Riistvara ostuabi (alati võiks olla suurem, parem jne)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • siga
    FPP Pro
    • Dec 2010
    • 251

Riistvara ostuabi (alati võiks olla suurem, parem jne)

Kas osta Logitech G700 või performance?
    1. Kas mõlemad on sama suured hiired?
    2. Kas mõlemal on põidlaalune peidetud nupp (kui G700 see puudub on valik ilmselegelt performance kasuks)?

• Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Riistvara ostuabi (alati võiks olla suurem, parem jne)

Alumine G700 on mõeldud ju igasugustele FPS-ide ja WoW-i mänguritele? Pokkerimängijana kindlasti võtaksin Performance, tundub mugavam ka.

Comment

• Skyline
      Grinder
      • Dec 2008
      • 510

G700 aku kestvus pidi olema kehvapoolne, seega pokkerimängijana panustaks samuti Performance peale.

Comment

• Maxi
        Pokkerihai
        • Nov 2010
        • 1849

Razer Mamba

/thread

Comment

• siga
          FPP Pro
          • Dec 2010
          • 251

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
          Razer Mamba

/thread
          Ei ole olemas pöidlatuge ja hetkel MX revolutsion käe sees ka.

Kas Mambal on scrollrullikul ka võimalus paremale-vasakule liigutades aktiveerida midagi?

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

kui sa horizontal scrollingut mõtled siis ei ole

Comment

• siga
              FPP Pro
              • Dec 2010
              • 251

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
              kui sa horizontal scrollingut mõtled siis ei ole
              Järelikult liiga vähe programeeritavaid nuppe.

EDIT: vaatasin G700 reviewd ja igatahes pöidlaalust nuppu ei mainitud, aga patarei pidi jah vähe kestma. Seega jääb valik performance kasuks, lisaks peaks see töötama ka klaaspinnal (mingist it ajakirjast meelde jäänud).
              Last edited by siga; 19.08.11, 16:05.

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Minu performance aku peab ka mingi 3-4 päeva. Ma ei tea miks ja ma ei tea kust võeti algset ala 2kuud pidavad akujutud. Aga kui tühjaks saab, siis saba taha, mõned tunnid tuleb kasutada nö juhtmega hiirt ja jälle hea. Muidu on väga hea hiir. Olen rahul igati.

Comment

• Kosmonaut
                  Grinder
                  • Feb 2010
                  • 584

endal on performance eelmine mudel (see pöidlarullikuga) tuli komplektiga. Väga mugav hiir on ja soovitan. Ise vaatasin ka kaua ringi hiireostul ja lõpuks langes valik siiski nn allround hiire jaoks.
                  Põhjused: peamine konkurent Razer Mamba on sutsu kallim. Lisaks ei ole sellel speedscrolli (ehk see lahtine rullikuga kerimine) - ilma ei oska enam olla:D. Mänguhiired peaksid olema täpsemad, samas ei tea kas nüüd on see palju täpsem kui minu hiir + razer vespula hiirematt. Ja muidugi aku vastupidavus - mamba puhul räägitakse ca 8st tunnist, vähem kui aktiivne kasutamine on. Minu oma peab ca nädal ja arvutit kasutan palju.

Minu puhul tegi ka valiku lihtsamaks see, et tahtsin klaverit ka samal ajal ja leidsin hea komplekti.

Need igal pinnal töötamine on nagu ta on. enda kogemus ütleb ikkagi, et hoopis teine tunne on hiirt kasutada korraliku hiiremati peal. Eriti kui teed midagi tõsisemat arvutis (mängimine, pokker).

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                    endal on performance eelmine mudel (see pöidlarullikuga) tuli komplektiga. Väga mugav hiir on ja soovitan. Ise vaatasin ka kaua ringi hiireostul ja lõpuks langes valik siiski nn allround hiire jaoks.
                    Põhjused: peamine konkurent Razer Mamba on sutsu kallim. Lisaks ei ole sellel speedscrolli (ehk see lahtine rullikuga kerimine) - ilma ei oska enam olla:D. Mänguhiired peaksid olema täpsemad, samas ei tea kas nüüd on see palju täpsem kui minu hiir + razer vespula hiirematt. Ja muidugi aku vastupidavus - mamba puhul räägitakse ca 8st tunnist, vähem kui aktiivne kasutamine on. Minu oma peab ca nädal ja arvutit kasutan palju.

Minu puhul tegi ka valiku lihtsamaks see, et tahtsin klaverit ka samal ajal ja leidsin hea komplekti.

Need igal pinnal töötamine on nagu ta on. enda kogemus ütleb ikkagi, et hoopis teine tunne on hiirt kasutada korraliku hiiremati peal. Eriti kui teed midagi tõsisemat arvutis (mängimine, pokker).
                    Mis komplekti? Logitech MX Revolution + mingi Performance klaviatuur?

Comment

• Kosmonaut
                      Grinder
                      • Feb 2010
                      • 584

MX 5500 Revolution on nimi.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas siga Vaata postitust
                        Kas osta Logitech G700 või performance?
                        1. Kas mõlemad on sama suured hiired?
                        2. Kas mõlemal on põidlaalune peidetud nupp (kui G700 see puudub on valik ilmselegelt performance kasuks)?

Mul performance (ülemine) ja on tegu väga hea hiirega. Põhimõtteliselt vana hea Logitech MX Revolutioni edasi arendus. On akudega hiir, mida saab laadida USB kaabliga ja USB kaabel on kuvari taga. Seega ei pea kunagi kartma, et sessi aeg aku tühjaks saab.

Soovitan soojalt, väga mugav ka.

Comment

• mikk2468
                          Vana Tegija
                          • Nov 2009
                          • 1039

Lihtsalt huvi pärast küsin, kas sellel G700l saab neid nuppe seal küljel table ninja jaoks programmeerida ka, et fold/call/raise näiteks? Võin totaalselt vänta panna oma küsimusega, ärge pahandage.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Saab kõike nuppe seadistda, nii nagu tuju on :)

Comment

• kuco
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1910

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Mul performance (ülemine) ja on tegu väga hea hiirega. Põhimõtteliselt vana hea Logitech MX Revolutioni edasi arendus. On akudega hiir, mida saab laadida USB kaabliga ja USB kaabel on kuvari taga. Seega ei pea kunagi kartma, et sessi aeg aku tühjaks saab.

Soovitan soojalt, väga mugav ka.
                              Mul sama hiir ja olen logitechi fänn olnud väga pikka aega (~10a).

So far best hiir evar.

Comment

Working...