Hoiatus-amway nilib pokkerimängijaid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: Hoiatus-amway nilib pokkerimängijaid

Algselt postitas reggie Vaata postitust
    Vähemalt oriflames on minu teada nii, et oma kõrge vip lvli hoidmiseks pead uusi liitma a la iga kuu 2 liiget vms.
    ja igaks sünnipäevaks/jõuludeks peab igale sugulasele kinkima deodoranti ja dushigeeli.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas privador Vaata postitust
      jah, aga miks nad sis ikka veel promovad. Eesti turg on läbi lõhki läbi käidud. Kõik nn huvilised on ammu juba võrgus sees.
      Promovad ikka sellepärast, et neid kelle pealt teenida on veel küll ja küll. Pokkeriprodel on veel keskmisest rohkem raha käes ka, et nende tooteid osta. Minul lähevad igatahes silmad punni, kui ma neid hindu amway.com lehel vaatan.

Comment

• Roomet
        FPP Pro
        • Dec 2009
        • 211

Eesti turg on tõesti selle jaoks liiga väike. Ent Privadori puusalt tulistamine ning millegi mustamine, millest ise täpselt aru ei saa, on lame.

Comment

• Madis_89
          Grinder
          • Feb 2009
          • 841

Kui keegi filmi The Joneses näinud on siis see on midagi sarnast.

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Tõstame eestlaste majanduslikku heaolu, sest ainult finantsiliselt vabana oled Sa tõeliselt vaba. Oleme Sinu kõrval kuni Sa teed rasket tööd, et olla vaba ja õnnelik tulevikus ning innustame Sind toetava kogukonna ning vajaliku informatsiooniga.

Wow, kommentaarid on kirjutatud 25.10.2005-19.06.2011.

Comment

• erplander
              ekrelander
              • Oct 2008
              • 1029

Algselt postitas Roomet Vaata postitust
              Eesti turg on tõesti selle jaoks liiga väike. Ent Privadori puusalt tulistamine ning millegi mustamine, millest ise täpselt aru ei saa, on lame.
              Eem, mis mõttes lame!? Ja mis mõttes ei saa täpselt aru, püramiid- ja MLM-skeemide peensustest või?

Mulle hakkas paar nädalat tagasi üks väga hea tšehhi sõber lambist mingit Talkfusioni kräppi promoma ja mitu päeva järjest, kui teatud huvi ilmutasin (soovisin lihtsalt näha, milles selle asja fenomen seisneb, et vägagi normaalne tüüp mingit ajupestud sektantlase iba ajama hakkab), et millega üldse tegu, siis läks päris kreisiks, hakkas igast meile ja liitusmiskutseid lademes tulema. Ja mingitest ulmelistest summadest mullikesi puhuma ("Now, This is big /.../....I feel hudge abudance after hard work but it guarnted to be blue diamond within couple of months...get $ 50 000 weekly") ja samas lisades: "Hope U ll understand that this is not silly MLM system."

Lõpuks, kui asja olin põhjalikumalt uurinud ja selgus, et tegu siiski sama skeemiga, mida kasutavad Herbadeath jms, ainult et toode on hoopis muust vallast (videoemailid, -konverentsisüsteemid, veebiseminarid jms jura), ent on olemas kordi odavamaid alternatiive ja et Eestis suht lootusetu sellist asja müüa, sest siin ei leidu nii palju naiivseid inimesi/firmasid kui USA-s, Indias, Tais, Ungaris jm, kus nad on turgu leidnud, siis tegelikult tunnistas ka ise, et on seni saanud vaid "peanuts"-e kogu selle värgi eest, kuigi Tšehhis ka juba üsna pop värk ja sadu liitujaid. Päris naljakas oli vaadata mingit tšehhikeelset "webinari".

Mingit ülemaailmset salvestatud promo-webcasti kuulasin ka, see jättis ehtsa ususekti mulje, midagi sarnast nagu siin see korea kloun saku suurhallis korraldas hiljuti.
              Last edited by erplander; 29.06.11, 20:31.

Comment

• Roomet
                FPP Pro
                • Dec 2009
                • 211

Nõus, et potentsiaalsele uuele liitujale valetamine on julm, aga teema autor võrdustas automaatselt võrkturunduse petuskeemiks.

Ma ise tegelesin umbes pool aastat võrkturundusega aktiivselt, minu jaoks on see olnud parim elukool ever. Ning jah, ma lõpetasin, kuna tõesti, Eesti turg on liiga väike ning ei näinud potentsiaali ja küllap olin laisk. Ma ei propageeri seda, kuna 90% inimesi kaotavad seal raha, ise jäin nulli, ent endiselt ütlen, et kõige õpetlikum kogemus elus.

Kahjuks on tõesti enamik inimesi sellised, kes lähevad suure õhinaga kaasa, ent kohe, kui kuulevad kriitikat kelletki sõbralt vms, siis loobuvad. Õppisin selle ajaga 10x rohkem juhtimist, kui sõjaväes või ülikoolis kokku. Õppisin müüma, müümisoskus on läbilöömiseks üks olulisemaid. Õppisin inimese psühholoogiat tundma. jne.

Negatiivne pool on see, et head müügimehed on võimelised kõike tegema, et kedagi värvata. Mul endal tekkisid ka süümekad, kui minu vanused noored nolgid liitusid ning ei teeninud midagi tagasi. Samas neil ei olnud kedagi muud süüdistada, kui iseennast.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

6 kuud olid BE?

Comment

• Roomet
                    FPP Pro
                    • Dec 2009
                    • 211

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                    6 kuud olid BE?
                    Jah, isegi veidi miinuses. 10 kilo sisse ning 8 tagasi vms. Suhtumise küsimus, mõni maksab kõrgkoolis semestri eest 15 tonni ja ei omanda midagi. Mina lähen töövestlusele ja domineerin vestlust.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Jah, isegi veidi miinuses. 10 kilo sisse ning 8 tagasi vms. Suhtumise küsimus, mõni maksab kõrgkoolis semestri eest 15 tonni ja ei omanda midagi. Mina lähen töövestlusele ja domineerin vestlust.
                      IMO et "normaalsetele" töö vestlustele saada, peab sul olema "pandav" CV .. enne seda võid sa "domineerida" teispool ekraani imo .. nothing personal ..

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

diadema112 alert

Comment

• Roomet
                          FPP Pro
                          • Dec 2009
                          • 211

Loomulikult =)

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Pumperiga tegeleme ka amwayga aga me värbame ainult totse. Vahest noori poisse ka, kui downswing. Just rajasime selle võrgu. Kes tahab liituda siis PM! Saate ka püramiidi tippu!!!!!

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

Härra mõtle mida sa räägid, sa olid 6 kuud koomas ja tegutsesid zombina, sind domineeriti nii ajust, tissidest kui ka pepuaugust. Mul on hale vaadata selliseid inimesi. Müügikoolitusi saab palju kergemalt ja odavama vaevaga, sest arvan siiski, et paljud kellele sa ajupesu tegid sinuga enam suhelda ei taha ja peavad sind imelikuks ja tülikaks persooniks. Aga müügikogemused kuluvad alati ära ja see pidi ka Amway üks (kui mitte ainus) pos külg olema.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

krt mõtlesin, et kui oleks turustaja, siis raudselt läheks siis Parki, kui suurimad vaalad on kohal. Võtaks potsikud jms kaasa lepiks kokku "ärikohtumised" Lauri lahkuks pargi high cashist minema vägeva kodukeemiaga jne

Comment

Working...