Eurides peaks hoidma juba ammu jah. Ma väga ei usu et asi kapitaalselt kokku kukub, aga kui midagigi FTP asjast õppida siis võiks vähemalt seekord ettevalmistunult olla.
Eurides peaks hoidma juba ammu jah. Ma väga ei usu et asi kapitaalselt kokku kukub, aga kui midagigi FTP asjast õppida siis võiks vähemalt seekord ettevalmistunult olla.
Ma usun, et ennem läheb euro hapuks kui dollar. Kreeka, Portugal, Iirimaa...eurod kaovad sinna kui näljase hundi kurku.
Ks starsis kui convertida ühest currencist teise, võetakse raha vahelt ka ?
Krt kus $ kukub ikka.Kas tänase päevaga tuleb ära alla 10-ne vanas rahas.
Kui kongress ja Obama kokkuleppele ei saa võib väga hapuks minna.
Kurss on isegi hea minu meeles. Tüübid trükivad muudkui raha juurde ja elu on lill. Kusjuures kursi langus peaks neile ekspordi suurenemise kaudu kasu tooma.
Ks starsis kui convertida ühest currencist teise, võetakse raha vahelt ka ?
Konvertisin ka praegu enamus rollist euridesse, ei võetud midagi vahelt. Kroonide järgi ja delfi kursi järgi on 1$ praegu ~10.8 EEK.
Aga starsi kurss oli veel madalam kui delfi oma :S
Comment