIIN JA LIBUD ON SINNA JUURDE ***** KÜLL KRDI TOHMANID

Teema pealkirjas ja sissejuhatuses polnud sõnagi kirjas live turniirist . Igal ühel on õigus oma arvamust avaldada ja kui sulle kellegi arvamus ei meeldi , siis sa ei pea kohe seda teemat risustades räuskama hakkama .

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

margus ole viisakas. ja kui sa peaks midagi minu libudest veel mainima, siis usu mind, sa ei taha, et ma tuleks sinna peole, kus oled sina.

ma proovisin selgitada, et pooldan pidu, mis on pidu või pokkeri mängu, mis on pokkeri mäng.
              olen mänginud nn foorumi turniiri, kus minu lauas oli paar sassis venda, kes splassis chippe, pani segast, häiris mängu jne. insta tilt ja pokkerist oli asi kaugel. ja mingit mõistliku juttu ka ei anna ajada inimestega, kes on koomas või stone.

aga keegi ei keela sul asi kätte võtta ja ära korraldada. anna konto nr ja kannan summa üle. lihtsalt avandasin arvamust, milline võiks üritus imo olla. see et see sinu arvamusega kokku ei lähe, ei tähenda, et võid solvama hakata ja isaks ära minna.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

Algselt postitas taipupole
                Registered clinical counselor Nicole Lam shares techniques to feel more calmAnger, stress, and anxiety are enough to get anyone worked up. While it might seem impossible to control your emotions, you can teach yourself to calm down. This...

[img width=500 height=317]http://farm1.static.flickr.com/123/352840552_7a9a0a6ec7.jpg[/img]

tra ma ei suuda nii fucking naljakas :):):)
                eest vasakult ranka, tigrano, lenc ja patrick. Taga juba muu pande

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

Algselt postitas vsiu100
                  margus ole viisakas. ja kui sa peaks midagi minu libudest veel mainima, siis usu mind, sa ei taha, et ma tuleks sinna peole, kus oled sina.

ma proovisin selgitada, et pooldan pidu, mis on pidu või pokkeri mängu, mis on pokkeri mäng.
                  olen mänginud nn foorumi turniiri, kus minu lauas oli paar sassis venda, kes splassis chippe, pani segast, häiris mängu jne. insta tilt ja pokkerist oli asi kaugel. ja mingit mõistliku juttu ka ei anna ajada inimestega, kes on koomas või stone.

aga keegi ei keela sul asi kätte võtta ja ära korraldada. anna konto nr ja kannan summa üle. lihtsalt avandasin arvamust, milline võiks üritus imo olla. see et see sinu arvamusega kokku ei lähe, ei töhenda, et võid solvama hakata ja isaks ära minna.

palun vabandust ma räägin, et foorumi turna inimene võib ju juua kui tahab, olympicus ka vennad vahest väga sassis ja loobivad samamoodi

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

ma ütlen korra veel - kui keegi ära orgunnib, küll me kohale lendame, suht vahet pole kas on libude, stripparite või jõuluvana endaga. Lõppude lõpuks juuakse end täis nagunii. Ja mul on täiesti ükskõik, kas mingi turniir on või mitte, tundub üleliigne mõttetus.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Rahuneme tõesti maha, sest esmatähtis on kokku saada, üksteist näost näkku näha ja vahelduseks lõbusalt aega veeta.

Kindlasti alguses, kui pole üksteist näinud on mõistlik kogu üritust vaiksemalt võtta, see oleks kõigi suhtes aus. Pärast nii või naa tekivad väikesed eraldi seltskonnad, sest inimesed on erinevad ja huvid on ka erinevad. Kellele meeldib pokkerist rääkida, kellele juua, kellele naisi passida või näppida jne, küll igaüks leiab omale sobiva seltskonna ja tegevuse.

Pole mõtet lehekülgede kaupa arutada ja vaielda, et mis võiks olla. Peaasi, et kõik oleks olemas, et millestki keegi puudust ei tunneks ja kellegil igav ei hakkaks.

Comment

• leits

Algselt postitas vsiu100

aga keegi ei keela sul asi kätte võtta ja ära korraldada. anna konto nr ja kannan summa üle. lihtsalt avandasin arvamust, milline võiks üritus imo olla. see et see sinu arvamusega kokku ei lähe, ei tähenda, et võid solvama hakata ja isaks ära minna.
                        mis see repliik k2is minu kohya: "ja kui sa peaks midagi minu libudest veel mainima, siis usu mind, sa ei taha, et ma tuleks sinna" ?
                        1) mina ei ole su naisest vms midagi rääkinud
                        2) mind ei huvita su naine
                        3) avaldasin oam arvamust kuidas pidu teja

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

rahunege maha nüüd kõik, väga ärapanemiseks läheb see foorum kätte ära.
                          leits see lause ei olnud sulle nii palju kui mina aru saan.

ahjaa...kui pidu seal villas teha, siis mina tahan ka kohta kus pärast külili visata. Kas siis kainelt või ebakainelt..peaasi, et ei peaks kuskil tänaval magama, sest tartu tagasi kimada on veitsa nõrk. Isegi kui EstPatricku opeli peale saaks. ;D

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas privador
                            koht 6k
                            diskor 0-2k ma eeldan?
                            söök 2-3k?
                            jook 3k+
                            Kogu eelarve mingi 12-15k?

Tonn näkku?
                            2K eest võin ise ka seda nuppu vajutada:
                            [img width=241 height=247]http://www.bardonor.com/video-games/play-button.jpg[/img]

Comment

• leits

Opeliga tuleks minna OBV, bmw ei ole sobilik. täna saime opeli esimese laksuga käima, joppas.
                              diskor minu silmis mõttetu, mulle sobib skyplus ka or siis läpakas ja sealt mussi lasta...

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

Algselt postitas Tarmonator
                                rahunege maha nüüd kõik, väga ärapanemiseks läheb see foorum kätte ära.
                                leits see lause ei olnud sulle nii palju kui mina aru saan.

ahjaa...kui pidu seal villas teha, siis mina tahan ka kohta kus pärast külili visata. Kas siis kainelt või ebakainelt..peaasi, et ei peaks kuskil tänaval magama, sest tartu tagasi kimada on veitsa nõrk. Isegi kui EstPatricku opeli peale saaks. ;D
                                ja mis sa arvad et ma olen ühelgi peol kunagi kaine olnud ;D ;D

Comment

Working...