*** JUUNI OFFTOPIC ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • raunsz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1492

Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***

siit ka näeb kui vaja, ennast käsipall ei köida

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

tra mis pulli see MB teeb.... kuna mu inglise keel pole 100% hea, siis ehk keegi on nii hea ja ütleks, mille pärast täpsemalt see kaart nüüd mul kinni pandi ja MINA pean maksma 10euri uue kaardi eest... wtf

You receive this email with regards to your Moneybookers MasterCard.

We would like to kindly inform you that our Card Processor has reported to us that the Moneybookers MasterCard issued for your Moneybookers account might has been compromised. Please be informed that upon receipt of the information regarding this security breach, Moneybookers, as regulated institution, is legally obliged to cancel the card at soonest, in order to avoid any possible complications and inconveniences.

In this respect, we are writing you to inform you that your Moneybookers MasterCard has been canceled. Please note that as per technical restrictions, upon cancellation it has been marked as lost, although it has not been.

You may feel free to access your Moneybookers account and request another card to be issued for you. Replacement of your card with a new one would be charged with the fee of EUR 10.00, as per the Terms & Conditions of usage of the Moneybookers MasterCard, which you have accepted upon your application.

We would like to apologize for any inconveniences caused to you. We hope you understand that our company is acting as per the legal obligations we need to comply with.

Thank you in advance for your understanding. Should you need any further assistance, please do not hesitate contacting us.

Best regards,
      Valentine
      Customer Support Representative

Moneybookers Team

Comment

• Cypher0
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 1512

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
        tra mis pulli see MB teeb.... kuna mu inglise keel pole 100% hea, siis ehk keegi on nii hea ja ütleks, mille pärast täpsemalt see kaart nüüd mul kinni pandi ja MINA pean maksma 10euri uue kaardi eest... wtf

You receive this email with regards to your Moneybookers MasterCard.

We would like to kindly inform you that our Card Processor has reported to us that the Moneybookers MasterCard issued for your Moneybookers account might has been compromised. Please be informed that upon receipt of the information regarding this security breach, Moneybookers, as regulated institution, is legally obliged to cancel the card at soonest, in order to avoid any possible complications and inconveniences.

In this respect, we are writing you to inform you that your Moneybookers MasterCard has been canceled. Please note that as per technical restrictions, upon cancellation it has been marked as lost, although it has not been.

You may feel free to access your Moneybookers account and request another card to be issued for you. Replacement of your card with a new one would be charged with the fee of EUR 10.00, as per the Terms & Conditions of usage of the Moneybookers MasterCard, which you have accepted upon your application.

We would like to apologize for any inconveniences caused to you. We hope you understand that our company is acting as per the legal obligations we need to comply with.

Thank you in advance for your understanding. Should you need any further assistance, please do not hesitate contacting us.

Best regards,
        Valentine
        Customer Support Representative

Moneybookers Team
        Nad on saanud väidetavalt mingit infi, et su kaardiandmed on kellelegi kolmandale lekkinud. Su enda turvalisuse pärast panid kinni vms.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

no ma ei tea..kui see inf tuleks välja,siis oleks mu accoundilt ka juba raha kadunud ju.

Ainuke asi mis pähe turgatab on see, et mul sõbral netis mingi mängu kasutaja, mis tema nimel jne...ja sinna saab mingeid relvi ja boonuseid osta. Tegin ise ülekande MB-st (olen seda kokku 3korda teinud) Ennem pole mingit probleemi olnud...ja viimase tegin ka mingi paar nädalat tagasi.
          Muidu olen vaid pokkeritubade vahelt raha liigutanud (+poes maksnud)

+isegi see mängu teema...siis ei kasutanud ka minu meelest kaardi andmeid vaid lihtsalt kasutaja+salasõna.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Algselt postitas Kris
            hivised sääsed ründavad
            kuskilt lugesin, et kui sääsk imeb hivi haigelt verd .. sureb ta pohmst insta .. ei tasu karta

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Kas keegi teab kus praegusel hetkel tallinnas hiina kiirtoitu oleks võimalik saada? Kõik mandarinid ja chopsticksid juba kinni. :/

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

keedunuudel + sojakaste + paksult tsillit täis --- here u go:D

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

tule tee..aitäh!

Comment

• raunsz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1492

no nah toppida sellist asja...

btw: kellelgi PSP Go on siit ?

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Algselt postitas leits Vaata postitust
                      kuskilt lugesin, et kui sääsk imeb hivi haigelt verd .. sureb ta pohmst insta .. ei tasu karta
                      HIV viirus pidi vajama kehasoojust elus püsimiseks. Kui sääsk imeb HIV'ist verd, siis sureb hoopis viirus küllaltki insta.

Comment

• con
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1954

sääsed ei lase nö vana verd tagasi kui uut imevad. nad kasutavad sülge libestiks ja see kannab nt malaariat edasi aga mitte HIV'i.
                        umbes 5sek on ka veretilk kahjutu, hapnik hävitab HIV'i.

tähte närides: HI-viirus

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

aga AIDS, see ka hävib või levib ikka edasi?

Comment

• con
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1954

AIDS diagnoos mitte viirus. HIVIst kujuneb aastate jooksul aids. HIV on ohjeldatav ramimitega ja saad veel enamvähem inimese moodi elada. AIDSiga on imuunsüsteem alistunud ja hakkavad igast infektsioonid ja palavikud jne pihta.

viimasel ajal on mingid spets 90p kuurid ka HIV'i jaoks mille abil viiakse viiruse sisaldus veres suht miinimumini ja hiljem hoitakse madalal ravimitega. päris ravi veel pole aga mingi uudis liikus ca kuu tagasi kus keegi avastas, et terve see aeg on asjale valesti lähenetud, leiti oluliselt parem viis.

eestis on 12k estimated HIV-positiivset. rahvaarv on vist 1320 000 e. üks inimene 110st. kui võtta keskmised vanused jne siis 17-25a hulgas võib 1 70st vms olla isegi.
                            Last edited by con; 08.06.11, 23:25.

Comment

• low-flow
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1208

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                              :O
                              bonus day on igavaks tehtud :D
                              kuigi suht fun oleks vaadata noori sõltlaseid kõikide aparaatide taga :D
                              Bonus day on ikka sama lõbus kui vanal ajal: alustuseks arbuuside ja melonitega väike duubeldamine slotis, siis paar flipi diileri vastu hold'em, edasi juba blackjack ja rull ning nagu naksti 2€ digimuutus ~125€. Turnalt kukkusin küll esimeste seas, aga no see pokker ongi mõttetu õnnemäng.

Comment

• Tarmonator
                                Lingiparandaja
                                • Oct 2008
                                • 3274

Tänud Con põhjaliku vastuse eest, aga ma tegelt nii harimatu pole. Mõtlesin, et enne magama minekut tunnistan ikkagi leveli üles, muidu viskate siin nalja öösel minu üle :D

Comment

Working...