*** JUUNI OFFTOPIC ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • yolpa
    Pokkerihai
    • Jun 2009
    • 2669

Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***

omakohus on alati parim lahendus:)

(pole level)

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Kui sellel reporteril mingi tüüp ka veel on siis obvious nahad ju.
      Kes see ikka tahab, et su naiskal otse eetris rinnad paljaks tõmmatakse.
      Siinkandis siuke asi juhtub, et mingi random tolgus tõmbaks kellegi rinnad paljaks saaks kohapeal nahad ma arvan.
      Rääkimata mingist otse eetrist lol.

Õige asja eest sai.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Kirjutan siia ülesse ühe unenäo, mida, nagu täna meenus, olen näinud juba 2-3 korda.

Pokkeriprode kokkutulek kuskil Läti rohelisel alal. Suur lava ja kõik pidutsevad ja joovad. Eemal on telk, kus mõned inimesed on üldisest läbust eemal. Nenedest kõige nurgas paistavad selgelt silma 2 emo. Tulen siis autost välja ja -andres- ja kardpleier tulevad rõõmsalt vastu ja kutsuvad seltskonda. Käib mingi lambi nöökimine kõigil omavahe, eriti paistavad sellega silma pastilaa/taipupole (nad on üks ja seesama inimene, aga mingil hetkel räägin ma nendega kui pastilaaga ja teisel hetkel kui taipupolega) ning ment52. Mingil hetkel vihastan korraks mingi nõmeda superstaari nalja peale, mille peale kõik leebub ja joome kõik kambas mina, pastilaa/taipupole, kardpleier, -andres-, ja ment52 sõbralikult õlut edasi ning otsustame telgi poole minna.

Pastilaa/taipupole on end eriti bravuurikaks joonud ja hakkab mõnitama nurgas kudrutavat kahte emopoissi, kellest nüüdseks üks on selgunud, et ta on lebovend (vanem, ligi 20a., teine on u. 15a.). Mingil hetkel ta viskab klaaspudeliga nende lauale ja siis ma pööran korraks näo ja kuulen ilget pauku. Lebovend seisab püsti ja on selle klaaspudeli täie hooga (nüüdseks) pastilaale ilmselt näkku visanud. Pole kindel, aga hääle järgi kõlab nii. Pastilaa vaid naerab selle peale ja möll läheb edasi.

Siis järsku, out of nowhere hakkavad ilged signaalid tööle, ja üleni mustas läti skinheadid/kohalikud terroristid ilmuvad räige hooga metsadest ja koguvad meid kõiki rivvi ja hakkavad täie hooga kurikatega peksma. Mäletan ma olen kellegi selja taga ja pääsen löökidest, aga teen siiski kaasa röökivaid hääli, et nad arvaksid, et ma ikka pihta saan. Mingil ehtkel see lõppeb ja korraks on näha kõiki neid siniseks ja üles paistetanud foorumiliikmeid, väga vastik vaatepilt. Me oleme kõik rivis ja saabub mingi naistõlk, kes seletab, et nad on meiega seda juba 2 korda teinud (sellel hetkel vaikselt hakkas meenuma, et on jah varem nii olnud, aga ei pannud pilti kokku), et meid õpetada, aga me ometi tuleme tagasi. Nad ei saa seekord lasta meid ilma inimohvrita minema ja peavad kedagi hukkama. Meeletu surmahirm on, kohe täiesti paaniline. Me kõik anume enda elu eest ja käib pikk protsess skinheadide/terroristide vahel, et kas anda meile võimalus või hakata hukkama. Mingil hetkel neil midagi selgub ja mind valitakse nendega nn. "läbi rääkima". Ma kardan meeletult. Põhimõtteliselt tean, et lähen surema sinna ja punnin väga vastu, olen kohe täiesti armetu, kael longus ja mõlemad käed üleval/näo ees, üks natukene kõrgemal kui teine.

