Re: *** APRILLI OFFTOPIC ***
Oskan küll- kreatiin peaks olema nö. toidulisand praegusel ajal. Kreatiini tarvitamine aitab tõsta mõttetöö effektiivsust või midagi sinnakanti http://en.wikipedia.org/wiki/Creatin...al_performance
Ning ma arvan, et sellega on nagu paljude muude asjadegagi, et kui üks element sinu elus on paigast ära või puudub, siis ei aita ükski lisand naljalt. Näiteks sa võid kreatiini võtta aga kui sa ei lase ajul puhata korralikult või ei maga piisavalt hästi, siis on jama. Ise olen kasutanud kreatiini ja selle kasutamise ajal tõepoolest mõte lendab paremini ja ei teki sellist kinnijooksmise tunnet nii kergesti.
Samas, korralik toitumine, liikumine ja hea uni on kõik mida vaja.
Algselt postitas Fabulous
Vaata postitust
Ning ma arvan, et sellega on nagu paljude muude asjadegagi, et kui üks element sinu elus on paigast ära või puudub, siis ei aita ükski lisand naljalt. Näiteks sa võid kreatiini võtta aga kui sa ei lase ajul puhata korralikult või ei maga piisavalt hästi, siis on jama. Ise olen kasutanud kreatiini ja selle kasutamise ajal tõepoolest mõte lendab paremini ja ei teki sellist kinnijooksmise tunnet nii kergesti.
Samas, korralik toitumine, liikumine ja hea uni on kõik mida vaja.
Comment