AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Inimrämps.

Comment

• taipupole
      Lõpuboss
      • Oct 2008
      • 2181

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      Kuu aja pärast kolisin ära, sest need suht iga hommik mind jälgisid juba.
      [youtube]dKr-mcPJ6oY[/youtube]

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Lol, see onu bella laul jääb eluks ajaks meelde. Autoga kunagi matsu panime siis see laul käis samal ajal.

Videos käib juba järgmine laul.

Comment

• Pumper
          Klubi Liige
          • Mar 2009
          • 2359

Kusjuures nad võisidki Kapivennad olla, seal sots majas elasid, seal endised vangikesed ja kukkekesed ju ka.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Kalamaja on viimasel ajal elanikkonda vahetanud ja seal suht safe, aga Majakas ma võrdsustaksin Kopliga. Seal on sotsiaalmajad ja palju sellist joomarite ja narkarite seltskonda. Olen hommikuti bussipeatusse minnes mitut laipa näinud, lisaks käiakse ukse taga jõuga prõmmides soola küsimas, uurisin et mis vaja karjus et mingi Tolik, ma uurisin mis tol=?, see karjus vastu et Sol, siis aimasin et soola tahtis vist, ütlesin et pole, (sest tal oli käsi seljataga, lukuaegust piilusin ja suht sodi ka oli). Siis hakkas karjuma et kuidas soola pole et mida ma valetan, ma ütlesin et sa ka valetad et sul soola vaja ja lahkusin ukse tagant...

Kui talvel veel sai elatud, siis kevadel saabusid suuremad pätid välja ja luurasid tänavatel mitu hommikut panid silma peale ja siis lendasid 1x 3 kesi juurde nii et mõõdaminnes taskud katsuti läbi ja suitsu ka taheti, ei vastanud isegi neile murdsin nende vahelt läbi. Ja kuu aja pärast kolisin ära, sest need suht iga hommik mind jälgisid juba.
            No. Pese kõrvad ärad. Tolik... Sol.. Soolik... Ju tal käsi seljataga oligi seepärast, et see soolikas on ja tahtis kiirabi saada.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              Lol, see onu bella laul jääb eluks ajaks meelde. Autoga kunagi matsu panime siis see laul käis samal ajal.

Videos käib juba järgmine laul.
              Sinul ikka see avarii meeles. Minul on ka eelkõige üks analoogne laks meeles, ülejäänud on lihtsalt muuseas tulnud. käisime Tartus pidu panemas ja mina magasin enamuse ajast. Keegi otsustas Elva sõita ja siis purjus mehe rooli lasta, kes ringtee eel käed lahti laskis ja kokkujooksu testis. Mina, kui auto omanik ärlasin siis, kui auto krt teab, mis asendis. Klaasid lännu ja mõlgis siin, seal ja kolmandas kohas. Eks siis hakkasime lükkame ja ka politsei sõitis mööda, küsides, et "mehed, kas abi vajate? " Abi me ei vajanud ja saime auto käima, et sõita otse Tartu Riia tänava raudtee ülesõidu keskposti. See oli päris ai-ai, kuna ma olin ärkvel. Järjekordselt ilmus kohale ka politsei, kuid midagi ei toimunud. Käisime vaikselt ära Maarjamõisa EMO-s ja magasime Tartu kursavenna pool. Järgmine päev oli praktikatöö kaitsmine...

Tagantjärgi mõeldes ei oska ma isegi mõelda, kas kogu see sündmuste jada oli õnn või ebaõnn aga WTF, mida tegi Eesti Politsei ? Vähemalt on üks sellest seltskonnast nüüdseks Tartu abilinnapea ja ehk mäletab ta seda sündmust sama hästi, kui mina.
              Last edited by Potsataja; 08.08.11, 17:59.

