SEPTEBMRI OFFTOPIC - LÄKI KOOLI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Re: SEPTEBMRI OFFTOPIC - LÄKI KOOLI
Kahjuks ongi jamh.Algselt postitas Potsataja Vaata postitustReeglina piisab 7-14 päevasest kuurist, sul peab ikka midagi erilisy viga olema.
Comment
-
Nii on .. Homme saab 3 kuud :)Algselt postitas Potsataja Vaata postitustLeits sinul oli ju ka joomisega piirang peal. Kas oled ilusasti vastu pidanud ?
Ma ei tea kas piirang, aga nad ytlesid alko ei tee head .. ootan uue aastani ära, siis proovin taas :D
Comment
-
LOL (Y)Algselt postitas Maxi Vaata postitust
need mustanahaliste nimed ikka maru naljakad, Bolt, Gay, Solk. Ma küll ei saa aru miks ta haiseb, aga loodame et ujudes sai puhtaks
Comment
-
Algselt postitas Maxi Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
need mustanahaliste nimed ikka maru naljakad, Bolt, Gay, Solk. Ma küll ei saa aru miks ta haiseb, aga loodame et ujudes sai puhtaks
ROFL
Comment
-
Algselt postitas Relamz Vaata postitust
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]XRwX9oCaE9Q[/YOUTUBE]

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]puLZe-IKbnY[/YOUTUBE]
Comment
-
Tänud, sain ka teada mis lollus mul on :DAlgselt postitas emmimees Vaata postitustHea võimalus end proovile panna ju.. jõulud ja vana-aasta õhtu jääb sinna sisse :D.
Mul on nt nii, et kui panen kõvasti tina, muutub ka peanahk hullult kuivaks ja hakkaks nagu psoriaas tekkima teatud kohtadele, peab piiri pidama. talvel eriti kergelt tekib.. peask arstile näitama vb?
Comment
-
Kui kiiresti sa oma läpaka ära tahad kärsatada?Algselt postitas SR1337 Vaata postitustKas on võimalik kuidagi läpaka ventilaatori kiirust muuta? Kuidas? Arvutiks miskine ordi stylenote vms.
For real kas keegi on neid "seeni" proovinud.... wtf is with that shit?Last edited by JaanusX; 16.09.11, 19:04.
Comment

Comment