Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Huvitav on vaadata paljude inimeste reaktsiooni savika ülekaaluka võidu üle. Päris palju kuulanud vestlusi või kohanud inimeste väljahüüdeid ala "kõik, kes te valisite savisaart, olete idioodid". Kõik need 100k inimest. Või see tobe jutt, et venelased tõid võidu. No kuulge, üle 50% häältest saadi pea kõikides Tallinna linnaosades. Selline meeletu viha ja negatiivne hoiak on tekkinud, et kui sina valid Savisaart, oled sina idioot. Inimestel on kitsarinnaline arusaam, et minu arvamus on see kõige õigem.

Nii mitmedki eestlastest lähisugulased, valisid savikat ja lähtusid enda huvidest. Ma ei pea neid idiootideks ja tegemist on kõrgelt haritud inimestega. Järelikult savikas lähtub lihtsate inimeste huvidest ja pakub neile, mis neile on oluline. Inimene valimistel langetabki valiku puhtalt enda huvidest lähtuvalt. Teda ei huvita, et sina oma länkariga sõidad mööda auklike tänavaid, vaid et tema lapselaps saaks tasuta ühistranspordiga oma vanaema juurde tulla.

Ma valisin sotse, aga no kurat kui te ei saa kolme peale ka rohkem hääli kui kesk, siis peaks ikka peeglisse vaatama.
    Lisaksin juurde niipalju, et kuni Tallinnas ja eestlaste hulgas laiemalt valitseb russofoobia jääb võim märkimisväärse vene valijate % puhul KE kätte. Krt, Tallinnas oleks KE isegi ilma venelaste häälteta kas võitnud või jäänud napilt teiseks.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Vaatan, et EKRE abilinnapea kandidaat foorumist tuntud keiss sai vaid 5 häält, kuigi tüüp tgei kampaaniat küll kõvasti

Comment

• LuuK
        Vana Tegija
        • Dec 2008
        • 1138

siit teemast saab ka aimu miks kuhugi ei jõuta, (suur) osa auru läheb omavahel kisklemise peale, savisaar aga selle asemel töötab.

Comment

• erplander
          ekrelander
          • Oct 2008
          • 1029

lol, Keiss veel uuris mu käest, et mis ma arvan, palju ta võiks hääli saada, tegin mõttes kiire kalkulatsiooni, et ise mingi 2002 KOV valimistel sain Valgas 24 häält, siis tema peaks Tallinnas saama vähemalt 10 korda enam ja pakkusingi, et saab mingi 200+ häält...

5 häält on muidugi samasugune müsteerium kui Helme 1000 häält ja Anvelti 1500 vms.

Comment

• jrgn hell
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 3328

Algselt postitas privador Vaata postitust
            Vaatan, et EKRE abilinnapea kandidaat foorumist tuntud keiss sai vaid 5 häält, kuigi tüüp tgei kampaaniat küll kõvasti
            Tõsiselt üllatusid?

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

Algselt postitas erplander Vaata postitust
              lol, Keiss veel uuris mu käest, et mis ma arvan, palju ta võiks hääli saada, tegin mõttes kiire kalkulatsiooni, et ise mingi 2002 KOV valimistel sain Valgas 24 häält, siis tema peaks Tallinnas saama vähemalt 10 korda enam ja pakkusingi, et saab mingi 200+ häält...

5 häält on muidugi samasugune müsteerium kui Helme 1000 häält ja Anvelti 1500 vms.
              Tõsiselt?

ROFL, mingi suhteliselt suvaline vend topib ennast EKRE nimekirja ja sa eeldad mitusada häält? Keiss oleks siis võib-olla midagi saanud, kui oleks koos Sandraga plakatite peal trollinud.

Viisitamme legacy Pärnus ka võimas ikka. 24 häält vist oli. Õnne Kivimäele. Mulle meeldis Teet Roosaare kurvahäälne kommentaar, et ei tea, miks nii hästi läks, Terevisioonis vist. Nii palju, kui ma Roosaare arvamusi lugenud olen Pärnu Postimehes, siis vennal mingi isiklik ebasümpaatia ja kibestumus, või üritab suhteliselt igava linnaelu tõttu pastakast mingit draamat välja imeda. Väga ebameeldiv vend.

