*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

Nägin unes, et Vandalar hittis 2 milestone kätt! Hea uni vähemalt.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas numnuts Vaata postitust
      Eile juhtus midagi sicki. Not sure mis see oli.
      Läksin voodisse ja ei olnud eriti überväsinud. Panin silmad kinni ja mõtlesin omi mõtteid ca 5min, kui järsku käis ulme litter peas.. kõrvades, not sure. Ala selline plahvatus mida filmides võib näha mis on digitaalselt tehtud. See on kiire, lühike ja väga selge.
      Nii tugev et ehmusin ja tõstsin pea padjalt. Magama jäin selle peale mõeldes kas ma nägin und või mis see olla võis. Vb mingi preflop unenägu vms.
      Olen sama asja kogenud.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Olen sama asja kogenud.
        Aga seda?

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        Nägin unes, et Vandalar hittis 2 milestone kätt! Hea uni vähemalt.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Ei julge Vandenõu Laarist unenägusid nähagi; Pannakse äkki selle eest kinni või lutikad steplitesse ja telefonidesse.

Comment

• anatoli grinder
            Õpihimuline Mängur
            • Dec 2010
            • 337

2. ööd järjest juba nägin unes , et noorem 6de sai mingi 6nnetuse läbi surma...ärgates ,milline kergendus.

Comment

• andu_andu
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 4050

Algselt postitas anatoli grinder Vaata postitust
              2. ööd järjest juba nägin unes , et noorem 6de sai mingi 6nnetuse läbi surma...ärgates ,milline kergendus.
              pics or gtfo

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Nägin mõnda aega tagasi unes, et põhjapoolkeral kadus raadiolevi millegipärast ära ja läks sõjaks, karmiks andmiseks. Väga massiivne ja võimas unenägu oli. Miks peaks raadiolevi ära kaduma? Shoot away.

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                  Nägin mõnda aega tagasi unes, et põhjapoolkeral kadus raadiolevi millegipärast ära ja läks sõjaks, karmiks andmiseks. Väga massiivne ja võimas unenägu oli. Miks peaks raadiolevi ära kaduma? Shoot away.
                  Fooliummütsiga on päris kehv levi.
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Kuna ma mõtlen mitu käiku ette, siis nägin ka seda fooliumiteemat obv tulemas. Unenäod on ägedad.

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Vandalar, palun postita kõik oma foorumipostid siia teemasse, minuarust nad klassifitseeruvad kõik siia:). Hea kerge neid ühest teemast leida.
                      Päikest!

Comment

• fyte
                        Pokkerihai
                        • Jun 2010
                        • 3378

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                        Vandalar, palun postita kõik oma foorumipostid siia teemasse, minuarust nad klassifitseeruvad kõik siia:). Hea kerge neid ühest teemast leida.
                        Päikest!
                        Lol

Anyways, nägin täna unes kuidas avastasin, et pangakaart oli pihta pandud ja kui helistasin SEBsse, et nad mu kaardi kinni paneksid, siis teenindaja keeldus kategooriliselt. Ärgates oli vähemalt "Yes!" tunne ;D

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Vahepeal nägin unes kuidas kasvatasin taimi, sellised rohelised taimed. Ja politsei tuli unes neid ära võtma haha. Ning alati kui ma seda unes näen siis on selline doh! moment, et krt andsin ju kõik taimed ära, et mida see krdi taim mul siin akna peal teeb IRWWW. Paaniliselt peidan siis oma taime ja sätin valgust sellele jne. Ei tore on vahest jälitusunenägusid ka näha.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Krt läksin mingi 11 paiku magama, aga ärkasin just üles ni, et lõugasin täiest kõrist ja nägin selle aasta sickimat unenägu.
                            Mõtlesin, et sheerin enne kui hommikuks juba meelest läinud.

Rändasin vanaema ja õega mööda 3ndate riikide kasiinosid ringi ja mingi imeläbi ajasime raha kokku ja hustlesime erinevaid mänguapraate, rulli jne kõike va. pokkeri. Sellest rohkem eriti ei mäleta.
                            Igatahes jõudsin koju tagasi ja hakkasin saadud rahade eest suuretoa remonti tegema. Remont sai ilusti valmis ning läksin välja mingisse spordihalli kossu mingi kahtlase kaadriga mängima. Miskiprst tuli tilt peale ja mingi sõbraga suutsime suht hulga varustust mis seisis antud spordisaalis ära lõhkuda. gg, pidime nimed kirja panema ja anti menti.
                            Olgu tõmbasin siis koju ära ja isegi kass seljas, millegiprst olid mul mingid rätipeade riided seljas :S. Jõudsin trepikoja ette ja märkasin, et mingi perekond hakkab sisse kolima ja üks tüdruk palus mu abi, et ma aitaksin tal kotti tassida (suht ülbel toonil veel küsis)
                            Ja siis ma märkasin, WTF. See american most hated family (checkige youtubest, mingi baptist church vms tegelased kes piketeerivad surnud sõdurite matustel ja on epic haterid jne) kolib minu trepikotta elama.
                            Automaatselt viskasin selle koti maha ja muuseas ütlesin sellele eidele "eat shit and die" ja jalutasin minema. Suht tigedalt jäädi vaatama mind, hakkasin juba tuppa jõudma ja järsku tunnen, et saan mingi kepiga täiega selga. Apperantly see kõige hullem mutt sealt seltskonnast oli mind kardinapuuga peksma hakanud selga ja tungis korterisse sisse. Edasi läks juba asi hulluks. Terve oma perekonnaga lendasid korterisse sisse ja hakkasid mingit usklikku bullshiti suust välja ajama samal ajal mu äsja remonditud suurt tuba segi pekstes. Ise samal ajal suht läbi pekstud helistasin menti aga kedagi polnud saata siia millegiprst.
                            Järsku tuli üks naaber sisse ja ütles mulle, et rahune maha, et ma juba tegin avalduse ära kuna mingip. sain teada, et need inimesed kolivad siia meie trepikotta. Ma ütlesin ok, et homme hommikul lähen kohe avaldust tegema aga need inimesed ikka veel ei lahkunud korterist ja olid püha viha täis ja ajasid oma religious bs-i edasi ja lõugasid.
                            Ise lõugasin täiest kõrist vastu ja üritasin iga hinna eest neid nahhui ajada. Lõpuks ärkasin selle peale ülesse, et karjusin suht läbi une päris valjusti mitu x järjest "Tõmmake nahhui siit, tõmmake nahhui siit!"
                            Sick life :S.

Sry kirjavigade prst ei lugenud üle, epic unenägu lihtsalt ja mõtlesin kirja panna. Ommiql normaalsel ajal ärgates enam hui oleks meeles olnud.
                            Last edited by qbj0hn; 24.12.11, 23:43.

Comment

• fyte
                              Pokkerihai
                              • Jun 2010
                              • 3378

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                              Christmas well-spent.

Aga muidu tore stoori ;D

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Xmas oli suht tore aga juua nagunii ei saa ega midagi ja obv magama ära :D. Viimased päevad pensioka unereziimi ka paika saanud, tõmbangi magama ära nüüd, und.

Comment

Working...