*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

minu arvates oleks palju targem ja kavalam kui mehed võtaksid hoopis kätte.. veidi tutvuksid kirjandusega, seejärel võtaksid arvuti kah näppu googeldamiseks ja siis mõni vaiksem pubi vms ja õlled kõrvale ja saab maa mustaks vaielda... kui keegi on alasti küünlaga tantsides õnnelik.. las olla ja palju õnne talle, seniks kuni see otseselt mind ei sega/mõjuta ja mulle sellist eluviisi peale suruma ei tulda.. seniks pole see minu asi...

isiklik arvaus on muidugi, et ohh seda püha lihtsameelsust küll kui jääda uskuma neid toredaid raamatuid mis räägivad vaimsetest võimetest ja arengust ja jumalustest jms... omal ajal ise uskusin ka igasugu jama ja hoolega lugesin vastavat kirjandust jms.. aeg on näidanud.. et kõik see kraam on jamps ja inimeste soovunelm ja väljamõeldis või mingi scami-skeem

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Hea teema, mis ikka paar korda aastas välja ujub.
      MM-i argumenteerimine on väga hea!
      Laske edasi poisid, on offtopicust ka midagi lugeda.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas MM Vaata postitust
        suurusjärk nüüd nats metsapoole. ca 13,75 miljardit aastat on suurusjärk.
        st eelmise posti ahvi ignoreerida.
        Jah, panin selle mälust aga vist eksisin, saan hiljem täpsustada.

Comment

• Godspeed_EJ
          Klubi Liige
          • Nov 2009
          • 3049

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
          Mina ei saa aru sellest, miks see materialism teile nii kuradi negatiivne on. Miks ei saa eksisteerida õnn koos materialistlikku maailmavaatega? Raha liigutab maailma. Raha ongi kõige tähtsam pere ja sõprade kõrval. Ilma rahata poleks sul neid sõpru ja seda pere. Ja sellega sa ilmselt ei nõustu ja siit algabki juba meie siis nö nii suur erinevus. Aga see kui sa sellega ei nõustu, näitabki "spiritualisti" kaugust realismist. Ma olen siin foorumis varem seletanud ja võin uuesti seletada, kui keegi veel ei saa aru, et raha eest saab kõike ja ilma rahata ei eksisteeriks minu, sinu ja Tigrano pere ja sõpru.

Elades selles maailmas, selles ajas ja proovida pürgida sinna poole kus "kõik materiaalsed väärtused kaotavad järjest rohkem tähtsust" on puhta lollus ja silmakirjalikkus, juhul kui sa ei ela paljalt keset loodust kuskil oma hõimuga.
          Raha on vajalik, ma ei vaidle sellele vastu. Lihtsalt raha osakaalu meie igapäeva elus tähtsustatakse üle ja tihtilugu ohverdatakse raha eest palju tähtsamaid väärtusi nagu tervis, sõprus, armastus jne.

Ma juba enne mainisin, et vaidlema ei taha sellel teemal hakata, sest meil kõigil on erinevad väärtused. Ma ise olen selle protsessi läbi teinud, kus esmatähtis oli teenida võimalikult palju raha ja kõik muu oli teisejärguline. Selline arusaam asjadest kestis minu puhul 10a. Nüüd viimased 2a olen elanud teiste põhimõtete järgi ja mulle sobib selline elu. Ei taha ja ei kavatse oma põhimõtteid kellelegi peale suruda - sama viisakust eeldan teiste inimeste puhul.

Comment

• fyte
            Pokkerihai
            • Jun 2010
            • 3378

Algselt postitas con Vaata postitust
            tore, et oled nii väga õnnelik aga sa ei pea teist mõnitama nii. mis see sinu asi üldse on.
            +1
            Vastu saab vaielda ka nii, et väljendad ennast normaalselt.

Comment

• peete82
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1310

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
              sul kõht täis oleks, lihsalt oma meeleliste naudingute jaoks tapad,
              Andke andeks, et ma selle lause üles kaevan, aga kas keegi saab tõesti kaine peaga väita, et loomi tapetakse meeleliste naudingute saamiseks.
              Lihunikutöö on pigem frustreeriv ja üsna karm. Tapetakse selleks, et oleks mida süüa, turul on nõudlus. See on äri.
              Arvan, et isegi jahimeestel ei ole naudingut pakkuv see tapmise faas, vaid sellele eelnev jahtimine.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

ärge ajage nii filosoofilist juttu ..

