Hoiatus-amway nilib pokkerimängijaid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Hoiatus-amway nilib pokkerimängijaid

Täna siis sain kõne-üks mees helistas esitles ennast Toivo Randena ja pakkus nn huvitavaid projektipõhisi ettevõtmisi.
    Ilmselt oli mu nr- saadud kellegilt soovitajalt vms
    Öeldi, et oleks vaja nn just hea pokkeritaustaga ja hea nn matemaatilsie taibuga inimesi.
    Pakuti kohe kokkusaamist, kas täna või homme, et "huvitavast" projektist lähemalt rääkida. Kõrvale nn jutu taustaks nn rääkis oma töölähetustest Pariis-London jne ...nagu ma peaks maakana wow ütlema v?
    googeldasin ja kaua ei võtnud aega, kellega oli tegemist-amway võrkturustuse tegelasega. Peale kõne tuli juba liitumissõnum...

Isiklikult oli see tõsine solvang, et võrkturustuse tyybid üritavad värvata pokkeritaustaga iniimesi, kes on ülelaskmiste-skeemide koha pealt kõige teadlikumad.
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: Hoiatus-amway nilib pokkerimängijaid

Algselt postitas privador Vaata postitust
    Täna siis sain kõne-üks mees helistas esitles ennast Toivo Randena ja pakkus nn huvitavaid projektipõhisi ettevõtmisi.
    Ilmselt oli mu nr- saadud kellegilt soovitajalt vms
    Öeldi, et oleks vaja nn just hea pokkeritaustaga ja hea nn matemaatilsie taibuga inimesi.
    Pakuti kohe kokkusaamist, kas täna või homme, et "huvitavast" projektist lähemalt rääkida. Kõrvale nn jutu taustaks nn rääkis oma töölähetustest Pariis-London jne ...nagu ma peaks maakana wow ütlema v?
    googeldasin ja kaua ei võtnud aega, kellega oli tegemist-amway võrkturustuse tegelasega. Peale kõne tuli juba liitumissõnum...

Isiklikult oli see tõsine solvang, et võrkturustuse tyybid üritavad värvata pokkeritaustaga iniimesi, kes on ülelaskmiste-skeemide koha pealt kõige teadlikumad.
    oleks öelnud, et mängid mõnes urka toas, siis oleks kohe rahule jäetud

Comment

• Romka
      Pokkerihai
      • Mar 2009
      • 1544

Keegi viitsib minule kui võhikule seletada millega need tüübid siis täpsemalt tegelevad?

Comment

• mylolo
        Julm Donk
        • Sep 2010
        • 79

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

http://www.amway.com/EN on vähemalt osad tooted ja hinnad ilusti näha

Mul 2005 paiku oli üks klient tulihingeline Amway fänn, mingi kaks aastat tüütas mind selle teemaga. Üldiselt asi toimib siis, kui inimesel on lai tutvusringkond ja ta on vajadusel valmis neile kotti pähe tõmbama. Samas on iga võrkturustusfirma puhul tegu ka omamoodi ususektiga, 10+ aastat tagasi käisin töökaaslasega Kristuse Koguduse ja ühe netituttavaga GNLD kogunemisel. Kuradi sarnased olid

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

Okei, esimest korda kuulen :O. Kuigi ise ei läheks vist elusees sellise pasaga kaasa siis tänud hoiatuse eest.

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Päris toorelt pandud.

Tean inimesi, kes reaalselt elatuvad sellest ärist ja nad ei liitunud eelmisel sajandil, vaid mõned aastad tagasi.

See, et privadorile selline kõne ja mail tuli ajab muidugi tilti ja see ka selle businessi maine ära rikub.

Comment

• minbetmillionaire
                Õpihimuline Mängur
                • Jan 2010
                • 363

Kahju jah et inimesed rikuvad niimodi labaselt püramiidskeemide mainet.

