*** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***

Algselt postitas leits
    1200 vist pärios ei mängi ... tho ma lasen 16 lauda võin vaadata mõni p2ev, täna m2ngisin 2.1k kätt aga rsk ei mäleta kui kaua ... mingi 2h äkki
    Ehk see ongi su kaotuse põhjus? Võta laudu vähemaks?

Algselt postitas Tuul
    Ranka, sa 2+2 ütlesid, et keegi vahetas swank pointsid raha vastu, tead ka vahetuse suhet? või pean endale kondoome tellima
    Kui ma ei eksi, siis 10 punkti oli $1 (ehk põhimõtteliselt 40% rakeback) aga ta sai selle läbi suure suure mangumise :).

Ja olge nats ettevaatlikud selle toa ja siis üldse kogu everleaf võrguga, sest tegin sealt cashoudi, et netelleri accounti refundida, kuna oli vaja ühte teise kohta raha panna ja cashoudi tekkimisega tekkisid probleemid. Nimelt 4-5 päeva ei suvatsetud cashout ära teha, oli ees pending ning sai cancelit pandud. Sama jama oli (võib-olla on siiani, uurin pärast) ka sõbraga, kes tegi täpselt samal ajal cashoudi soovi, et rahad ei hakanud liikuma. Saatsin siis esimese kena kirja peale lubati 24h jooksul rhaa peale panna, 48h möödas ja olukord oli sama. Siis ähvardasin juba, et kui pühapäevaks raha ei ole nii minu, kui sa sõbra arvel (ma neile sõbra infot ei andnud, et nad ei saaks valitult cashoute ära teha) siis panen pühapäevaks lipukese 2p2-sse, mille peale raha jõudis netelleri accountile mõne tunni jooksul.

Kes teab, ehk niisama miski viivitus või hoiti raha meelega kinni aga igaks juhuks ärge ulmesummasid seal hoidke. Samuti googeldasin nii swanki kui ka everleafi ja tundub, et enne pole seal võrgus cashoudiga erilise probleeme olnud ja suurtest foorumites kaebuste teemade peale ei sattunud, seega eelnev cashout history paistab neil olevat hea, mis on jällegi argumendiks mitte kartma. Aga siin üleüldise majanduslanguse juures võib kõike juhtuda ja seega hoidke oma riskid minimaalsed.

Algselt postitas peokuningas
    mul ka ükskord jäid ...

kasutatud kondoomid

seljakoti taskusse

3 korda võite arvata, kas õele seljakotti laenates mul oli see meeles või mitte
    LOL. Loo moraal: ära laena oma asju teistele, sest alati tekivad probleemid, kas tagastamise või muu sellise suhtes :P

Algselt postitas leits
    äkki ma saan 9 kuu pärast isaks, kahtlane kõne tuli küll täna, peab asja uurima hakkama :D
    Loota siis break-even järelpõlve break-even mängijate näol? :D

EDIT:
    Ahjaa, peale 12h und on pohmell kadunud, mis on hea aga kuna sain jälle rütmi sassi aetud ja homme maraton, siis see on nats halb :D

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

niiiiiii......mina hakkan täna JOOMA ;D ja homme turniirile hahe

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Mis eile siis tegite?Mul läks silme eest mustaks, kui runnar mulle haige beadi välja võlus ja tuulispasana välja tormasin.
        Teiseks ma esitasin nõudmise-mingi klubi.Hindan kvaliteetmeelelahutust.Mitte ala stiilis kaanin täis-lähen linnapeale lällama-tekitan konflikte-hakkab paha-pohmakas-mälukas jne

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

kus on pildid minu kuulsusest?

turniir oli äge, olin kergelt agro algul, esimesed 5 potti võtsin maha, siis läksime rankaga, kes oli minu lauas jooke ostma ja olime sit out ja siis tagasi tulles võtsin veel miski 4/7 potist maha jne kuni olin 3k to 20k teinud, callisin lightilt allinne Q3s´-ga jne shorte, enamasti tuli. rohkem ei viitsi praegu seletada.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas ESTPatrick
            kus on pildid minu kuulsusest?

turniir oli äge, olin kergelt agro algul, esimesed 5 potti võtsin maha, siis läksime rankaga, kes oli minu lauas jooke ostma ja olime sit out ja siis tagasi tulles võtsin veel miski 4/7 potist maha jne kuni olin 3k to 20k teinud, callisin lightilt allinne Q3s´-ga jne shorte, enamasti tuli. rohkem ei viitsi praegu seletada.
            TIGRANO mõningaid pilte tegi, kohe saavad foorumi teemad loetud, siis ehk leian paar sobivamat ja topin ülesse.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas peokuningas
              mul ka ükskord jäid ...

