*** JUUNI OFFTOPIC ***
Collapse
X
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***
Kui sisselogitud pole, siis saab lobbys ringi liikuda ala uurida millised ja kui head lauad saadaval on, või mis MTTd/sngd algavad
Comment
-
Kes ta end algul väitis olevat, mingi HSNL mängija? Lol @ 25NL graphs.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustMeie kõigi suur sõber Poku paistab olevat aga jalad alla saanud : )
http://www.fantaly.com/
Comment
-
Kuskil low-limits lasi pm. break-evenit ja alati eesmärgid olnud suured, et teeb 25NL-is supernova eliteks jne. Ei pea seda suureks biitimiseks.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustNii palju nagu ma aasta algusest ta käekäiku jälginud olen, on ta vist suuremal või vähemal määral mängu biitinud.
Comment
-
Voh, väga hea, seda tahtsingi. TänksAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustKui sisselogitud pole, siis saab lobbys ringi liikuda ala uurida millised ja kui head lauad saadaval on, või mis MTTd/sngd algavad
Comment
-
Aidake natukene...nimelt on PS üle 3700FPP-d.
Ei viitsi jama kursiga rahaks vahetada, andke ideid mida tellida. Enamus asju mida tahaks riietest on out of stock.
Ning kas need riiete suurused vastavad ikka euro suurustele või mitte? Kas L on ikka L või tegelikult on M. Kunagi sõber tellis endale pusa ja no selle L oli nagu M või isegi väiksem :D
Comment
-
pusad tunduvad jah väiksemad olevat kui väidetakse. särgid samas olen saanud ikka "õiges suuruses" (L on ikka L).
Comment
-
Comment
-
Oleneb inimesest. Mul annab päris tükk aega see sügelemine tunda.Algselt postitas yolpa Vaata postitustärge kratsige end lihtsalt, kannatad 2 minta ära selle hammustuse ja pärast seda enam ei sügele, tean küll, et raske aga kõige tõhusam.
Comment
-
THIS!Algselt postitas yolpa Vaata postitustärge kratsige end lihtsalt, kannatad 2 minta ära selle hammustuse ja pärast seda enam ei sügele, tean küll, et raske aga kõige tõhusam.
tuleb natuke piinelda, aga tõenäoliselt on see kõige +evm liigutus
Comment
-
mis asjad need sääsest väiksemad putukad on? tunduvad nagu puuviljakärbsed, aga raisad hammustavad.
sai eile natukene jalkat taguda ning, koha peal ei saa üldse olla, tulevad parvega ja jalgade peal mingi kokku ~6 tükki jälle..sis lööd maha/ajad minema..ja mingi hetk, kui jälle natuke seisma jääd, jälle ründavad
Comment
TC

Comment