Kaks monitori või üks suur 24 tolline?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kaks monitori või üks suur 24 tolline?

Mida kallim on monitor, seda parem on monitori kvaliteet ja koonerdada monitori ostmisel ei maksa, sest raha tuleb tagasi Teie endi silmade arvelt. Kusjuures silmade (ehk nägemise) kaudu saame enamus välisinformatsioonist.

Seega, kui hakkate uut monitori ostma, siis minge poodi priske rahakotiga ja makske need ekstra 2-3 tuhat hea moitori eest. Aga kui soov neljakümneselt pudelipõhju kanda, siis hoidke muidugi raha hetkel kokku, et saaks autosse uue võimu osta või põhjavalgustuse pirnid ära vahetada.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas antnx
      Ei tea. Soovitan ikka samsa 24". Olgu mis on aga asi kvaliteetene ikkagi. Mingit suvalist firmat ei usaldaks. Samsat ostes tean täpselt mida saan.

Endal T240 :) SUPPERRAHUL!!!!!!!
      +1 No BENQ ei usaldaks mitte kunagi. Tekib küsimus, et miks hea asja peaks nii odavalt saaama ;D Juba selline asi mulle ei meeldi, sest normaalset asja juba odavalt ei saa, mingi fucking konks on alati selle odava jamaga.

Comment

• leits

Algselt postitas ranka
        Mida kallim on monitor, seda parem on monitori kvaliteet ja koonerdada monitori ostmisel ei maksa, sest raha tuleb tagasi Teie endi silmade arvelt. Kusjuures silmade (ehk nägemise) kaudu saame enamus välisinformatsioonist.

Seega, kui hakkate uut monitori ostma, siis minge poodi priske rahakotiga ja makske need ekstra 2-3 tuhat hea moitori eest. Aga kui soov neljakümneselt pudelipõhju kanda, siis hoidke muidugi raha hetkel kokku, et saaks autosse uue võimu osta või põhjavalgustuse pirnid ära vahetada.
        ilmselt su rullikal on põhjavalgustuse pirnid l2bi l2inud, et nii hoolega teada andsid :D? ma paneks sinu asemel see kord rohelised, näevad fancymad v2ölja :D

Comment

• Aristotep
          Grinder
          • Oct 2008
          • 605

Algselt postitas TIGRANO
          +1 No BENQ ei usaldaks mitte kunagi. Tekib küsimus, et miks hea asja peaks nii odavalt saaama ;D Juba selline asi mulle ei meeldi, sest normaalset asja juba odavalt ei saa, mingi fucking konks on alati selle odava jamaga.
          No mida seal nii odavat on? Võta disain maha, firmanimi samuti ja saad täpselt benqi hinna. Loe natuke arvustusi ja sa näed, et Benqi monitore hinnatakse väga kõrgelt. A la jutt, et tundmatu firma + odav hind = saast, on suht naljakas. Sama diil, et ostame kõik Nike dressid, sest maksavad palju...

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Aristotep
            No mida seal nii odavat on? Võta disain maha, firmanimi samuti ja saad täpselt benqi hinna. Loe natuke arvustusi ja sa näed, et Benqi monitore hinnatakse väga kõrgelt. A la jutt, et tundmatu firma + odav hind = saast, on suht naljakas. Sama diil, et ostame kõik Nike dressid, sest maksavad palju...

No võibolla nüüd on tase tõusnud, aga mingi aastaid tagasi oli benQ ikka saast, mis saast ja pakkus ainult oma odava hinnaga konkurentsi. Ju siis tublid olund ja arendanud ennast.

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

imo oli samsung kh alguses seliine firma mis ainult hinnaga lõi

Comment

• Aristotep
                Grinder
                • Oct 2008
                • 605

Sain oma Benqi eile kätte ja hommikul ühendasin nüüd arvutile taha. Esmamulje on väga hea. Reaalselt näeb monitor ilusam välja kui piltidel.
                Algselt lugesin, et dvi juhet pole kaasa pandud, kuid karbis olid kõik juhtmed olemas. Vabriku default settingutega on värvid juba ilusad ja paigas, mis oli üllatav. Otsest vajadust kalibreerimiseks ei näegi hetkel. Ühtegi surnut pikslit kaasa ei saanud. Ainukese pisikese miinusena tooksin välja nuppude asetuse (paneeli alla on pandud). Üldiselt tundub kõik igati solid.

17" tolli pealt 24" peale üleminek on algul harjumatu. Ekraan on ikka jõhkralt suur :D

Mina olen rahul :)

Comment

• raidov
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 436

Kas keegi sellise variandi peale on ka mõelnud, et 24" asemel 2x 22" ? Mul on endal ka praegu 24" kodus, tööl on 22" ei ole proovinud, aga mulle tundub vähemalt, et 2x 22" võiks olla parem lahendus kui 1x 24" ?

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas raidov
                    Kas keegi sellise variandi peale on ka mõelnud, et 24" asemel 2x 22" ? Mul on endal ka praegu 24" kodus, tööl on 22" ei ole proovinud, aga mulle tundub vähemalt, et 2x 22" võiks olla parem lahendus kui 1x 24" ?
                    Tegelikult 2 monitori peaks nii või naa olema, iseg kui on olemas üks 24 tolline, siis 22 tolline või mingi vana monitor võiks lisaks olla, sest kahe monitoriga ikka vinge arvutis tööd teha. Pokkerimängus ka lahe kahte kasutada, ühel on näiteks HEM lahti ja muud taolist.

Nüüd ei oska ilma kahe monitorita ollagi. Üli hea on mingeid artikleid asju teha, sest ühel monitoril lahti mida kirjutad, teisel lahti kust andmeid võtad, explorerid värgid koguaeg silmeees, jube vinge.

Comment

• leits

Üks on läpaka ekraan HEM jaok, teisel grindid

Comment

• raidov
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2009
                        • 436

Mul on 17"ne ka, aga kuidagi jõle niru oli teda 24" kõrvalt vaadata. Ennem seda oli 13,3" ja 17" suht okei, aga mulle see 17"+ 24" variant millegi pärast küll väga ei meeldinud.

Comment

• goldec

30" + 30" peaks igati paras olema 8)
                          8192000 pixlit ekraanipinda :D

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

mul töö juures läpakas + lisaekraan + siis lisatööjaam oma ekraaniga.. kahe kuvariga töötamine on jahh super.. ei oskagi enam ühega.. kodus siiski üks kuvar..

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

Algselt postitas Aristotep
                              Sain oma Benqi eile kätte ja hommikul ühendasin nüüd arvutile taha.

Mina olen rahul :)
                              Kust ostsid, mis hinnaga? Mõne korraliku rewiew lingi saad anda? Jube raske on millegipärast uuemal ajal normaalseid ülevaateid leida.

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Tellisin ka täna Samsung T240 ära. Tahaks juba kätte saada ning korralikult grindima hakata. :D

Comment

Working...