Miks sa projektist loobusid, kui sa ikka pokkerit edasi mängid, suht naljakas, alguses loopisid küll suuremaid sõnu õhku ju.
Miks see nii oluline sulle on, miks ja mida ma teen/tegin?
Te võite ju arvestada minu 5 taala miinust sinna projekti sisse, võite ka mitte.
Ja alguses "suuri sõnu õhku loopides" olin lihtsalt positiivselt meelestatud, see on ju igati tore.
Oli plaan anda enda panus kindla pokkerivormiga sellesse projekti. Läks kehvasti. Call it variance, call it my bad game. Nüüd ma lihtsalt katsetan ringi erinevatel saitidel ja mängin niisama tohmanit ajaviiteks. Te võite mind ju taaskord sisse arvata sellesse projekti. Reaalselt vahet ju ei ole ja see ei mängi mingit rolli. Keegi midagi ei kaotanud sellest projektist, no feelings hurt.
Aga hea on ju see, et sina said oma stabi ikka siia laupäeva õhtul ära panna. Congrats. Loodan, et miski läks sul sellest paremaks, muidu jääks lihtsalt mulje, et sinu eesmärk browserit avades ongi lihtsalt ära panemine.
See teema sai juba samal/järgmisel päeva läbi nämmutatud.
Sinust poleks muidugi sellisele tasemel langemist ootanud, but we are in teh Internet after all, mis seal ikka. Edu.
Sellest on muidugi kahju, et ma su ootustele ja standarditele ei vasta. Saad ise ka aru, et 'lampi' ei rünnanud sind keegi. Võib-olla eelmine post oma lihtsuses jäi natukene keeruliseks. Edu sullegi.
Ei jäänud keeruliseks, kullakallis Pahvak. Oma boldiga märkisid ära sõna lampi, millega tahtsid esile tuua selle, et sinu arvates mind ei rünnatud lampi. Mina respondisin sinu oneliner(parandus, oneword) postile sellega, et see teema on vana. Aga ilmselgelt jäi minu mitte nii lihtne post natukene keeruliseks ja sa ei saanud aru, et ma jään oma arvamusele, et see stab oli lampi, kuna see teema on juba umbes kaks nädalat vana.
Ja et sa ennatlikult ei peaks jällegi oma ülideep ärapanemist "next level shitiks", siis ma mainin nii muuseas ära, ma saan aru, et sul pole kahju ja see oli sarkasm. Aga mul on kahju, et sa ennast kunniks pead.
So this Girl I know turned 22 2 days ago,and She pretty much invited every person she knew to her flat for a beer and sex fuelled party. And the night before her birthday she wrote on peoples facebook walls asking if they could confirm they would be going or not, But she didn't write anything on my wall. So I sent her a pm as to why she hasn't asked me if I can make it or not, and she replied "because you're not invited". So I asked her why im not invited, even though I have known you for over 5 years and I invited you to my last party! and then she told me "its because You play poker, your a gambler. If I invited you to my house you might steal stuff to fund your hobby"
So I spent Saturday night alone, Watching the 2010 Main event on youtube while all my friend were having the time of their lives. And before you guys ask, Yes, I did remove her as a friend on facebook.
Comment