Soovin kunagi võtta laenu, aga seoses sellega sooviksin teada kui palju mõjutab laenu saamist pokkeri mängimine veebis? Kas kellegile on ära öeldud või see pole takistuseks? Maksehäireid ei ole, lihtsalt ajaviiteks saab mõnikord mängitud.
Küsimus laenu võtmise kohta
Collapse
X
-
Re: küsimus
webi kohta ei tea öelda, agga kui olympsi kassast oled kaardiga 10 kilo välja võtnud, siis pole mõnda aega pangast laenutaotlust mõtet teha.
Comment
-
-
Re: Küsimus laenu võtmise kohta
Staažika hasartmängusõltlasena ütleks, et no problems. Saab laenu isegi koos maksehäiretega. Muidugi minu kogemused jäävad nii 3+ aasta taha. Vahepeal on loodetavasti nii mõnigi lahti lastud ja minuga samas olukorras
Tagantjärgi tuleb tõdeda, et nii 2000+ Eesti laenuturul toimunu sobib pigem sci fi teema, kui majandusteema alla.
Comment
-
Loll külajutt. Lähiajal vb tõesti aga kui ikka korralik töökoht jne olemas siis ei tule mingit probleemi.Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustOT:Sms laenu oled võtnud siis ei saa enam kunagi üheskist pangast vist laenu?Isegi kui oled väikse summa võtnud.
Comment
-
Hiljuti tegin "sessiooni" olympicus, kus võtsin ca nädala peale 1k euri välja, 300-400 euri kaupa. Pisut hiljem tegin huvi pärast pangale eluasemelaenu taotluse, mis sai positiivse vastuse, ainus tingimus oli 20% omafinantseering. Lisaks olen teinud läbi pangalingi sisse ja väljakandeid erinevatesse pokkeritubadesse.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustwebi kohta ei tea öelda, agga kui olympsi kassast oled kaardiga 10 kilo välja võtnud, siis pole mõnda aega pangast laenutaotlust mõtet teha.
Niiet ei loe see midagi, kui just pidevalt maksetega probleeme pole ning "gämbling" kogu sissetulekut ei neela.
Comment
-
Ma sain eluaseme laenu igatahes natuke rohkem kui pool aastat tagasi, kuigi ma olin just kandnud 600 doltsi starsi, et reload boonust saada ja no siis suurem hulk cash oute ka kajastus viimase kuue? kuu väljavõttes. Kuigi palju sõltub ka laenuhaldurist vist, ta ütles, et see hea asi ei ole mida komisjonile näidata. Ma siis lubasin panga konto pokkeriülekannetest puhtana hoida ja tegin netelleri kaardi. Üldiselt sain normaalse laenuhalduri, lubas baasintressi ka alandada, kui euribor peaks tõusma.
Comment
-
Pehmelt öeldes...lubage naerda!Algselt postitas bluetramm Vaata postitustÜldiselt sain normaalse laenuhalduri, lubas baasintressi ka alandada, kui euribor peaks tõusma.
Näide elust enesest. Mõned aastad tagasi sügaval buumi ajal võttis õepere laenu maja ehitamiseks, sihukese tagasihoidliku. Lepingusse läks punkt, et peale maja valmimist ja kasutusloa väljastamist läheb baasintress 0,7 protsendipunkti odavamaks. Nüüd hiljuti kui õde, kasutusluba käes, panka läks öeldi, et sry, ei saa, olukord on muutunud. Asi kohtus ja eks paistab mis saab.
Comment
-
Ühel sõbral on seda alandatud, samas ei imesta, kui misiganes ettekäändel pikalt saadetakseAlgselt postitas Tarmonator Vaata postitustPehmelt öeldes...lubage naerda!
Näide elust enesest. Mõned aastad tagasi sügaval buumi ajal võttis õepere laenu maja ehitamiseks, sihukese tagasihoidliku. Lepingusse läks punkt, et peale maja valmimist ja kasutusloa väljastamist läheb baasintress 0,7 protsendipunkti odavamaks. Nüüd hiljuti kui õde, kasutusluba käes, panka läks öeldi, et sry, ei saa, olukord on muutunud. Asi kohtus ja eks paistab mis saab.
Comment
-
Re: Küsimus laenu võtmise kohta
...
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Muutsin oma posti...ma ei lasku vaidlusesse ja täiendan oma ignore listiLast edited by Tarmonator; 08.02.11, 21:35.
Comment
Comment