Kumba teie soovitate? 2 monitori või üks suur?Mängin nägunii ainult 6el laual, aga 17 taha need ilusti ära ei mahu, ma arvan, et üks suur oleks parem siis eksole? Mingi 4-5K saab juba 24 tollise kätte, kuhu peaks ilusti ca. 8 lauda ära mahtuma?
Kaks monitori või üks suur 24 tolline?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Kaks monitori või üks suur 24 tolline?
Kas keegi oskab mõnda 24 tollist mudelit soovitada, hakkasin just ühte soetama. Tundub, et samsung T240 vist ajaks asja ära https://www.zebra.ee/S2/Product.aspx...&iItemID=76470
Comment
-
Teen täpselt sama asja, otsin 24 tollist. see samsung tundub suht normAlgselt postitas TigranoKas keegi oskab mõnda 24 tollist mudelit soovitada, hakkasin just ühte soetama. Tundub, et samsung T240 vist ajaks asja ära https://www.zebra.ee/S2/Product.aspx...&iItemID=76470
aga sel pole HDMI liidest. keegi oskab kommenteerida, kui läpakal HDMI väljund olemas oleks mõtet osta monitor mis sellega ühildub?
Comment
-
Tigrano, kas sa tahad sellist monitori, mis asja ära ajab, või tahad head monitori.
See näiteks on väga hea:
Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.
sama monitori kohta ka üks review, mis annab talle maksimumpunktid.
The BenQ FP241W is a 24in widescreen monitor with HDCP-compliant HDMI, superb colour accuracy, and versatile inputs, ideal for work, gaming and HD playback.
Ja mul endal on selline:
Comment
-
Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.
endal olemas ja on ka 22 tolline samsung, mis on teh pask painduvuse osas, HP on nuts
17-18 mahub cascade full tableid starsis HP-le ja 8 lauda 6maxi Tiles polnud ka probleem, kuigi 4 mahub täissuuruses
Comment
-
-
mina monitori pealt kokku ei hoiaks eriti kui kavatsed sitaks tunde selle taga veeta, peaasi et painduks vastavalt vajadusele ja oleks ilus vaadata
Comment
-
krt, mulle ei tule tootja nimi meelde, aga saaks kõvasti kokku hoida ja kvaliteedis pidi ülivähe koatama. et mingi vend avastas, e põhivärke toodavad ainult 2 või 3 firmat ja sealt edasi igaüks väänab oma firma viimistlusele ja mainele vastavalt õhku otsa. Aga see vend tegi siis oma firm ja kvalitteet pidi olema mingi suht täpselt sama, mis samsung, aga müüb mingi tuhandeid odavamalt. elkus oli ükskord, aga ei tule firma meelde. Onlinei müügi superhit pidi olema
Comment
Comment