Kus Viljandis pokkrit mängida saaks ? Järgmine nädal plaan viljandi minna sooviks paar mängu teha. Äkki mõned home gamed ?
tean seal ühte kohta kus reedeti homegame. 10+4 €. pärast pidavat cash ka olema, kui viitsijaid. ise pole veel kahjuks jõudnud sinna, kuna reedeti tõmban viljandist uttu. tean sealt ühte sommi kes seal käib ja rääkis sellest. kui huvi võin pm saata, aga sinna just suure seltskonnaga sisse ei saa lennata, max 1-2 inimest ma arvan.
tean seal ühte kohta kus reedeti homegame. 10+4 €. pärast pidavat cash ka olema, kui viitsijaid. ise pole veel kahjuks jõudnud sinna, kuna reedeti tõmban viljandist uttu. tean sealt ühte sommi kes seal käib ja rääkis sellest. kui huvi võin pm saata, aga sinna just suure seltskonnaga sisse ei saa lennata, max 1-2 inimest ma arvan.
hind pole minu teha, aga nagu ma aru sain on see rohkem fun üritus. seal pidavat suht norm inimesed koos käima ja rohkem õlle kõrvale. hiljem cashis võib ju tasa teenida, seal vist raket pole, muidugi kui rahvast jagub cashiks. igal oma otsustada, reklaami agent ma neile pole.
Kas Tartus ka regulaarselt väljaspool kasiinosid kusagil cashi mängitakse? Varem oleks olnud veidi liiga kauge kohale käia, aga seoses kõrgkooli õppima asumisega pole distantsi poolest enam probleemi.
Selline küsimus, et mida te teete oma vanade, kasutatud/kulunud riietega? Panen prügikasti kõrvale maha ja siis vaatan kuidas Hiinalinna parmud käivad Poker Starsi särkidega ringi? :D
Selline küsimus, et mida te teete oma vanade, kasutatud/kulunud riietega? Panen prügikasti kõrvale maha ja siis vaatan kuidas Hiinalinna parmud käivad Poker Starsi särkidega ringi? :D
Ebaysse või siis osta.ee-sse müüki. Saja Sekundi Sveni riiete eest võib paraja portsu saada.
paned autogrammi peale ja osta.ee 5eurise alghinnaga, ehk mõni tahab :D
Comment