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

Kui talvel veel sai elatud, siis kevadel saabusid suuremad pätid välja ja luurasid tänavatel mitu hommikut panid silma peale ja siis lendasid 1x 3 kesi juurde nii et mõõdaminnes taskud katsuti läbi ja suitsu ka taheti, ei vastanud isegi neile murdsin nende vahelt läbi. Ja kuu aja pärast kolisin ära, sest need suht iga hommik mind jälgisid juba.
                koplisse kolisin 10-11a siis esimesed 2-3a tehti tänaval pidevalt taskud tühjaks, raha, esimesed mobiilid jne läksid. väljas nt palli ei saanud mängida kuna suht 50:50 oli kas võetakse ära või mitte. lasn pole vist väga edasi arenenud jah.

Comment

• MagicFriend
                  Õpihimuline Mängur
                  • Sep 2010
                  • 369

Algselt postitas qbj0hn
                  Mul on see oma süü kõik ja ma tean. Seal konkreetsel võtul oli mul võimalus minna sõbra emaga koju, aga oli vaja ju ikka peo lõpuni olla.
                  Alguses tahtsin veel pagassi ronida, aga üks sõber õnneks takistas. Endal oli obv tol hetkel täiesti pohhui kuhu ma lähen kuna nii pinalis lihtsalt. Nagu sealt videost näha siis pagass oli peale matsu pärani ja ajud oleks kuskil puudevahel olnud obv.

Ma täis peaga lihtsalt tulen siukeste lolluste peale mille peale kaine peaga annaks kellegile teisele sõimu sama teema pärast.

Mingiaeg oli foorumis mingi täispeaga sõitmis teema ka, ei julgenud isegi sõna võtta siukses teemas, sest ise siuke idioot olnud ja täis peaga alaealisena sitaks vanemate autoga sõitnud kui nende seljatagant võetud (atm 23a).
                  Ja siiamaani tuleb vahel ette võtte kus võtt otsas või mida iganes ja siis kõige "kainem" läheb pulti ja tuuakse see võtt ära.

Üdini aus olla siis alles see nv sai käidud viljandi kandis viina järel sõpradega kus puldis oli täis inimene. Kaine peaga ei tule siukse asja peale elusees, aga kuidagi reaalsus taju kaob ära lihtsalt mul.
                  Ma ei sobi lihtsalt alkoholiga kokku ja ma ei tohiks juuagi kui ma iseennast täispeaga vaataks. Ma tean lihtsalt, et kui ma seda rada jätkan siin ükspäev olen invaliid või siis kastis ja siis saab ainult iseennast süüdistada, et ma siuke retard olen olnud.

Ma täiesti normaalne inimene, aga vahepeal tulevad siuksed hood lihtsalt peale kus absoluutselt ratsionaalselt ei kaalu olukordi jne.
                  Tra nagu seda scammi sitta lugesin 2+2-st, üdini aus olla ma tõmbaks 90% omale nööri kaela kui ma siukse sitaga hakkama saaksin. Kogu elu rikutud, keegi ei usalda, kõik laseks aint korraliku klimbi peale kodanikule ja anaal seksi takka otsa.
                  Ei talu lihtsalt siukest pinget.

Davai poisid edu tõmban välja minema, dunno miks siuke emo hoog üldse peale tuli, et siukest juturaamatut kirjutada.

viimasel ajal tuleb retarded postitusi nagu seeni peale vihma.
                  fck endless ajusurm(surutis).

Comment

• emmimees
                    Klubi Liige
                    • Aug 2010
                    • 2719

WTF, ega enam 90dad ei ole..

Comment

• k2snakalle
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2545

majaka on jah päris jube koht ja näeb ikka igasugu kalkareid. Ise olen elanud 21a lasnamäel (majakast edasi) mustakivi kandis ja võin öelda, et tegemist on rahuliku kandiga. Kui ise ei nori, siis tüli ei teki ning keegi taskuid läbi ei katsu.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

+1 lasna kohta
                        Ma olen vist kõvasti üle EV jooksnud ( ptüi 3x) aga olen, vaid korra elus lõuga saanud ja seda ka täiesti enda süü tõttu.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                          WTF, ega enam 90dad ei ole..
                          Obv, nii mõnegi jaoks on.

