päris vee peale ei pea minema, aga sellise eluviisi juures peaksid veidi tähelepanelikum olema, et mida sööd ja jood. see ülekaal võib sulle nii ootamatult tekkida et sa ise ka aru ei saa. ja sellest lahti saamine on juba 100x raskem kui selle tekitamine
kusjuures saab küll. panin mõned kuud tagasi tähele, et talvel aknalauale unustatud piparmünditee oli külmana hulga parem kui kuumana. ilma suhkruta seejuures.
wtf toimub superstaari saates .. Liisi viimane etteaste, nii valesti ja nii kõvasti. Nagu mingi võõrkeha röögib vahele. Samas kohtunikud kiidavad taevani, ma ei tea, ju siis ma ei saa asjadest aru.
wtf toimub superstaari saates .. Liisi viimane etteaste, nii valesti ja nii kõvasti. Nagu mingi võõrkeha röögib vahele. Samas kohtunikud kiidavad taevani, ma ei tea, ju siis ma ei saa asjadest aru.
vaatasin ja imestasin just sama asja...aga live ja tv võivad hoopis teise mulje jätta...pole spetsialist ka eriti
Ei leidnud trennitopicut, niiet küsin siin teemas. Kas kõhulihaseid on efektiivsem treenida istessetõusudega või siis ülaseljatõstetega ( crunches )?
No tavaliste kõhulihaste, ehk siis küünarnukid vastu põlvi tegemisega treenib igasugu muud ebavajaliku paska ka imo. Crunch-ide tegemisel on oluline otse üles vaadata, sedasi peaks ainult kõhtu tegema.
mage ju. saada omapoolne nägemus sealsetele modedele eesti suurima foorumi omanikuna ja ärge mõnitage inimese inglise keele oskust. see ei puutu asjasse. ta ise ju eelnevalt hoiatas et ta ei oska inglise keelt. scammi teema on sootuks teine jutt.
Kindlasti võta rohkem kõhulihasteharjutusi kui need kaks. Ja alaselga treeni ka, aitab kõhule kaasa. Ei pea samal trennil tegema mõlemat , aga kindlasti treeni alaselga ka (tavalised kõhuli, tõstad ülakeha ja jalgu korraga üles.)
Comment