Maailma vapustavad sündmused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Maailma vapustavad sündmused

LOL, pidin muruntau postituse puhul pettuma, eeldasin mingit KE´le viitavat linki.

Aga ikkagi, kas Liibüa võitleb tõesti vabaduse eest või on antud juhul tegemist siiski Iraagist ja Afganistanist erineva juhtumiga ?
    Last edited by Potsataja; 18.03.11, 20:47.

Comment

• kardaanirist
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 3675

erplander, ei... ei.

äkki on Kroonikas ka faktipõhist ja põhjapanevat juttu Fukushima reaktori kohta.

Comment

• WeThePeople
        Vana Tegija
        • Mar 2010
        • 1163

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
        erplander, ei... ei.

äkki on Kroonikas ka faktipõhist ja põhjapanevat juttu Fukushima reaktori kohta.
        kui ta oleks kaia triisa lapse isa või käiks justin bieberiga deitimas siis küll.

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Selgitab millised ohutusseadmed olid ja kuidas need sellel korral alt vedasid.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Kui Delfist midagi viidata, siis see: http://forte.delfi.ee/news/teadus/mi...57743&l=fplead

Algallikaks on National Geographic: http://news.nationalgeographic.com/n...e-mile-island/

Comment

• vennike
              Pokkerihai
              • Mar 2009
              • 1958

ah jube asi, jaapanlased on radiatsiooniga nagunii harjunud.

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

ERR Novaator on auhinnatud teadusuudiste portaal, mis valmib ERR-i ja Eesti teadusasutuste koostöös.

14 kp artikkel, aga ka saab asjast aimu.

Comment

• mikk2468
                  Vana Tegija
                  • Nov 2009
                  • 1039

ja nüüd tuleb erplander ja ütleb, et kinni makstud artiklid.

Comment

• Pelaja
                    Räme Fish
                    • Dec 2008
                    • 20

Küsimus Erplanderile. Isegi kui sinu kõik väited on tõesed (Minugi pärast võivad olla. Ma tõesti ei tea.) And so what??
                    Mis me peaksime tegema??? Punkri kaevama, seal konservikarpide peal istuma ja kiruma, et kõik maailma poliitikud, juhid, ärimehed on pätid/sulid/kaabakad ja tahavad vaesele lihtrahvale ära keerata??? Ilmselgelt see suures plaanis ongi nii. Me ei saa väga s****gi teha, eriti veel mõjutada Jaapani riigikorda ja elukorraldust. Meie üks võimalus midagi muuta kulmineerus Riigikogu valmistega. Seega loodame parimat.
                    Peace!

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Kui eestisse tuleks tuumajaam, näiteks Paldiskisse, ja sealt hakkaks midagi lekkima, siis tehtaks turvatsoon 100km raadiuses ümber jaama ja maapiirkondade hääbumise probleem oleks paugust lahendatud. Tartust saaks pealinn, Otepää jääks ikka talvepealinnaks ja Võrust saaks uus peksupealinn.

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                        ja nüüd tuleb erplander ja ütleb, et kinni makstud artiklid.
                        kui madalale veel annab laskuda? kui väiklaseks ennast teha?

hämmastav, kuis ikka ja jälle ilmub mõni, kel mitte midagi teema kohta öelda pole, aga kes tunnetab vajadust isiklikult midagi nähvata.

muutus su päevakene helgemaks sellest märkusest? kui nii, siis muidugi palju õnne.

Algselt postitas Pelaja Vaata postitust
                        Küsimus Erplanderile. Isegi kui sinu kõik väited on tõesed (Minugi pärast võivad olla. Ma tõesti ei tea.) And so what??
                        Mis me peaksime tegema??? Punkri kaevama, seal konservikarpide peal istuma ja kiruma, et kõik maailma poliitikud, juhid, ärimehed on pätid/sulid/kaabakad ja tahavad vaesele lihtrahvale ära keerata??? Ilmselgelt see suures plaanis ongi nii. Me ei saa väga s****gi teha, eriti veel mõjutada Jaapani riigikorda ja elukorraldust. Meie üks võimalus midagi muuta kulmineerus Riigikogu valmistega. Seega loodame parimat.
                        Peace!
                        Mis effin väiteid te mulle siin üksteise võidu omistate? Ma pole tuumaenergia teemal laiemalt üldse mingeid väiteid esitanudki, nt kas see on minu arvates hea või halb. Selle Jaapani avariiga seonduvalt olen ma üksnes kirjeldanud oma muljeid valitsuste käitumisest tuumaavariide/katastroofide ajal ja naeruvääristanud neid isehakanud tuumapasunaid, kel ilmselgelt puudub täpsem info toimunust, kuid kes iga hinna eest püüdsid pisendada ohu tõsidust. Ja neid, kes naiivselt ja ignorantselt usuvad, nagu oleks tegu tõesti vaid lokaalse 100 km raadiuses probleemiga.