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                          majaka on jah päris jube koht ja näeb ikka igasugu kalkareid. Ise olen elanud 21a lasnamäel (majakast edasi) mustakivi kandis ja võin öelda, et tegemist on rahuliku kandiga. Kui ise ei nori, siis tüli ei teki ning keegi taskuid läbi ei katsu.

Sinu postitust vaadates küsiks ma , et mida kuradit emmimehel nende venelaste vastu on ?

Algselt postitas inward Vaata postitust
                          +1 lasna kohta
                          Ma olen vist kõvasti üle EV jooksnud ( ptüi 3x) aga olen, vaid korra elus lõuga saanud ja seda ka täiesti enda süü tõttu.
                          See ka kuldaväärt tõdemus. Me elame ühes fucked up maailmas, kus enamus asju juhtub me enda lollide otsuste tõttu.

Jah, muidugi on see omamoodi kurb.
                          Last edited by Potsataja; 08.08.11, 19:04.

Comment

• virukunn
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 2036

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

1 BI-se elurolliga gamblemine ei kesta kaua. Ses suhtes, et ei saa ju raske olla seltskonnaga jooma minnes 1 kaine inimene kaasa võtta. Teete kordamööda vms. Ma ei kujutaks ettegi kuhugi täispeaga juhiga autosse istumist. Ma vist läheks kallale kui kedagi täispeaga rooli istumas näeks. Muidugi mälus peaga võib igasugune taju ära kaduda, aga selleks see kaine inimene ongi..

Comment

• k2snakalle
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2545

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                              Sinu postitust vaadates küsiks ma , et mida kuradit emmimehel nende venelaste vastu on ?
                              Samamoodi on ka minul venelaste vastu midagi... ei oska seda seletada, aga no ei salli neid...näen, et sibul ja parem ei taha mingit tegemist teha. Kuidagi kooli ajast jäi sisse see, et venelased on parajalt ülbed ikka ja parem saadaks kõik rongiga nad venemaale, ehk riiki mille vastu nad nii suurt armastust näitavad.

Viimastel aastatel on mul tolerantsus suurenenud, aga ikkagi hoian neist eemale. Kuigi siiani ajavad nad vahest päris vihale (põhjused enamasti keele oskamatuses ja ülbuses). See kehtib rohkem noorte venelaste kohta.. vanem generatsioon on enamasti vaikselt ja elavad oma elu. Nemad ei tülita mind ja mina neid.

edit: lisan veel seda, et viimased 10a pole venelastega mingeid suuremaid kokkupõrkeid/tülisid/kaklemisi olnud, aga ikkagi on see sallimatus sees. Ise saan aru, et see on kohati väga tobe, et panna kõik venelased ühte patta ja seeläbi ehk elus kaotada nii mõnigi hea võimalus, aga no mis sa teed.. kui ei salli, siis ei salli ja sundima ka ei hakka end.
                              Last edited by k2snakalle; 08.08.11, 20:17.

Comment

• rasmer
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1306

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                                majaka on jah päris jube koht ja näeb ikka igasugu kalkareid.
                                Tahtsin kogu selle Majaka teema kohta oma sõna sekka öelda, elan siin 2 aastat juba. Varguste, peksmiste jms pole selle kahe aasta jooksul mingit probleemi olnud, kordagi pole keegi isegi midagi ähvardavat öelnud. Ainuke negatiivne kogemus selles vallas on olnud see, et mingid nolgid otsustasid graffitiga autot sodida natuke. Õnneks tuli kergelt maha. Üldjoontes muidugi tõsi on, et elanikkond on enamuses "teine eesti" ja näeb igasugu tüüpe, aga kindlasti selline olukord ei ole, et igakord koju minnes peaks kartma peksasaamist.

Comment

Working...