*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • con
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1954

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    Üks teooria on see, et sellised action unenäod kus on võitlust ja tagaajamist ning muud sellist, on evolutsiooni käigus välja arenenud kaitsemehhanism, et valmistada inimest (vbl loomadel samamoodi) ette olukordadeks, mis päriselus tekkida võivad.
    Kui oled ikka kordi mingi julma tapluse unes läbi teinud, siis oled mingilgi moel kasvõi vaimselt paremini valmistunud ja vbl suudad paremini külma närvi säilitada ja tegutseda. Samas see võib ka olla kaitsemehhanism, et inimene lihtsalt hulluks ei läheks kui mõni lähedane nt. sureb- oled unes korduvalt selle läbi teinud ja aju võtab seda paremini vastu ärkvelolles.
    kui sul sellised teooriad hakkavad tekkima mille sa ise välja mõtled ja lõpuks arvad, et real shit siis wismar pole kaugel, inimeste pealt seda näinud. quit weed. seriously.

/
    üldiselt kõigil nendel äärmuslikumatel unenägudel on mingid põhjused, kas mingid alateadlikud ebakindlused/rahulolematused vms.
    ma arvan, et need inimeste stabimised ja üleüldse horrorid viitavavad, et midagi on ikka elus valesti. aegajalt tuleb ikka natuke endaga tegelda. usun, et põhjused pole kaugel kui tasapisi süveneda. tundub olevat vaimselt liiga kurnav, et lihtsalt kannatada, olen üpris kindel, et psühholoog vms aitaks pildi päris kiirelt kokku panna. öösel tuleb ikka normaalselt välja puhata.

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Algselt postitas con Vaata postitust
      kui sul sellised teooriad hakkavad tekkima mille sa ise välja mõtled ja lõpuks arvad, et real shit siis wismar pole kaugel, inimeste pealt seda näinud. quit weed. seriously.

/
      üldiselt kõigil nendel äärmuslikumatel unenägudel on mingid põhjused, kas mingid alateadlikud ebakindlused/rahulolematused vms.
      ma arvan, et need inimeste stabimised ja üleüldse horrorid viitavavad, et midagi on ikka elus valesti. aegajalt tuleb ikka natuke endaga tegelda. usun, et põhjused pole kaugel kui tasapisi süveneda. tundub olevat vaimselt liiga kurnav, et lihtsalt kannatada, olen üpris kindel, et psühholoog vms aitaks pildi päris kiirelt kokku panna. öösel tuleb ikka normaalselt välja puhata.
      Ja sina oledki see real shit kes kõike teab? Ma tuginen ühele dokumentaalile kus üks teadlane pakkus sellise hüpoteesi välja. Videot sellepärast veel otsima ei hakka.

Comment

• Relamz
        Vana Tegija
        • Jan 2010
        • 1467

Olin piraat suurel laeval koos teiste ägedate inimestega. Peale igat varastusretke jagasime kraami võrdselt ära ja mängisime terve suure pundiga nende asjade peale pokkerit :D.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

+

=
        Last edited by Relamz; 07.09.11, 15:14.

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Ma nägin mõni päev tagasi und kus kuulsin uudistest, et põhjapoolkeral võib raadiolainete levimine tugevalt häiritud olla. Samuti pidi mingiks suuremaks sõjaks minema. Sünge unenägu oli.

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

omg nägin täna unes, et ühele projektitaotlusele tuli vastus - liiga vara. wtf jumala närvi läksin, siiamaani olen
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Relamz
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1467

Ulme mis unenägu ma nägin täna
              Vennaga mõtlesime ulme plaani välja kuidas Zigmundi korterist raha varastada. Murdsime korterisse sisse ja imenipiga saime seifi lahti. Sealt leidsime 2 metallist kasti. Ühe krabasin mina ja teise võttis vend. Ziggy elas 9ndal korrusel. Liikusime mööda treppi allapoole ja ~5 korrusel kõndis meile vastu ei keegi muu kui Zigmund. Märkas meid ja kutsus 5nda korruse trepikoja laua taha turakat mängima. Ajasime juttu ja mängisime kaarte, kõik oli korras. Mingi hetk kui ta hakkas külmikust jooki võtma üritasime vennaga jooksu panna. Ziggy märkas ja siis algas üks julmemaid unenäo tagaajamisi pihta. Kogu teema meenutas assasains creedi...katused värgidsärgid. Lõpuks avatasin, et metal kasti sees on 100k$ sajadaalaste brick.
              Lõpuks sai Zigmund mind kätte. Asi lahenes nii, et andsin talle kogu raha tagasi ja lubasin tal osaleda setukeelses räpivideos. Niisama hängis seal videos ja ballatses, nagu ikka Zigmundile kohane :D.
              THE END

Comment

• isenseven
                Grinder
                • Sep 2009
                • 598

a mis venna kastist sai?

Comment

• Relamz
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1467

Algselt postitas isenseven Vaata postitust
                  a mis venna kastist sai?
                  Vennal õnnestus põgeneda ja millegipärast unustas Zigmund ta üldse ära.

Comment

• Relamz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1467

Nägin unes, et peatasime kinni pangaröövli. Vaevatasuks saime röövli raha üksteise vahel ära jagada.

Peaks täna mõned odavad donkamendid võtma...äkki hitib midagi .

Comment

• oohoh
                      Grinder
                      • Oct 2009
                      • 547

Miskised 4x olen ennast surnuks sõitnud unenäos motikaga, kevadel teen load ära ^^

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Viies kord jääb tulemata siis ehk....

Comment

• oohoh
                          Grinder
                          • Oct 2009
                          • 547

Esimene tuli peale seda kui jupiteriga sai päris rängalt üle käidud, aga joppas nii,et ainult käed olid katki ja jalg sai mootorilt põletada.
                          Üldse on kuidagi väga-väga randomiks need unenäod kiskunud, aint jõle tõetruud tunduvad enne ärkamist :D
                          Last edited by oohoh; 26.09.11, 22:24.

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

http://www.novaator.ee/ET/meditsiin/...vaator+Uudised)
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

See oleks küll kino :D.

Kahju, et mul enamus unenäod on NSFW :(

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

ja youtube selliseid videod ei kannata seega...

Comment

Working...