JUULI OFFTOPIC-Suvi veel kestab....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: JUULI OFFTOPIC-Suvi veel kestab....

vastus spewile, pigem andis ta igal pool nõu ning jäi mulje, et ta on väga edukas pokkerimängija
    Last edited by hotcocacola; 13.07.11, 22:22.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
      ma ka ei taha õel olla q_q vastu, kuid ka mina mõtlesin Poku "asjale".
      Ja imo nii kui keegi on küsinud graphe, starsi vms kasutajaid (PTR), siis toimub haudvaikus. Ma ei saa üldse aru, miks hoitakse selles valdkonnas madalat profiili? Ainuke loogiline vastus oleks: BE või ei biidi. Samas on ka erandeid :)

Aga vb tõesti on q_q "30bb/100" tõsine regular, sel juhul palun vabandust!
      Crusher on oma sõna öelnud.

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
        Kes täpselt neid Poku postitusi taevani kiitis siis?
        Täpselt ei mäleta. Eeldan, et see oli retooriline küsimus.
        Fullstacks have more fun.

Comment

• Makuz
          FPP Pro
          • Jan 2010
          • 214

LOL, Pokuga tuleb see meelde, et ca aasta tagasi üritas mulle " HEMi " müüa 20$ eest. See diil oleks sisaldanud seda, et ta oleks mulle andnud torrenti lingi ja aidanud mul hemi tööle saada.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
            Täpselt ei mäleta. Eeldan, et see oli retooriline küsimus.
            Oli. Ma tahtsin näha, kas näkkab.

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Tõsi, graafikuid ja asju me näinud ei ole ja see huvitaks mind ennastki. Aga kui nüüd sisu vaadata ja lugeda, siis Pokut ja q_q võrrelda on pisut kohatu. Aga eks igaüks otsustab ise läbi selle postituste kuhja ja infokogumi, mis on väärt nõu ja mis mitte, olenemata siin inimeste postituste arvust või millest iganes. (viidates siin coni üsna veidrale ettepanekule)

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

erandeid on jep, lihtsalt mingi näide.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

lol: http://forumserver.twoplustwo.com/28...ssues-1066924/

Ei imesta, kui vend ise ruletis raha maha mängis.

Comment

• Fortune
                    IP
                    • Oct 2008
                    • 1396

lol, miks q_q peakski oma graphe ja asju postitama siia ega te ei lähe strateegiafoorumisse õigeid vastuseid otsima. Neid polegi olemas, põhiline on et tekiks arutelu ja kõik käe võimalikud lahendused saaks läbi mõeldud ja siis tuleb ikkagi ise järeldused teha, et milline line võtta ja kelle vastu, sest kõik nii player ja situation dependant. Pokker ei ole male selles mõttes, kus nõrgemal pole tugevamale midagi õpetada põhimõtselt. Aga q_q postitused on minu arust vägagi läbimõeldud ning loogilised ja respekt talle.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Strateegilise nõu admine on tegelt veel väga kahtlane. Foorumites saad alati kahtlast nõu. 2p2-sse ma ei julge enam ühtegi kätt postitada, sest seal 90% on halb nõu. Kunagi kui veel FR foorum oli ühine siis oli kvaliteet mõnus ja traffic selline väikene nagu meil. Põhimõtteliselt omadpoisid andsid omadele nõu.

Mingi aeg löödi foorum kolmeks. Mikrosse ei ole üldse mõtet piiluda, low stakesis on miskid mõttetud break-even ahvid ja mid/high stakesis leveldatakse üksteisi. Minu arvates meie foorumis saab 10x kvaliteetsemat diskussiooni kui 2p2-s.
                      Sul see 2+2 jutt juba paar aastat ja ma ei saa aru kust sa selle võtad. Kas full ring communitys on siis sellised fishid kokku juhtunud või sa loed lihtsalt iga venna postitusi ja võtad seda kui advice? HUNL-is on küll väga kvaliteetseid postitajaid ja on ka 50NL alustajaid kes postitavad lihtsalt oma arvamuse igasse teemasse kus võimalik, et lihtsalt ise võimalikult hästi areneda (mis on ka imo väga hea suhtumine), sinu töö on lihtsalt teada, kes on kes. Ja HSNL-is käib leveldamine? Ma lihtsalt igavusest olen vahest sirvinud vanu HSNL postitusi ja see mis seal on on puhas kuld, kui keegi mingit paska postitab, a'la on 2/4 reg, aga võttis liferolliga shoti 100/200 mängu siis muidugi leveldatakse, sest see käsi ei kuulu sinna, aga enamus teemad on küll A+

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Sick down"hill".

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

+1 Codile, ei tea kus see arvamus tuleb.
                          Nii palju kui ma FR foorumis ja eriti ntx FTP/PS offical reg threadis postitanud olen jne siis alati hea nõu old.
                          Trolle on igalpool, aga tuleb aru saada lihtsalt. Kui mingi vend kahe sõnaga kirjutab, et "fold pre" siis obv ma ei süvenegi sellesse.
                          Nii palju kui ma käsi postitanud sinna siis alati hea arutelu olnud ja usun ,et ka hea nõu.

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Ma olen rankaga üldiselt nõus, enamasti ikka täielik ila, imo seal tasub tähele panna ainult nende tüüpide postitusi, kes oma coachingut reklaamivad(nime all mingi "See my coaching listing" vms).

Codecci, ma usun, et ta mõtles nitringi med-high foorumit.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Sul see 2+2 jutt juba paar aastat ja ma ei saa aru kust sa selle võtad. Kas full ring communitys on siis sellised fishid kokku juhtunud või sa loed lihtsalt iga venna postitusi ja võtad seda kui advice? HUNL-is on küll väga kvaliteetseid postitajaid ja on ka 50NL alustajaid kes postitavad lihtsalt oma arvamuse igasse teemasse kus võimalik, et lihtsalt ise võimalikult hästi areneda (mis on ka imo väga hea suhtumine), sinu töö on lihtsalt teada, kes on kes. Ja HSNL-is käib leveldamine? Ma lihtsalt igavusest olen vahest sirvinud vanu HSNL postitusi ja see mis seal on on puhas kuld, kui keegi mingit paska postitab, a'la on 2/4 reg, aga võttis liferolliga shoti 100/200 mängu siis muidugi leveldatakse, sest see käsi ei kuulu sinna, aga enamus teemad on küll A+
                              See 2p2 HU foorum on natuke parem kui FR ja just seepärast, et limididi on koos (nagu vana FR) aga üldiselt hoia oma peast kinni ja karju appi, kui loed poste. FR foorumis on aga spammi rohkem kui kasulikku infot.

Comment

• krayzie
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 706

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                                Kas ma olen ainus, kelle meelest strateegia osas on foorumis hetkel kõva madalseis?
                                vähemalt 6max osas küll.

Comment

Working...