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                  +1
                  Vastu saab vaielda ka nii, et väljendad ennast normaalselt.
                  Normaalsus pole minu rida.
                  Anyways, tehke mis tahate indeed ja loomulikult pole minu asi. Ning nagu keegi mainis, niikaua kuni keegi
                  mulle seda enda maailmavaadet peale ei suru, on t2itsa ok. Ei surunudki Tigrano kellelegi oma uut usku peale
                  ja ei taha ka minagi suruda midagi kellelegi peale.

Lihtsalt halenaljakas on see iroonia ja see silmakirjalikkus selle juures, kui mainitakse, et materiaalsed inimesed on orjad
                  ja spirituaalsus on vabastav, samal ajal tunnistades, et ka spiritualist peab oma keha eest hoolitsema, grindima online pokkerit
                  ning juhul kui see "oleks tema töö, siis ka silma pilgutamata tapma"....et siis uhh, oot, j2rg kadus 2ra...et enda keha eest hoolitseda materiaalselt?

Annan alla. Hakkan nyyd grindima ja elan edasi pimeduses ja orjuses.

Sai korraks elustatud offtopicut, was fun.

Comment

• Spewmonkey
                    Seina Augustaja
                    • Oct 2008
                    • 2293

Ärkad õhtul pool10, natuke xanaxis veel, terve OT on mingit diipi täis. Tervitatav nähtus muidugi, gg.
                    Ps. ma loodan, et Einstain oli typo.

Foorumi arengu koha pealt sõna võttes: nagu siin korduvalt mainitud on, siis blogid/päevikud on (üpris) surnud. Strateegia vaatenurgast tervitatav nähtus jällegi, sest "new posts" all on nende osakaal oluliselt suurenenud. Samas mõned huvipakkuvad päevikud ikkagi olid, mille kadumisest on natuke kahju. Kuigi aega ilmselt säästab selline korraldus, enne sattus tihti ka mingit kasutut jama läbi lappama. Praegu ei satu seda blogide osa üldse eriti külastama.
                    Kokkuvõtlikult arvan, et kui see liiga suur ümberkorraldus jälle ei ole, siis ise määratletavate kasutajagruppidega(keda näitab new posts all ja keda mitte) osaga võiksid kõik rahule jääda. Kes tahab, see lisab lõputult, kes ei taha, see ei lisa üldse päevikuid kuskile. Või siis lihtsalt miski "my subscribed" süsteem. Loodetavasti tuli enam-vähem arusaadav tekst, pärast sirvin üle igaks juhuks.
                    Last edited by Spewmonkey; 22.12.10, 15:04.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ma ei viitsinud kõike läbi lugeda aga my point: "kõik on sitaks äge, kõigil on sitaks õppida igast asjast NIIKAUA KUI VINTI ÜLE EI KEERATA".

Erplanderi taimetoitlus on sitaks cool, ma olen ise proovinud ja olen kasu saanud aga erplander on vindi üle keeranud. Minu "taimetoitlus" sisaldab ikka liha aga seda vähemal määral kui ennem (nädalas üks lihapäev, vahest toidu sees paar lihatükki). Ei taha kannatada rauapuuduse all ja ei taha olla sotsiaalne pirtsperse restoranis ning tahan nautida ka lihasöömise mõnusid. Jõulude aeg tõmban end lihast umbe! Vot selline taimetoitlane olen, kaal on langenud pea 72kg peale (2kg togo) ja naudin nii taimi, liha kui ka väiksemakt pekki.

TIGRANO võib seda vaimuvärki uskuda aga ärgu jumala eest vinti üle keeraku. Olen ise õppinud ka igast vaimudejama nagu näiteks Buddha usk. Sitaks cool usk, proovinud seda rakendada ja proovin siiani. Hommikul kui aknast näen ,et naabrimehe auto kinni siis talle appi ei jookse, alkoholi tarbin, suitsu teen ja käin ka kasinnis rullilauas. Aga kui hakkad maailma rohkem sõbralikumana vaatama, proovid täiega kontrollida viha ja raevu siis see räigelt aitab. Pokkerimängiajtele suht hea tildiravi.

