*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

sick uni oli.
    Mingi suur pokkerifestival oli käimas ja ma reilisin main eventi (1k€ BI), FT oli käimas ja mul oli üks s6ber veel mängus ja siis s6prade tuttav mingi tsikk. S6brad (kes minuarust keegi pokkerit ei mängi) nokkisid veel et ma ei mänginud ME'l, et ma olen ikka rott küll. s6ber ja siis see tsikk kukkusid välja ja pidime kuhugi tähistama minema, sealt tulid head rahad ja nii. Hakkasime majast välja minema kui nägime Negreanut ukse juures, oli teine natuke kurva näoga. Siis mingi s6brad kutsusid ta kaasa, et noh mis ta üksi ikka on seal. Pärast teepeal rääkis et oli mingi eriti sita biidi saanud highrolleril. Siis see tsikk rääkis kuidas ta QQ pre foldis ise 20bb deep ja ma läksin eri berserki, et mida nagu. Käsi selline: MP avab, MP+1 reraiseb ja tsikk CO'lt foldib QQ, 20bb deep umbes. Ja siis ma seletasin et seal tuleb nuppe panna nii shordilt. L6puks j6udsime kasinni ja Negreanu ütles, et davai t6mbame 5/10 käima. Rahvas läks sisse aga ma läksin pangaarvet automaadist chekkima, vaatasin et opaaaa 20k€ arvel. Lendasin kasinni järgi ütlesin"Pange full stäkk". Järgmine hetk oli wtf, 12k oli ette pandud, Negreanu istus ka 12k ees, aga s6brad olid k6ik 2-4k. Eriti deep cash :) . Jagati 3kaarti 72Ao olin BB, aru ei saanud mis mäng on. K6ik limbivad ja flop 77x, Negreanu keevitab ma callin, ikka ei tea mis mäng on. Turn mingi blank, Negreanu paneb poti jälle, ma callin. River ka blank, Negreanu AI, m6tlen pikalt ja foldin. Detaile oli veel aga ma telefoniga kirjutasin, vb täiendan hiljem

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Hea fold :D, congratz

Comment

• WeThePeople
        Vana Tegija
        • Mar 2010
        • 1163

nägin getter jaanit täna unes, detaile ei mäleta.

Comment

• isenseven
          Grinder
          • Sep 2009
          • 598

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
          nägin getter jaanit täna unes, detaile ei mäleta.
          LOL, nice one:D

Comment

• Fabulous
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 2674

Nägin Breaking Bad'i unes täna. Walt lasi majale klaaskatuse panna ja siis Skyler hädaldas jälle, et IRS paneb seda tähele jne.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Nägin täna unes, et olime weedsist Dougiga Türi kesklinnas autoga ja mingi rekka oli matsu pannud ja ilge ummik oli.

Aga vastas suunas ei saanud inimesed aru, et ummik on. Läksin autost välja ja ütlesin ühele eidele, et oma auto liigutaks teepealt eest ära, kuna teeotsas oli tee ühte lattu kuhu tahtsime minna.
              Ok eit sõitis teepealt eest ära ja tuli ka koos meiega sinna latu. Laos kõigepealt see eit tellis suure pizza pizzabaarist ja siis tegi mulle lapdance ja panin tisside vahele. Dougile pakkus ka, aga see eit oli liiga noor temajaoks.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Nägin täna unes, et olime weedsist Dougiga Türi kesklinnas autoga ja mingi rekka oli matsu pannud ja ilge ummik oli.

Aga vastas suunas ei saanud inimesed aru, et ummik on. Läksin autost välja ja ütlesin ühele eidele, et oma auto liigutaks teepealt eest ära, kuna teeotsas oli tee ühte lattu kuhu tahtsime minna.
                Ok eit sõitis teepealt eest ära ja tuli ka koos meiega sinna latu. Laos kõigepealt see eit tellis suure pizza pizzabaarist ja siis tegi mulle lapdance ja panin tisside vahele. Dougile pakkus ka, aga see eit oli liiga noor temajaoks.
                Võtan su posti kokku:
                1)Pizza
                2)lapdance
                3)panid tisside vahele
                4)underage girls

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Nah sellel eidel olid load ju olemas unenäos, järelikult pold jailbait.