Comment

• Priito
                  Jube Noob
                  • Mar 2009
                  • 121

Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
                  Kahju jah et inimesed rikuvad niimodi labaselt püramiidskeemide mainet.
                  Läheb kategooriasse: Kahju, et 95% mustlastest on kogu mustlaskogu maine ära rikkunud.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Keegi viitsib minule kui võhikule seletada millega need tüübid siis täpsemalt tegelevad?
                    midagi sellist, et püramiidi tipp müüb vist mingit stuffi
                    On leidnud nn 100 lolli, kes nende kaupu promovad ja müüvad.
                    Pm need kes tipus on väga mugav-pm leitakse endale nn müügimehed, kellele palka ei maksta. Lisaks hoiavad need nn tyypid veel kaupa enda elamutes. Seega pole isegi ladu vaja vms

Kui mina sellsiel seminaril oleksin, siis ma ütleksin otse välja, et ma tahan olla püramiidi tipp, mitte 6-s või 12-s jalg ja kui mind see asi huvitab, siis ma loon oma püramiidi...

Comment

• Tuul
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 989

Vaadake "Penn & Teller: Bullshit!" S08E05 : Easy money

Comment

• Cypher0
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 1512

Algselt postitas privador Vaata postitust

Kui mina sellsiel seminaril oleksin, siis ma ütleksin otse välja, et ma tahan olla püramiidi tipp, mitte 6-s või 12-s jalg ja kui mind see asi huvitab, siis ma loon oma püramiidi...
                        Kui sellega liitud, siis loodki oma püramiidi. Point siis peaks kuidagi nii olema, et miski osa kogu selle kauba hinnast, mida müüakse, jagatakse ümber neile, kes püramiidi tipus või sellele lähedal on. Ja kui oled püramiidi tipp, sinu all on mingi 10 haru ja iga selle 10 all on veel 10 vms, siis nende pealt seda pappi saadki ja võid jalad seinale visata.:) Peadki lihtsalt olema see mees, kes tuttava tuttavalt saab miski tüübi telefoninumbri ja müüb selle asja talle maha. Otsid kuskilt facebookist mingite huvide järgi inimesi ja sebid need ka ära jne, oma tutvusringkonnast jääb obv väheks.

PS. Ei propageeri, lihtsalt käisin kunagi ühel selsamusel seminaril, kuna ex hakkas jamama sellega.:) Muide teeb seda siiamaani ja väidetavalt on rahul.

Comment

• reggie
                          Pokkerihai
                          • Jun 2009
                          • 1705

Võrkturustuse jaoks on meie turg liiga täis, erinevate sektide vahel killustunud ja pealegi on amway meie turul ametlikult registreerimata. Koguduse kihutuskoosolekule kutsutud naiivsed saavad aga teada, et asjaga tegeletakse ja kohe kohe on asi ametlik-seda on räägitud viimased 10 aastat. Sellega on võimalik teenida rohkem kui pokkeriga, mängi mis limiiti tahad aga alustama pead esimesel päeval ja sõbrad/tuttavad/juhuslikud inimesed pead suutma enda jaoks tööle panna. Tunnen väga põhjalikult oriflame süsteemi. Nende loogika on selles, et saavutades mingi astme(sinu kaudu liitunud inimene on müünud x koguse nänni ja värvanud x hulga inimesi oma võrku) saad vip boonust, tipus on boonused suuremad kui SNEl ja võrgud ülisuured, et jätkusuutlikult järjest kõrgemaid boonuseid saada, pead järjest juurde leidma inimesi ja arenema. Hea töö ülinahaalsetele. Eesti tipud on saavutanud pea absoluudi meie oludes, uusi inimesi enam pole võtta. Oma võrkudes on neil pea kõik sugulased, kelle vip tasemeid ostetakse sisuliselt täis, mõnel on kauba jaoks oma laod. Suurimad arenejad on Narva piirkonna tädid, kelle võrk on otsaga Venemaal. Sellest riigist pärineb ka suurim võrk-2 miljonit liiget.
                          Ühesõnaga kui sul on eeldused, tahe ja nahaalsus siis õpi selgeks hiina keel ja saa paari aastaga miljonääriks. Eestis pole selliste asjadega enam ammu midagi teha.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

jah, aga miks nad sis ikka veel promovad. Eesti turg on läbi lõhki läbi käidud. Kõik nn huvilised on ammu juba võrgus sees.
                            Loomulikult oleks tulnud nt 2000 alguses eestisse, kus keegi amwayst midagi ei teadnud, siis oleks asjal isegi jumet olnud.

Comment

• reggie
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 1705

Vähemalt oriflames on minu teada nii, et oma kõrge vip lvli hoidmiseks pead uusi liitma a la iga kuu 2 liiget vms.

Comment

Working...