Blackout, leian end jooksmas elu eest üle traataedade ja muu, näen eemal, et teised on juba pääsemas kuid minu seis on väga nadi, kuna mulle on ilves kannule aetud. Mõtetes tean, et tegin midagi, et kogu PP rahvas ja ka mina saaksime jooksu/eluvõimaluse. Ilves on mulle kohe järgi jõudmas, kui näen ees u. 2.5m kõrgust aeda, mille taga on Liger ja siis veel üks aed, mille taga on vabadus. Ja siis on selguse hetk, meenuvad eelmised korrad kui olin seda unenägu näinud ja teadsin, et hüppan sinna aia peale ja ilves hüppab väga napilt mu jalast mööda. Liger õnneks magab ja tean, et saan ka temast mööda. Täielik kergendus, läbin kogu selle protsessi ja ärkan.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

laas, pmi mulle oma diileri number
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• MrRiver
            Grinder
            • Oct 2008
            • 735

LOL

Comment

• taavi
              Grinder
              • Oct 2008
              • 684

Comment

• Platinum
                FPP Pro
                • Jan 2010
                • 248

sai käidud punk peol, korduvalt, J.M.K.E jms. Kes veel on käinud, teavad kuidas need piidrid tõmblevad. hüppavad ringi ja tõuklevad kõiki, üks naine sai küünarnukiga näkku veritses, punkarid tõmblesid edasi nagu pohhui oleks. Pärast pidu tänaval lebasid 2 neist asfaltil, oli ilus vaatepilt:) paras debiilikutele ja paras sellele affile. mõelge kui reporter oleks Teie naine olnud. Kahju ainult, et selline tropp sigineb

Comment

• Vandalar
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3577

Keegi siit eesti keelset mikogot on kasutanud? Kuidas tõlge tundub?

Comment

• Fabulous
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 2674

Algselt postitas Platinum Vaata postitust
                    sai käidud punk peol, korduvalt, J.M.K.E jms. Kes veel on käinud, teavad kuidas need piidrid tõmblevad. hüppavad ringi ja tõuklevad kõiki, üks naine sai küünarnukiga näkku veritses, punkarid tõmblesid edasi nagu pohhui oleks. Pärast pidu tänaval lebasid 2 neist asfaltil, oli ilus vaatepilt:) paras debiilikutele ja paras sellele affile. mõelge kui reporter oleks Teie naine olnud. Kahju ainult, et selline tropp sigineb
                    Siis oleks erinevus selles olnud, et ta oleks varem peksa saanud, aga mitte lapse nähes.

Comment

• minbetmillionaire
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jan 2010
                      • 363

Algselt postitas Platinum Vaata postitust
                      Punkkontserdil on täiesti võimalus tagapool olla, kus ei ole seda tõmblemist mis on pungile omane. Osades kohtades on isegi istekohad kõrgemal et saaks ka need nautida kes ei viitsi tõmmelda niiet täielik pseudoprobleem imo. Niipalju kui ma olen punkaritega suhelnud on väga sõbralikud olnud, isegi ümbritsevast maailmast midagi aru saamata.

Comment

• numnuts
                        Grinder
                        • Dec 2010
                        • 846

Kuidas ma saan panna nii, et läpaka ekraanil on üks pilt ja teisel screenil teine pilt mingi?

Comment

• Carl
                          FPP Pro
                          • Jul 2010
                          • 213

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                          laas, pmi mulle oma diileri number
                          LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOLD SO HARD

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

"Kuulutus Soome ajalehes: "Üksik Taist pärit tüdruk otsib tõsist suhet. Olen väga ilus ja mulle meeldivad kõiksugused mängud. Väga meeldib koos väljas käia. Väga tore oleks koos käia kala püüdmas. Istuksin koos sinuga diivanil ja vaataksime koos jalgpalli. Küünlavalgel oleksin ma nõus sööma lausa sinu käest. Kui sa töölt koju tuled, ootaksin sind alati ukse taga nii nagu Jumal on mind loonud. Helista numbrile 060123456 ja küsi Mimmit. Ootan kannatamatult sinu kõnet!" Numbrile helistati meeste poolt 12000 korda. Tasuline number kuulus Lõuna-Soome Loomakaitseseltsile ja Tai tüdruk oli emane siiami kass."

Pole ammu nii naernud :D

Comment

• yolpa
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 2669

Kas keegi saaks selle laulu tõmmata ja uppida kuhugile?

Comment

• noname
                                Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                                • Oct 2009
                                • 2366

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                                Kas keegi saaks selle laulu tõmmata ja uppida kuhugile?

http://www.youtube.com/watch?v=-VILgSsesD0

saad sealt ise vast

Comment

Working...