*** APRILLI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** APRILLI OFFTOPIC ***
mul kah kunagi oli, aga see kuhtib imo 30 päeva ainult. kust kurat ma seda taastekida saan, ei suuda leida..Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustEndal on olemas SEB-i virtuaal kaart.10 eeki maksis see kunagi,netis sai teha ja ma maksin sellega oma HEM-i eest.
Comment
-
Kuskil on valik "kaardid" ja sinna jõudes on üleval tab "virtuaalkaart".Algselt postitas vennike Vaata postitustmai suuda sebist seda virtuaalse krediitkaardi tegemise / kasutamise kohta enam leida. on see üldse olemas veel ? pole paar aastat kasutanud..
Comment
-
antakse see kinkekaardi kood, kätte saad siis on juba kasutatud.Algselt postitas Platinum Vaata postitusttäna tegin virtuaalkaardi, 0,64 eur maksab, kestab 40 päeva. Teenused->kaardid
Räägi kuidas ostas võimalik üle lasta on? ise varem tegelesin sellega palju, tuhandeid oksjone. Kordagi pole jama olnud.
tuttav paar p tagasi ostis vist, alguses toimis kui üritas bronnida, tund hiljem tahtis sadamamaksu maksta ja keegi oli juba ära kasutandu koodi.Last edited by con; 08.04.11, 00:53.
Comment
-
jhAlgselt postitas ranka Vaata postitustyolpa, sa elad austraalias w?
Comment
-
iga kaug lennuga on ümberistumised, mina aussie finnairiga lendasin mingi 28h, usun et usa sama suht.Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustKeegi oskab öelda palju lennureis vegasesse maksab.Kui ajavahemik ka on oluline siis esimese ja 11nda juuni vahel.
Ja kuidas üldse vegasesse minekuga on,mingid ümberistumised värgid?
Comment
-
Kui normaalselt bronnid, et passima ei pea, lendab Tln-Helsinki 30min, Helsinki-NY 8h, NY-Las vegas kuskil 6h, ütleme jaamades 1h otsa tuleb kokku umbes 17-18h, hind peaks jääma 900 euro kanti.Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustKeegi oskab öelda palju lennureis vegasesse maksab.Kui ajavahemik ka on oluline siis esimese ja 11nda juuni vahel.
Ja kuidas üldse vegasesse minekuga on,mingid ümberistumised värgid?
Comment
-
http://www.skyscanner.net/ see on päris asjalik leht, kust saad uurida hindu ja värke.
Comment
Comment