Rohkem kui 40 inimest on Londonis seoses vägivallatsemise, politsei ründamise, rüüstamise, röövimise, varastamise ja sõidukite süütamisega seoses vahi alla võetud.
Minu meelest see Londoni rahutused on köömes selle kõrval(mitte päris..), mis toimub maailmamajanduses ja Euroopa suurriikidega. USA võlakriis, millest tulenevalt USA Euroopa ja ka Eestit on tabanud korralik börsilangus. Sahinad, et Hispaania ja Itaalia ei tule vb toime ja vajavad mingit abipaketti. Üsna huvitav jälgida tegelikult, mis saama hakkab.
Tõsiselt, ma topiks need märatsejad kaubalennuki peale ja viskaks kusagil Aafrika džungli kohal välja. Aprillirahutuste kangelastele oleks Siberi taiga õige koht olnud.
Minu meelest see Londoni rahutused on köömes selle kõrval(mitte päris..), mis toimub maailmamajanduses ja Euroopa suurriikidega. USA võlakriis, millest tulenevalt USA Euroopa ja ka Eestit on tabanud korralik börsilangus. Sahinad, et Hispaania ja Itaalia ei tule vb toime ja vajavad mingit abipaketti. Üsna huvitav jälgida tegelikult, mis saama hakkab.
Põnev jah. Ütleme nii, et kokkuvõtteline sõnum, mida erinevad movementid on mõnda aega juba inimestele jaganud on siiski ühte auku - see samune auk kuhu me hetkel liigume. Kui maailma majandus variseks täielikult kokku, siis oleks mässud mitte ainult londonis. Tänavatel valitseks anarhia, poed tühjaks röövitud jne jne. Kerge ei saa olema mitte kellelgi.
Eestlastele peaks ikka tõsine näljavõru suu sümber tekkima, et tänavale juletaks tulla.
Kohalikest sibulatest muidugi rääkimata, need läheksid ka niisama kambavaimus lammutama ja lõhkuma meie Eestit..
Eestlastele peaks ikka tõsine näljavõru suu sümber tekkima, et tänavale juletaks tulla.
Kohalikest sibulatest muidugi rääkimata, need läheksid ka niisama kambavaimus lammutama ja lõhkuma meie Eestit..
Naljakas. See "meie eestit" kõlab mu jaoks samamoodi nagu "vsjö naze"
Comment