Mis loogika selle taga peitub? Mina oma rumala peaga ütleks üldse, et 50/50 olukord on see.
50/50 ei saa juba olla selles põhjusel et mõned korrad (1/6) viskab Sulev "6 punkti", vahur peab rohkem viskama kui 6, aga see on võimatu, siit loogiline järeldus 5/12.
Ja kui sa arvad, et läbipekstud inimesed on ilus vaatepilt, siis sul on tõesti midagi väga korrast ära.
Uudishimust küsin, et kas sa oled tõesti nii vägivallavaba või leiad oma hinge vaadates siiski nii mõnegi inimese, keda oleks läbipekstuna päris ilus vaadata ?
Näiteks minu arust oleks päris ilus vaadata läbipekstuna neid tüüpe, kes Aknooli tema lapse juuresolekul läbi peksid. Ka oma lapsepõlvest ja noorusaegadest leian mõningaid selliseid tüüpe, kuid ennem tahaks teada nende vastust küsimusele, kas nad natukenegi kahetsevad oma tegusid.
Muide, ükskord tegin (või õigemini jätsin tegemata) teo, mille eest väärisin läbipeksmist. Nii ka juhtus. Läbipekstud oleks ma ka õige otsuse korral nkn olnud aga vähemalt oleks tagantjärgi hing rahul olnud.
Uudishimust küsin, et kas sa oled tõesti nii vägivallavaba või leiad oma hinge vaadates siiski nii mõnegi inimese, keda oleks läbipekstuna päris ilus vaadata ?
Näiteks minu arust oleks päris ilus vaadata läbipekstuna neid tüüpe, kes Aknooli tema lapse juuresolekul läbi peksid. Ka oma lapsepõlvest ja noorusaegadest leian mõningaid selliseid tüüpe, kuid ennem tahaks teada nende vastust küsimusele, kas nad natukenegi kahetsevad oma tegusid.
Muide, ükskord tegin (või õigemini jätsin tegemata) teo, mille eest väärisin läbipeksmist. Nii ka juhtus. Läbipekstud oleks ma ka õige otsuse korral nkn olnud aga vähemalt oleks tagantjärgi hing rahul olnud.
Kas juhul, kui need tüübid, kes aknooli läbi peksid, saavad peksa oma laste juuresolekul, kas sul seljuhul oleks päris ilus vaadata, kuidas need tüübid veel omakorda peksa saavad, kes aknooli peksjad läbi peksid? Kuidas elu on muidu selliste lõputute seoste ja tingimuste keskel, lõputu mõte mis õige mis vale peas keerlemas?
Kas juhul, kui need tüübid, kes aknooli läbi peksid, saavad peksa oma laste juuresolekul, kas sul seljuhul oleks päris ilus vaadata, kuidas need tüübid veel omakorda peksa saavad, kes aknooli peksjad läbi peksid? Kuidas elu on muidu selliste lõputute seoste ja tingimuste keskel, lõputu mõte mis õige mis vale peas keerlemas?
Igasugune laste juuresolekul peksasaamine on minu arvamuse kohaselt välistatud. Mitte mingil moel ei tähenda
oma tegude eest vastutamine, mitte ühegi lähedase, mitte mingil moel kaasamist, Igaüks, kes seda reeglit eirab, tuleb täiega ära taguda, ilma temale lähedaste juuresolekuta.
Aga mida teha juhul, kui sinuarvates täiega äratagumist vajav inimene:
1. Tuleb just apteegist rohuga oma 42 palavikuga lapsele kodus.
2. Läheb just lapse spordivõistlustele kaasaelama ja toeks olema.
3. Läheb just lepingu läbirääkimistele, mis annaks tema firmale ja 300 perekonnale sinu maakonnas tööd 5 aastaks.
Comment