Riistvara ostuabi (alati võiks olla suurem, parem jne)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Riistvara ostuabi (alati võiks olla suurem, parem jne)

Mul ka vana mudel ja uus, aga üks küsimus oleks, et mille peal mängite, ma ostsin mingi sigakalli hiirealuse ja ei toimi seal, laual toimib ideaalselt.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas kuco Vaata postitust
      Mul sama hiir ja olen logitechi fänn olnud väga pikka aega (~10a).

So far best hiir evar.
      Ma ka suur logitechi fän. Ainus, mida logitechilt ei osta on klaviatuurid, kuna neid läheb nagu leiba. Monitoride poole pealt olen samsungi fän ja muid keeldun ostmast.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
        Mul ka vana mudel ja uus, aga üks küsimus oleks, et mille peal mängite, ma ostsin mingi sigakalli hiirealuse ja ei toimi seal, laual toimib ideaalselt.
        Hiirematti kasutasin viimati siis kui arvutitel jooksis veel Windows 98 ning rullikutega hiired. Puhtale ja sirgele lauale ei ole vaja mitte mingit hiirematti. Kui on siis järelikult hiir on sul halb.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Hiirematti kasutasin viimati siis kui arvutitel jooksis veel Windows 98 ning rullikutega hiired. Puhtale ja sirgele lauale ei ole vaja mitte mingit hiirematti. Kui on siis järelikult hiir on sul halb.
          Samad hiired, aga laud kulub ju longrunnis ära.

Comment

• Kosmonaut
            Grinder
            • Feb 2010
            • 584

Väga huvitav, miks hiiremati peal ei tööta. Nagu ütlesin, ise kasutan Razer Vespulat. Eriti kasuks tuli, kui kunagi veel diivani peal mängisin.
            Hiirematt tuleb valida laserhiire jaoks sobiv, üldiselt muud nippi seal ei ole.

Ja erinevalt rankast ma soovitan küll hiirematti, endal on hiir niiviisi palju täpsem + mulle meeldivad suure kiirendusega seaded. Kui pind on vähegi "ebatasane" laseri jaoks, hakkab hiir niiviisi kargama ringi mööda ekraani.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Mul ei ole ükski laud veel ära kulunud...

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                Väga huvitav, miks hiiremati peal ei tööta. Nagu ütlesin, ise kasutan Razer Vespulat. Eriti kasuks tuli, kui kunagi veel diivani peal mängisin.
                Hiirematt tuleb valida laserhiire jaoks sobiv, üldiselt muud nippi seal ei ole.

Ja erinevalt rankast ma soovitan küll hiirematti, endal on hiir niiviisi palju täpsem + mulle meeldivad suure kiirendusega seaded. Kui pind on vähegi "ebatasane" laseri jaoks, hakkab hiir niiviisi kargama ringi mööda ekraani.
                Pole ka sellist probleemi olnud. Hiir hakkas nusberdama mul ainult siis kui WIFI ruuter oli lähedal.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                  Razer Vespulat.
                  Mul vist on see sama asi, ei saa aru, lihstalt hiire kursor hangub pidevalt, laual probleemi ei ole.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Sama mure, pooleteise aastaga on laua hiire kohast ikka üsna hõredaks tõmmanud ja sunniviisiliselt pidin hiiremati kasutusele võtma

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Sama mure, pooleteise aastaga on laua hiire kohast ikka üsna hõredaks tõmmanud ja sunniviisiliselt pidin hiiremati kasutusele võtma
                      Ostke norm kontorilaud. Kui miski vana vakstu siis muidugi kulub ära.

Comment

• siga
                        FPP Pro
                        • Dec 2010
                        • 251

Korralik laud kulub ka ära. Endal sama jama, aga ainult ühe kindla koha pealt, seal pinnamuster nagu vähe hõredam või läikivam suurest hiiretamisest ja raisk streigib vahepeal. Performance ei pidavat töötama vaid peeglil, seega jällegi sinna kapsaaesa punkt ja tuleb ära osta.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas siga Vaata postitust
                          Korralik laud kulub ka ära. Endal sama jama, aga ainult ühe kindla koha pealt, seal pinnamuster nagu vähe hõredam või läikivam suurest hiiretamisest ja raisk streigib vahepeal. Performance ei pidavat töötama vaid peeglil, seega jällegi sinna kapsaaesa punkt ja tuleb ära osta.
                          Pärnus samal laual töötasin igapäev üle kahe aasta. Tallinasse kolides lauda kaasa ei võtnud aga ostsin täpselt sama laua, mis nüüdseks üle aasta vana ja ikka ei ole midagi kulunud. V.a. üks koht kuhu lõin tiltis peaga kääridega väikese täkke

EDIT: enne seda kasutasin miskit fuffel lauda (Pärnus kui ka Tallinnas) ja mõlemad kulusid väga kiirelt ära.
                          Last edited by ranka; 20.08.11, 04:02. Põhjus: Parandus, mitte kruvikaga vaid kääridega

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Ei ole vana, poolteist aastat tagasi ostetud ja laua kohta üsna kallis (2-3K EEK). See oleneb lihtsalt materjalist, mu eelmine JYSK-i laud millel oli peal mingi vuhvel puitimitatsioon nt ei kuluks ära, olgugi, et jube sitt laud oli.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Ei ole vana, poolteist aastat tagasi ostetud ja laua kohta üsna kallis (2-3K EEK). See oleneb lihtsalt materjalist, mu eelmine JYSK-i laud millel oli peal mingi vuhvel puitimitatsioon nt ei kuluks ära, olgugi, et jube sitt laud oli.
                              Kui õigesti mäletan maksis mul laud 7k. Sealt ka vahe.

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

See oleneb lihtsalt materjalist..
                                This.

Mul 10a+ vana laud ja pole kunagi hiirematti kasutanud. Ühtegi jälge pole pmst.

Comment

Working...