Comment

• jrgn hell
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 3328

Tulevikuks, KOV tasandil ma loodan, et opositsioon ei väsi, ning tehakse 4 aastat korralikku ajunussi volikogus, ning valimisteks koondatakse oma jõud ühiselt Krossi Guerilla Wari löögirusikaks, ning unustatakse valimisliidud ning ülejärgmise korrani ära. Kõigepealt siis murtakse ühtselt Kesk, ning siis saaks juba normaalsetest inimestest koosnevad valimisliidud ülejärgmistel ka võib-olla lihtsamalt pulti, kui ühisliidu koalitsiooni lihtsam murda, ning Kesk peab pensionäre ja lumpenit kinni taguma oma ja Aadu Musta rahast.
                Ilmselt siiski riigitasandil tõmblemine ei lase ühtsusel kaua püsida, ning riigikogu valimistel unustatakse üldse igasugune long run teema ära.
                Last edited by jrgn hell; 21.10.13, 17:22.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Tegelikult see pidi suur teooria olema, et kuidas hääli saada. Üks tuttav rääkis(kes on seal katlas olnud), et täiesti tundmatul inimesel on võimalik saada 2-3k tuhat häält. Peab olema umbes 50keuri vaba raha ja mingisugune team taga

Aeg on näidanud, et selliseid 3k häälega tundmatuid on tulnud küll-nt Reet Roos, kes reklaamiagentuuri omanik(tuli IRL riigikokku võimsa häältesaagiga)

Miks Keiss 5 häält sai on müstika, juba Sandra sõpsid peaksid keissi toetama

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

naine, ema, isa, vanaema, vanaisa
                    gg

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas erplander Vaata postitust

loe veel delfi kommentaaride ja facebooki vestluseid uudiste või arvamuslugude pähe. ära muud meediat usalda ja olgu jõud sinuga!

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Tallinnas vist peibutuspartideta polegi jah midagi peale hakata uuel erakonnal, ükskõik kui hea su programm ka pole võrreldes teistega. VTK-l mingit programmi nagu polnudki, aga said ikka enam hääli, tänu tuntud nägudele nagu Aasmäe (mis sest et kommunist, eestlastele see paistab sobivat), Hvostov jne.

Muidu Keiss ajas kokkuvõttes päris head juttu Raadio 2-s, arvasin, et tänu sellele võib juba saada normaalselt hääli, eriti nende hulgast, kes otsivad mingit uut alternatiivi.

jrgn hell - minusugustega näiteks ei maksa arvestada mingi nn geriljasõja või kambaka orgunnimises Savikale, kui see ei töötanud seekord, siis miks see peaks järgmine kord paremini minema? Nii naiivne ei saa olla ja nagu paljud on öelnud, siis see keski murdmine "per se" ei peakski olema eesmärgiks, vaid pakkuda tuleb ise tavainimestele mingeid nähtavaid ja reaalseid lahendusi ka riigi tasandil, sest miks nad peaks hääletama erakondade poolt, kes on uhked praeguse olukorra üle, kus riik on täiesti kreenis!? On ka tõenäoline, et Savika tervis järgmiste valimisteni vastu ei pea.

pastilaa - ole ka ise tubli.
                        Last edited by erplander; 21.10.13, 17:54.

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Tegelikult see pidi suur teooria olema, et kuidas hääli saada. Üks tuttav rääkis(kes on seal katlas olnud), et täiesti tundmatul inimesel on võimalik saada 2-3k tuhat häält. Peab olema umbes 50keuri vaba raha ja mingisugune team taga

Aeg on näidanud, et selliseid 3k häälega tundmatuid on tulnud küll-nt Reet Roos, kes reklaamiagentuuri omanik(tuli IRL riigikokku võimsa häältesaagiga)

Miks Keiss 5 häält sai on müstika, juba Sandra sõpsid peaksid keissi toetama
                          1. Seda nägid sa osaliselt IRLi tulemusest Tallinnas.

2. Ei peaks. Kui ma oleks Sandra sõps, siis ma ei annaks ikka Keissile häält. Tallinnas oli piisvalt kaalul, et oma sõprade peale hääli mitte raisata.

Comment

• rasmer
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1306

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                            2. Ei peaks. Kui ma oleks Sandra sõps, siis ma ei annaks ikka Keissile häält.
                            ROFL. 5 häält on ikka klassika.

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                              Tallinnas oli piisvalt kaalul, et oma sõprade peale hääli mitte raisata.
                              Valimistulemusi vaadates tundub mulle siiski, et Tallinnas ei olnud mitte s*ttagi kaalul.

Comment

• EestiAA
                                Vana Tegija
                                • Nov 2010
                                • 1132

Minu arvates nõme käitumine keski poolt...või mida keegi arvab ?.

Kanal2: Kui peauksest ei saa siis tagant kaudu ikka.
                                Last edited by EestiAA; 21.10.13, 18:59.

Comment

Working...