*** JUUNI OFFTOPIC ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Arvan ,et EEK pidas silmas. Naljakas, et 7 kuud pärast EUR tulekut on ikka veel hinnad eekides ja ise arveldan ka peas eekides.
    Lol, samasiin, alati mõtled ikka EEKides läbi siiamaani.. Eks kroon on ikka kalliks saanud ;D

Comment

• Skyline
      Grinder
      • Dec 2008
      • 510

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Mis mõte on sellistel mootoritel? Endal universaalkerega A6 ja 2.4L bensiinimootor ja mitte mingit mõtet ei näe sellel.
      See on ju kõige hullem mootor mis üldse audidel on, sõbral samasugune aga sedaan, ulme kui palju see kütet imeb.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas Skyline Vaata postitust
        See on ju kõige hullem mootor mis üldse audidel on, sõbral samasugune aga sedaan, ulme kui palju see kütet imeb.
        Kui otsisin autot, siis vastupidavust kiideti, aga kütet rüüpab jah ikka mõnuga, alla 10-ne sajale ei saa kohe kuidagi. 2 aastaga olen läbi sõitnud 40,000km, ütleme keskmine 11L/100km, tänaste kütusehindade juures (1.215 Statoilis) teeb see €5,346 kütte alla, oleks mul selle asemel mingi soliidne diisel mis võtab 7L/100km (diisli hind 1.235 Statoilis) oleks kütte alla läinud €3,458, ehk vahe €1,888. Kui sa oled nõus aastas maksma €944 ehk ~ 15,000 krooni rohkem selle eest, et saaks paar korda vägevalt kiirendada ja öelda sõpradele, et sul on 2.8 biturbo 150kw, siis up2you, ma ei maksaks :)

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Algselt postitas viki Vaata postitust
          Kõva äike siinkandis!
          Nüüd on Tallinnas on ka paista taevast päris lahedaid pidevaid sähvatusi.

Comment

Working...