*** JUUNI OFFTOPIC ***
Collapse
X
-
Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***
kurja, lootsin just, et djokovic v'tab nadali maha.Algselt postitas olavike Vaata postitustUuh, hull tennis lõppes just. Novak Djokovici rekordseeria (43 võitu järjest) sai otsa. Kuningas Roger ise võttis maha :)
Comment
-
FYPAlgselt postitas MagicFriend Vaata postitustreede. pidupidu
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]CD2LRROpph0[/YOUTUBE]
Comment
-
Algselt postitas MagicFriend Vaata postitustreede. pidupidu
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]nVlY3ZTrBkw[/YOUTUBE]FYPFPAlgselt postitas taasver Vaata postitustFYP
Comment
-
ei tea enam isegi, olin purjus eile, aga ilmselt sinu sn-ist.Algselt postitas numnuts Vaata postitustMillest seda järeldame?
done, @tartu klubi illusionAlgselt postitas ranka Vaata postitustMa mastiridu ei ole saanud aga mu sõpra on ühe peo jooksul 3 x samast klubist välja visatud. Beat that.
Comment
-
sick vend oledAlgselt postitas yolpa Vaata postitustei tea enam isegi, olin purjus eile, aga ilmselt sinu sn-ist.
done, @tartu klubi illusion
Comment
-
http://forumserver.twoplustwo.com/13...stake-1041693/
See meie 'ingu' aka 'kriminaal'?
Comment
-
Kas see sõber on mingi inimkameeleon või ?Algselt postitas ranka Vaata postitustMa mastiridu ei ole saanud aga mu sõpra on ühe peo jooksul 3 x samast klubist välja visatud. Beat that.
Comment
-
Pigem libe kui angerjas.Algselt postitas Potsataja Vaata postitustKas see sõber on mingi inimkameeleon või ?
Comment
-
Kaks korda uuesti sisse saanud klubisse või sees olles 3x (erinevate turvameeste poolt)?Algselt postitas ranka Vaata postitustPigem libe kui angerjas.
Comment
-
illukas kyll seda väärt ei saa olla....loooooool
aga nagu näha, siis ingu vallutab uusi jahimaid. Tema 2+2 topic on lihtsalt roflmao super ingliskeelega :D
Comment
-
ma olin paras mudakonn, esimene kord lendasin vales kohas suitsetamise pärast välja, teinekord oli mingi uus turva, kelle kallal nokkisin ja saadeti uuesti nahhui, ja lõpus jagasid biidi välja ja otsisid jubda mööda klubi taga mind. Peod ise muidugi sitad(nii nagu igas teises tartu klubis, aga illukas tuttavaid alati sitaks)
Comment
-
Ma sain mastirea küll, aga peale seda, kui Tartus linnapeal sai käidud ja mind poolde kuute ei lastud, sain mina ja mu 2 sõpra tühja koha pealt sisse, traumapunktis lõpetasin. Kuuldavasti tartus suht standard. Muidugi olin sama kaine kui praegu ja vbl mainisin vastastele, et nad on kamp pedesi...aga standard variatsioon imo...Algselt postitas ranka Vaata postitustMa mastiridu ei ole saanud aga mu sõpra on ühe peo jooksul 3 x samast klubist välja visatud. Beat that.
Häbi, et ma siia lihtsalt puhast paska ajama tulen..Last edited by mislinn; 04.06.11, 05:24.
Comment
TC
Comment