kui siin foorumis on mõni inimene kes MÕISTAB põrandaliistu panna, siis andku märku. vajalik panna sitale pinnale 620jm ja hinnaks 4,5€ jm. töö algaks 17.08 ja aega 10 päeva.
2790 euri 4 päeva töö eest ? kriis my ass, peab ikka eriti sitt liist/pind olema, me panime 2£jm ~150m päevas mingisse vanasse ja ilgelt kõverasse koolimajja. oleks eestis teeks ära 4 päevaga
2790 euri 4 päeva töö eest ? kriis my ass, peab ikka eriti sitt liist/pind olema, me panime 2£jm ~150m päevas mingisse vanasse ja ilgelt kõverasse koolimajja. oleks eestis teeks ära 4 päevaga
meil sama teema. äärmiselt sitt paigaldada. vana mõis. krohvitud pinnad ei anna endale aru. kõverusi rohkem kui rubla eet, sellest ka selline hind välja pakutud.
mai saa nagu aru, kas 2,8K € on liiga vähe nädalapalk we mitte*?
E: tööriistad on olemas ja majutus on tasuta.
No mul muidu on üks kuldsete kätega vend, a see läheb homme Norra päris pikaks ajaks. Vaevalt, et sa pokkerimängijate hulgast kogenuid töömehi leiad. Veic vale foorum selle jaoks :) Ise ma pole ka 6 aastat "tööd" teinud, vaevalt et viiciks ajukeberniiti seal teha. Kuigi summa iseenesest on hea.
No mul muidu on üks kuldsete kätega vend, a see läheb homme Norra päris pikaks ajaks. Vaevalt, et sa pokkerimängijate hulgast kogenuid töömehi leiad. Veic vale foorum selle jaoks :) Ise ma pole ka 6 aastat "tööd" teinud, vaevalt et viiciks ajukeberniiti seal teha. Kuigi summa iseenesest on hea.
lubasin endale juba ammu, et ehitusfoorumist ma ei otsi kedagi. pakkusin seal kunagi tööd ja vastused olid ikka äärmuslikud a´la"ma võin gipsi banna rjäägi ainult hjind vjanapoiss" mis teen sellistega? lähengi kipsi panema we?
Peaks kasuisa käest küsima, et kuidas temal põrandaliistude panemisega kogemused on. Muidu oleks pro, mina orgunniks transpordi ja oleks abitööline ning teeks 50/50 diili.
miks otsin siit foorumist? arvan, et siin forumis on üle keskmise inteligents ja tunnen ja tean siinseid tegelasi. minu poolne pakkumine on see et pakun head raha inimesele kes saab asjaga hakkama mina usaldan seda foorumit.
Comment