pea veidi paks.. ja lihtsad küsimused.. kui ma tahan teada kui palju ma blindide pealt olen kaotanud siis kui ma olen foldinud või checkinud, siis panen HEMis filtriks VPIP=false? siis mida vpip=true peaks tähendama? mis BB ja SB winrate oleks kui ma koguaeg nende pealt foldiksin ja ükski käsi shodowni ei jõuaks?
Oli ka juba aeg. Eelmised aastad oli realiseerimis% täiesti masendav. Võimalusi on tal lihtsalt nii palju, et sealt iga mäng 1-2 ära lüüa on nagu minimaalselt üle EV jooksmine.
Ostsin eelmine aasta mingi 400 kroonise hiiremati, mis pidi olema mängurite aasta matt, mingist metallist ja kihid peal jne aga loobusin, sest hiir jamas pidevalt seal. Laual või a4 peal kõige parem :)
ostsin selverist kunagi miski 25 eeguga hiiremati ja kõige odavama hiire mis ordist leidsin. Hiir on saanud matse igast küljest aga töötab nagu kellavärk väga väärt asi.
Edit: tegu on juhtmega hiirega. Ilma juhtmeta läks kiirelt vastu põrandat tükkideks.
pea veidi paks.. ja lihtsad küsimused.. kui ma tahan teada kui palju ma blindide pealt olen kaotanud siis kui ma olen foldinud või checkinud, siis panen HEMis filtriks VPIP=false? siis mida vpip=true peaks tähendama? mis BB ja SB winrate oleks kui ma koguaeg nende pealt foldiksin ja ükski käsi shodowni ei jõuaks?
VPIP=true on kui vabatahtlikult raha potti paned ehk BB tõstad või callid aga sul vaja VPIP=false panna, siis näed mida soovid.
Comment