kasutatud kondoomid

seljakoti taskusse

3 korda võite arvata, kas õele seljakotti laenates mul oli see meeles või mitte
              Sellepärast sa oledki peokunn rofllll, naera laua alla ;D

Comment

• runnar
                Grinder
                • Oct 2008
                • 740

Algselt postitas privador
                Mis eile siis tegite?Mul läks silme eest mustaks, kui runnar mulle haige beadi välja võlus ja tuulispasana välja tormasin.
                Et nagu mida, A-high oli vanasti K-high vastu favoriit ja peaks nagu enamasti võima ka.
                Aga muidu jõime-sõime woodstockis ja avenüüs või mis iganes selle viimase kohe nimi oli

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

LOL. Santa andis hea lingi.

http://www.youtube.com/v/muLIPWjks_M&hl=en&fs=1

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas runnar
                    Et nagu mida, A-high oli vanasti K-high vastu favoriit ja peaks nagu enamasti võima ka.
                    Aga muidu jõime-sõime woodstockis ja avenüüs või mis iganes selle viimase kohe nimi oli
                    Avenüü oli juba võimas, öösel söögid värgid, stripparid käisid mööda baari jne 5+ koht, millest võiks Pärnus unistada sellisel kellajal, ainuke lahendus on burger Pärnus >:(

Comment

• runnar
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 740

stripparid...ikka suht-koht l***id olid! aga üle tagumiku käiva seelikuga tsikk oli ok :P

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas runnar
                        stripparid...ikka suht-koht l***id olid! aga üle tagumiku käiva seelikuga tsikk oli ok :P
                        Hea valik runnar ;D, baari elu kohe 100x vingem, kui sellised tsikid mööda baari tuuseldavad.

Sinu võit oli ka nii vinge, et oleks pidanud 3tk lauapeale tantsima panema selle puhul ;D

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Runnar käisite litsimajas voi?Mis stripparid?

Comment

• runnar
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 740

avenüüs ain'd stripparid ja litsi tundusidki olevat, või siis ei saanud mina enam aru mis ümberringi toimub

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Krt täna sain Nordibeti weekendil suurema shoki.Üle pika aja pole tundnud kuda üle mängiti
                              Jõudsin nagu tavaliselt pool tundi hiljem kohale ja 2 käsi sain kohe QQ,blindid 40.ma raise 120,UTG limpar reraise 400!Krt kylmalt peale sadades kohe selline situatsioon!ta stacki hunnikut nähes,aimasin et ta katab mind...nu callime vaatam mis teeb edasi.Flop 268 kõik potist mul Qs
                              ta ch,nuh ma mõtlesin aapoti?? ka ch...
                              turn J 2rtu.Ta betib nyyd 500,nu loodetavasti oute on...call!
                              river 2....Ta allinn nyyd! Mul nyyd tundus see standard skandie bluffpush callin
                              Lootsin näha AA,KK,JJ,AKs aga näitab 27o!!!!
                              Kõige jamam veel see,et mulle anti ca 800 tagasi olin ta stakki veel valesti hinnanud!See muudab takkajärgi olukorda oluliselt.Ma oleks juba QQ pf nuppe pannud rääkimata flopi insta shovest

Loomulikult takkajärgi mõistan ta käiku.
                              a)Ta lootis reraiisga kohe pot võtta ja irwitades kogu lauale näidata
                              b)Kui callin ja on pahn loodab cbetiga ära võtta ja irwitades kogu lauale näidata
                              c)ta hittis paari ja valis nyyd ch/fold plaani?
                              d)peale riverit juba obvious allinn

Lisaks readidest.Peale nn minu poti võtmist,ta tegutses "usinalt" edasi,seega oleks ma 10 minutit juba varem kohal olnud,oleks juba preflopist voinud sydamerahuga nuppe panna...

Aa mul jäi veel 800 järgi mille ma uuesti QQ-ga sisse uhasin vastas 77 ja sai masti ja poole tunniga out...

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas runnar
                                avenüüs ain'd stripparid ja litsi tundusidki olevat, või siis ei saanud mina enam aru mis ümberringi toimub
                                stripparid olid stripparid aga need kaks laiema kondiga daami tundusid ikka väga-väga loosed olema. Aga ju nende looseness tuligi nende laiast kondist :P

Comment

Working...