Suitsetamine, joomine ja muu "narko" on ka sitaks cool aga tra lebovend ära vinti üle tõmba! (panin su nime lampi, sest nii saan kindlalt su käest sõimata, ei olegi veel saanud). Suits nii cool ja temaatiline ei ole aga alko on. Piiranud olen oma joomist - detsembris 0 purjusd päeva! :) aga see ei tähenda m,et ma kuangi ei joo. See ei tähenda, et ma hakkan sotsiaalvärdjaks, kes pöörab igal laual klaasi teistpidi. Tõmban lähiajal oma nosu nii täis ja mitu päeva jutti kah. See on lihtsalt fucking fun, sest nii saab ülima naudingu. Ainult vinti ei tasu üle keerata - kuus 3-4 päeva on täiesti OK tulemus. Ei hakka tervisele :)

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                        Normaalsus pole minu rida.
                        ta mõtles viisakust selle all aga see pole kah suurt sinu rida

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        kuus 3-4 päeva on täiesti OK tulemus. Ei hakka tervisele :)
                        see teeb siis iga ndv pms ju :D
                        Last edited by rohelinekonn; 22.12.10, 15:11.

Comment

• harryahven
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1964

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                          Uus eestikeelne pokkeriraamat ilmus, esikaanel tüüpilised online-grinderid
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          lugesin seda "Kits-jäi-alla-järelikult-oli-ette-nähtud." teemat ja mõtlesin koguaeg et midavittu siin aetakse ja siis selline post keskele, ****, ajas ikka räigelt naerma. LOL

Comment

• fyte
                            Pokkerihai
                            • Jun 2010
                            • 3378

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Ma ei viitsinud kõike läbi lugeda aga my point: "kõik on sitaks äge, kõigil on sitaks õppida igast asjast NIIKAUA KUI VINTI ÜLE EI KEERATA".

Erplanderi taimetoitlus on sitaks cool, ma olen ise proovinud ja olen kasu saanud aga erplander on vindi üle keeranud. Minu "taimetoitlus" sisaldab ikka liha aga seda vähemal määral kui ennem (nädalas üks lihapäev, vahest toidu sees paar lihatükki). Ei taha kannatada rauapuuduse all ja ei taha olla sotsiaalne pirtsperse restoranis ning tahan nautida ka lihasöömise mõnusid. Jõulude aeg tõmban end lihast umbe! Vot selline taimetoitlane olen, kaal on langenud pea 72kg peale (2kg togo) ja naudin nii taimi, liha kui ka väiksemakt pekki.

TIGRANO võib seda vaimuvärki uskuda aga ärgu jumala eest vinti üle keeraku. Olen ise õppinud ka igast vaimudejama nagu näiteks Buddha usk. Sitaks cool usk, proovinud seda rakendada ja proovin siiani. Hommikul kui aknast näen ,et naabrimehe auto kinni siis talle appi ei jookse, alkoholi tarbin, suitsu teen ja käin ka kasinnis rullilauas. Aga kui hakkad maailma rohkem sõbralikumana vaatama, proovid täiega kontrollida viha ja raevu siis see räigelt aitab. Pokkerimängiajtele suht hea tildiravi.

Suitsetamine, joomine ja muu "narko" on ka sitaks cool aga tra lebovend ära vinti üle tõmba! (panin su nime lampi, sest nii saan kindlalt su käest sõimata, ei olegi veel saanud). Suits nii cool ja temaatiline ei ole aga alko on. Piiranud olen oma joomist - detsembris 0 purjusd päeva! :) aga see ei tähenda m,et ma kuangi ei joo. See ei tähenda, et ma hakkan sotsiaalvärdjaks, kes pöörab igal laual klaasi teistpidi. Tõmban lähiajal oma nosu nii täis ja mitu päeva jutti kah. See on lihtsalt fucking fun, sest nii saab ülima naudingu. Ainult vinti ei tasu üle keerata - kuus 3-4 päeva on täiesti OK tulemus. Ei hakka tervisele :)
                            Hea postitus, kuldne kesktee ftw.

Comment

• Spewmonkey
                              Seina Augustaja
                              • Oct 2008
                              • 2293

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                              Hea postitus, kuldne kesktee ftw.
                              +1

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
                                ta mõtles viisakust selle all aga see pole kah suurt sinu rida

see teeb siis iga ndv pms ju :D
                                Jup aga see ongi miniu arvates "piir". Üle selle tuleb end tagasi hoida, et nüüd mees aitas aga alla selle on OK ja tagasihoida ei ole mõtet. See tähendab, et kui pole mitu nädalat joonud ja tuleb üks tuurituju siis tuleb see mitmenädala pask endast välja lasta.

Comment

Working...