Mul muidu koguaeg mingid psycho unenäod, üks korralik tissiralli kulus ära küll yep.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

mhm.. huvitaval kombel ma viimase 1,5a jooksul pidevalt näen mingit vägivalda ja actionit unes, seal on kõike, alates lihtsalabasest kaklusest kellegiga kuni relvadega madistamise ja sõjaga kuni lõpetades isegi a la tulnukate invasiooni tagasi löömisega... ühesõnaga vähemalt paar korda nädalas näen öösel unes mingit täristamist, enamasti lõpuks ärkan üles, keeran külge ja näen mingit uut actionit edasi. Arumaimõista miks ja kuidas, pole mul stressirohke töö või elu, suht rahulik ja lebo, ise ka vägivaldne ei ole, aga jusht viimased ca 2 aastat.. ja pidevalt... mõtlesin, et uurin kas kellelgi on veel nii ja mis see võiks tähendada...

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                      mhm.. huvitaval kombel ma viimase 1,5a jooksul pidevalt näen mingit vägivalda ja actionit unes, seal on kõike, alates lihtsalabasest kaklusest kellegiga kuni relvadega madistamise ja sõjaga kuni lõpetades isegi a la tulnukate invasiooni tagasi löömisega... ühesõnaga vähemalt paar korda nädalas näen öösel unes mingit täristamist, enamasti lõpuks ärkan üles, keeran külge ja näen mingit uut actionit edasi. Arumaimõista miks ja kuidas, pole mul stressirohke töö või elu, suht rahulik ja lebo, ise ka vägivaldne ei ole, aga jusht viimased ca 2 aastat.. ja pidevalt... mõtlesin, et uurin kas kellelgi on veel nii ja mis see võiks tähendada...
                      Just vaatasin täna ID pealt poole silmaga Mystery Emergency vms. kus üks kirikuõpetaja nägi unes surma jms. (teda tapetakse jne) ning seetõttu tekkis stress ja räige südame ülekoormus. Korduvalt käis haiglas, et pulss maha saada ja keegi ei teadnud, mis viga oli. Lõpuks üks unehäirete keskuse töötaja, kes kuulis teda raadiost (papi oli kirikuõpetaja ja tal oli oma raadiokanal) ja võttis vanaga ühendus. Lool oli õnnelik lõpp, et tänu sellele sai vend terveks, vastasel juhul oleks miski aeg infarktiga hauda läinud, sest südamel oli pidevealt suur ülekoormus.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

mhm.. mul ei ole unenägude pärast stressi.. ma ise ei võta neid kuidagi tõsiselt.. ja ma ei saa oma unenägudes surma vist kunagi.. aga lihtsalt hakkasin mõtlema, et kas ja miks.. ja veidi häirib see unetsüklit kui ma selle actioni peale üles ärkan.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Üks teooria on see, et sellised action unenäod kus on võitlust ja tagaajamist ning muud sellist, on evolutsiooni käigus välja arenenud kaitsemehhanism, et valmistada inimest (vbl loomadel samamoodi) ette olukordadeks, mis päriselus tekkida võivad.
                          Kui oled ikka kordi mingi julma tapluse unes läbi teinud, siis oled mingilgi moel kasvõi vaimselt paremini valmistunud ja vbl suudad paremini külma närvi säilitada ja tegutseda. Samas see võib ka olla kaitsemehhanism, et inimene lihtsalt hulluks ei läheks kui mõni lähedane nt. sureb- oled unes korduvalt selle läbi teinud ja aju võtab seda paremini vastu ärkvelolles.
                          Last edited by Vandalar; 02.09.11, 09:37.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

o.O

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                Mul mingi 10x hullemad unenäod iga ööse. Ei julge nendest rääkidagi.
                                2+2 kunagi miskis teemas kirjutasin siis vennad panid vastu, et mul 100% mingi OCD siis pmst psühhopaat jne :D.
                                Criminal mindsis oli ka taoline teema ma vaadanud, päris hirmutav.

Comment

Working...