*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Kui Te hakkate blogi pidama siis ilmuvad Teie profiili ka blogi postituste arvud (sinna alla kust praegu on Join Date ja Posts). Blogi leiab ülevalt äärest "Blogs" või siis lähete aadressile: http://foorum.pokkeriprod.com/blog.php

Praegu vist hüppan magama ära aga homse päeva eesmärgid on:
    a) muuta ära foorumite järjekord (strateegia ülespoole)
    b) pluginad uuesti tööle panna (image resizer siis)
    c) uurida natuke "postituse tekstikasti". Kui keegi on wordbressi või blogspotiga kokku puutud siis seal on ülikõva feature - pastedes teksti suvaliselt lehelt säilitab tekst algse formeeringu. Ala kui esimene lõik bolded, siis tuleb ka bolded tekst jne. Väga mugav artiklite copy-pastemiseks.
    d) kindlalt veel midagi, ei viitsi hetkel todo listi uurida.

Comment

• Priidix
      240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
      • Jun 2009
      • 2839

fa*ing hea!!!!!!!:)

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Mis imelaps see selline on?Tüüp mängib 34/4 stiilis mul 2.1k käe sample ta peal.16k lihtsalt PLH25 6maxis up.

Comment

• jaagup17
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1090

omaha pf edged nii väiksed ja plo25st palju donke, kes maksavad ka pf väikses potis postflop suured summad si*aga. Muud ma ei oska öelda :D

Comment

• Rigged
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2535

PLH on siiski pot limit holdem, näitab väga hästi ära kui kehv tase ikka nl25 on, preflop on loose ja passive, postflop solid agressive

Comment

• peete82
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1310

10.4 DoN-ides on tüüp, kes mängib ca 40/12 ehk siis iga normaalne inimene peaks teda fishiks.
              Hakkasin teda märkama sellepärast, et lihtsalt liiga paljudes laudades tuli ette, kas ta on mingi regular vaal või?
              Aga vend on rämedalt plussis!
              Ainet mõtlemiseks ja uurimiseks jälle.

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                http://www.pokertableratings.com/ful...arch/DENTIST11

Mis imelaps see selline on?Tüüp mängib 34/4 stiilis mul 2.1k käe sample ta peal.16k lihtsalt PLH25 6maxis up.
                Tal on mingi oma stiil tekkinud antud limiidil, aga arvan, et kõrgemal saab ikka ownitud.
                Fullstacks have more fun.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Kavatsen oma seitsmelt kontolt PTRis Player Of The Year hääletusel mendi poolt hääletada. Kui kõik siin seljad kokku paneks, peaks üks ilus badge veel suht reaalne olema . Jõudu tööle!

Edit: fail! saab ainult ühe paugu panna iga mats, kuna feissbukiga seotud hääletus. Aga abiks ikka. Wp ment!
                  Last edited by pastilaa; 13.12.10, 12:41.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

lol@7 kontot.

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

mul tsipa üle 30, nl25 esimesed päevad olin siis lasin 5p järjest tühjaks ka kõik. tänaseks mingi 5 kontot pikematel peävadel läheb.

nl5 FR on mees kes mängib 40/3, suht igapäev laudades nin 450k käe peale 2.5k plussis

Comment

• con
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1954

mul tsipa üle 30, nl25 esimesed päevad olin siis lasin 5p järjest tühjaks ka kõik. tänaseks mingi 5 kontot pikematel peävadel läheb.

nl5 FR on mees kes mängib 40/3, suht igapäev laudades nin 450k käe peale 11bb/100
                        Last edited by con; 13.12.10, 13:15.

Comment

• minbetmillionaire
                          Õpihimuline Mängur
                          • Jan 2010
                          • 363

Tra, kell 9 võeti elekter ära just olin turnasi mängima hakand, telefonil ka aku tühi et energiasse helistada teaks vähemalt kas on voolu tagasi oodata, proovisin läpakaga rõdu peal jope seljas kellegi wifit varastada aga sellel sai ka aku tühjaks. Kolme ajal tuli elekter tagasi, helistasin mis viga oli öeldi et plaanipärane hooldus ja maili peale on teavitatud. Korteriomanik mulle loomulikult teada ei andnud sellest, kuigi lepingus on punkt et ta peab viivitamatult teatama mulle kui midagi elektri/kommunikatsiooniga on. Minu mõistus ütleb et mul on õigus landlordilt raha turnade eest sisse nõuda nüüd. Kas siis lihtsalt buy inid/rebuyd või siis väärtuses prizepooli ja mängijate suhtes(ei oska täpselt väljendada). Pean vist tildilt küsima mingi ametlikumalt sorti paberi milliseid turnasi ma tol ajahetkel mängisin vms. Any thoughts?

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

sul mingeid s6pru ei ole,kelle poole k2be joosta v6i halvemal variandil lasta enda eest m2ngida v6i whatever the fuck?
                            v6id ju proovida oma raha saada omanikult, aga kahtlen, et sa seda n2ed.

Comment

• Rigged
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2535

Kui lepingus on punkt kirjas, siis võid rahus raha sisse nõuda.

Comment

• minbetmillionaire
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2010
                                • 363

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                                sul mingeid s6pru ei ole,kelle poole k2be joosta v6i halvemal variandil lasta enda eest m2ngida v6i whatever the fuck?
                                v6id ju proovida oma raha saada omanikult, aga kahtlen, et sa seda n2ed.
                                mul tartus tõesti vähe sõpru ja needki tööl või koolis. oleks saand mõnele sõbrale helistada kes tartus ei ela et mängigu mu eest aga ma ei hakka käima mööda tänavaid ja küsima inimestelt et oota korra ma vahetan sim kaardid korra ära telefonidel. oleks netikohvikusse ka läind kui mu läpaka laadija poleks perses olnud. ühe vanamehe käest küsisin koridoris et kas tal on elekter, ütles et ei ole et ma vaataks teadetetahvli peale, et seal on tavaliselt olnud kui mingi plaanipärane töö aga seal ei olnud midagi ehk siis järeldasin et on mingi väike viga kuskil ja iga hetk tuleb vool tagasi.

Comment

Working...