*** MÄRTSI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***
foorumis on olemas käsk: blockAlgselt postitas Vandalar Vaata postitustLase omale script teha, mis minu postitusi vaikesättes ei näita.
ise kasutan mitme mängija peal, elu nagu lill !
Comment
-
looooooolAlgselt postitas Murdock Vaata postitustSai Pokerstrategys test tehtud,dokumendid saadetud ja nüüd nad tahavad HELISTADA mulle?
On kellegil aimu millest nad räägivad??? :]
Comment
-
ma paar nädalat ei mänginud ja tüübid mõtlesid et järelikult ma busto, saatsid lambist 50$ juurde raha.Algselt postitas Murdock Vaata postitustSai Pokerstrategys test tehtud,dokumendid saadetud ja nüüd nad tahavad HELISTADA mulle?
muidu see et nad saavad niipalju scammi et teevad sellist pistelist jama, arvatavasti küsivad isikukoodi ja näiteks: mida tähendab flushdraw. Kui inglise keelt natuke tajud siis ära muretese
Comment
-
PSis on see kontroll vist üha rangemaks muutunud. Aga ei usu, et nad mingeid ulmeasju küsivad. Kui sul midagi seoses regamisega hinge peal pole, on kõik korras.Algselt postitas Murdock Vaata postitustSai Pokerstrategys test tehtud,dokumendid saadetud ja nüüd nad tahavad HELISTADA mulle?
Comment
-
Ma miskeid rahusteid soovitama ei hakka, aga joo mõni õlu ära ehk aitab.Algselt postitas qjet Vaata postitusttõsine FFFFFFFFFUUUUUUUUUU. tahaks magada, aga voodis olles lihtsalt ei jää. tund aega nihelesin ja andsin alla.
Comment
-
Oujea..avastasin, et täna DUB FX rock cafes...nice nice nädalavahetus tuleb.Algselt postitas Relamz Vaata postitustLaupäeva Jenna G balous, uuujeaaa.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]k6oVXEjCDAQ[/YOUTUBE]
Comment
-
Kellelgi on sellist olukorda olnud, et korteris juba on üks kass ja siis tuuakse uus, mõlemad emased.. aga see, kes varem oli ei taha kuidagi omaks võtta uut kassi, pidev taplemine.. kuidas neid niiöelda sõbraks teha? On kellelgi kogemusi? :D
Comment
-
TC
Comment