See ongi nõukogudeliku allasurutud inimese mõtlemine, et me ei saa s****gi teha ega mingil kombel laiemalt mõjutada maailmas toimuvaid protsesse. Mina näiteks usun, et saame küll. Kasvõi nendelsamadel netisaitidel oma arvamust avaldades, võibolla juhtuvad neid lugema ka poliitikud ja näevad, et kõik polegi nii ajupestud, kui nad ette kujutavad. Jaapani või Liibüa riigikorraldust otseselt muidugi ei mõjuta, aga eks siis kaudsemalt võivad mõjutada riikide valitsused ja ülemaailmsed organisatsioonid.

Comment

• mikk2468
                          Vana Tegija
                          • Nov 2009
                          • 1039

Ei hakka sellisel teemal sõna võtma millega ülihästi kursis pole, nendeks siis tuumajaamaga seotud ohud ja riigi poolne käitumine. Erinevalt sinust, ei hakka ma oma rumalust ja uskumatuid arvamusi, mida leiad mingi underground-foorumitest teistele peale suruma. Lihtsalt huumor on vaadata kuidas sa põikpäiselt võitled ja üritad elueest tõestada, et sul on õigus. Rääkides madalale laskumisest, oled sa ennast minu ja usun väga paljude teiste kasutajate silmis väga väga väga väga madalale langenud. Pidev vaidlemine ja mul on alati õigus-hoiak käib suhteliselt närvidele.

edit: ei oota erplanderilt nüüd mingit sõda alustavat postitust, pidin lihtsalt enda arvamuse välja ütlema.
                          Last edited by mikk2468; 19.03.11, 15:17.

Comment

• erplander
                            ekrelander
                            • Oct 2008
                            • 1029

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                            Ei hakka sellisel teemal sõna võtma millega ülihästi kursis pole, nendeks siis tuumajaamaga seotud ohud ja riigi poolne käitumine. Erinevalt sinust, ei hakka ma oma rumalust ja uskumatuid arvamusi, mida leiad mingi underground-foorumitest teistele peale suruma. Lihtsalt huumor on vaadata kuidas sa põikpäiselt võitled ja üritad elueest tõestada, et sul on õigus. Rääkides madalale laskumisest, oled sa ennast minu ja usun väga paljude teiste kasutajate silmis väga väga väga väga madalale langenud. Pidev vaidlemine ja mul on alati õigus-hoiak käib suhteliselt närvidele.

edit: ei oota erplanderilt nüüd mingit sõda alustavat postitust, pidin lihtsalt enda arvamuse välja ütlema.
                            Haha, tahad teada, mis sinusugustele kutsikatele tegelikult närvidele käib? Tegelikult käib teile närvidele see, et julges tulla keegi, kes teilt teile nii armsat konti üritab hambust võtta. Ehk siis see taimetoitluse teema, ei midagi muud. See on ju nii läbinähtav. Sest ma ei näe, et mu muud alternatiivsed vaated annaksid põhjust nii meeletuks isiklikuks kibestumiseks, et selle kaudu peaks ikka ja jälle kutsikakarjana ründama.

Või kui tõesti need mõned alternatiivsed lingid tundusid sulle kuidagi pealesurumisena, siis intelligentse inimesena võiks veidikenegi tolerantsust leida ja aktsepteerida, et maailmas on ka teistsuguseid inimesi ja teistsuguseid vaateid.

Kui su jaoks on see taimetoitluse teema ja antud teema huumor, siis milles probleem, olgu. Mina ei ürita elueest midagi tõestada, ma vastan küsimustele nii kuis neid mulle esitatakse, kui aga keegi väga isiklikuks kipub minema, siis on teine lugu. Kusjuures kõige naljakam ongi, et antud Jaapani teemas pole ma tõesti mingitki õigust kunagi taga ajanudki, olen lihtsalt viidanud mõningatele teistsugustele teooriatele ja mõtetele. Oma õigust ajasin taga ja oma vaateid kaitsesin "elu eest" üksnes toitumisteemas ja seda teen ka edasi, lepi sellega.

Comment

• siga
                              FPP Pro
                              • Dec 2010
                              • 251

Keegi juba ütles, et Jaapanist salatit Eestisse ei impordita.

Comment

• Tarmonator
                                Lingiparandaja
                                • Oct 2008
                                • 3274

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                                Või kui tõesti need mõned alternatiivsed lingid tundusid sulle kuidagi pealesurumisena, siis intelligentse inimesena võiks veidikenegi tolerantsust leida ja aktsepteerida, et maailmas on ka teistsuguseid inimesi ja teistsuguseid vaateid.
                                Sina väidad, et sinu alternatiivsed allikad on paremad, 90% siinsetest vaidlejatest jällegi, et laiatarbemeedia räägib õigust. Kummal poolel nüüd siis ikkagi õigus on? Miks peaks sinu poolel õigus olema (siinkohal olgu öeldud, et ma ei väida nagu peaks vastaspoolel õigus olema)?
                                Ehk siis, proovi ka ise aksepteerida teiste seisukohti ja arvamusi ja ära vaidle alati vastu. Too oma väide, lisa juurde viide artiklile vms ja rahu majas. Kes tahab see loeb läbi ja teeb omad järeldused. Mõtlev inimene ju oskab ise enda jaoks õige ja vale leida. Kes ei taha see ei loe ja asi tahe.

Comment

Working...