*** JUUNI OFFTOPIC ***
Collapse
X
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***
Esimene ujumine tehtud sellel aastal. FTP ka tagasi, mis elul viga:)
Comment
-
Ainult tingimusel, et paned endal kaitsmed peale... u name the place and time.Algselt postitas qjet Vaata postitustTAHAKS KAKELDA. PM
Aga üldiselt kakelda ei tahaks kuna siis tehakse asja vihaga ja phmltslt on asi läbi paari minutiga sel juhul... a võistelda võiks vahest ikka
Last edited by JaanusX; 11.06.11, 21:34.
Comment
-
Ma lähen lähiajal oma uuele debiilsele naabrimehele kallale!!!!!!
Debiil tuli täna minu värava juurde ja hakkas tootma et ma vahin teda koguaeg ja ta ei saa tööd teha. Ma oli nagu WTF, tulin alles kaitseväest ja olen teda koguaeg passinud:D.Tal olevat tunnistajad. Täis debiilik no mul viskas see jutt ikka korralikult üle, ja hakkasin talle siis järgi minema aga vend pani põkaga ajama (feil):):). Lihtsalt nii kõva vend, et tuleb minu oma koju minu kallal tõmblema. Nüüd on suurem viha ära vaibunud aga ma loodan et kui mitte enne siis jaanipäeval joogisena suudab ta mind uuesti pöördesse ajada:)
Comment
-
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Algselt postitas JaanusX Vaata postitustAinult tingimusel, et paned endal kaitsmed peale... u name the place and time.
Aga üldiselt kakelda ei tahaks kuna siis tehakse asja vihaga ja phmltslt on asi läbi paari minutiga sel juhul... a võistelda võiks vahest ikka
Maadleks hea meelega kellegagi. Minu arust tõsiselt huvitav spordiala millega tegeleda. Kahju, et kunagi sai pooleli jäetud ja nüüd saab seda ainult joogise peaga sõpradega harrastada :D
Comment
-
Kes see kindel on ?:D
Muidugi võib see kaklemise jutt vms tunduda noore kuke kiremisena, aga mulle meeldib nt maadlemine lihtsalt sellepärast, et see on minu jaoks väga huvitav ja pakub vaheldust, kus saab ennast korralikult välja elada. Võtan seda täielikult kui sporti. btw, ma pole elus kordagi kellegagi kakelnud ja ei soovi ka.
Comment
-
Ma juba omajagu pead vaevanud, et kui kunn sa siin Virus oled :D Kunagise Jõhvi paksu surud ikka mättase ? Mind võttis ta nii 15+ aastat tagasi suht kõhedaks.Algselt postitas virukunn Vaata postitustMaadleks hea meelega kellegagi. Minu arust tõsiselt huvitav spordiala millega tegeleda. Kahju, et kunagi sai pooleli jäetud ja nüüd saab seda ainult joogise peaga sõpradega harrastada :D
Comment
-
Ega ma ei olegi öelnud et ma ise ei või peksa saada, kuigi oddsid on minu kasuks!Algselt postitas Potsataja Vaata postitustNoored kuked vol. xxx
Miks te nii kindlad olete, et suudate naabrimehele või kellele iganes molli anda ?
Comment
-
Ma tegelesin siis sellise asjaga:Algselt postitas Potsataja Vaata postitustMind võttis ta nii 15+ aastat tagasi suht kõhedaks.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Mis moodi sinu kasuks ? Kas sa oled kordagi elus hingega kakelnud ? Mina olen oma elu jooksul 1x hingega kakelnud ja võitnud ja teine kord 0,5x ka hingega kakelnud ja "võitnud" (kaks aastat vanem meistersportlane küttis muuseas ära oma venna sõbra nimel), 10x rohkem olen ma lihtsalt lasknud omale peksa anda. Tõenäoliselt lasen ma ka praegu suure tõenäosusega omale lihtsalt peksa anda, kuid ma ei soovitaks kellelgi alla meistritiitli minu vastas olla siis, kui minul üle viskab.Mul on elu lõpuni meeles olukord, kui minu suurim soov oli tappa omaenda parim sõber.Algselt postitas E-Kunn Vaata postitustEga ma ei olegi öelnud et ma ise ei või peksa saada, kuigi oddsid on minu kasuks!Last edited by Potsataja; 11.06.11, 22:17.
Comment
-
Oli see liivakast kusagil Laada ja Võidu tänava kandis ?Algselt postitas virukunn Vaata postitustMa tegelesin siis sellise asjaga:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Algselt postitas Potsataja Vaata postitustMis moodi sinu kasuks ? Kas sa oled kordagi elus hingega kakelnud ? Mina olen oma elu jooksul 1x hingega kakelnud ja võitnud ja teine kord 0,5x ka hingega kakelnud ja "võitnud" (kaks aastat vanem meistersportlane küttis muuseas ära oma venna sõbra nimel), 10x rohkem olen ma lihtsalt lasknud omale peksa anda. Tõenäoliselt lasen ma ka praegu suure tõenäosusega omale lihtsalt peksa anda, kuid ma ei soovitaks kellelgi alla meistritiitli minu vastas olla siis, kui minul üle viskab.Mul on elu lõpuni meeles olukord, kui minu suurim soov oli tappa omaenda parim sõber.
Oled kuskil trennides käinud/õppinud seda asja? Või miks nii, et alla meistritiitli pole siis mõtet vastas olla?
Comment
Comment