*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Kasiino
    Boonust tuleb panustada vähemalt 25 korda enne, kui esimest väljamakset kihlveokontole aktsepteeritakse (sh sinu enda sissemakse boonuse saamiseks). Boonuse raha kehtib kõigi mängude puhul, v.a rulett, baccarat, blackjack ja craps.

Comment

• JohnnyDolce
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2009
      • 454

Mulle saadavad kogu aeg, login vaevaliselt sisse ( läbi "unustasin parooli" ) ning siis kui leian õige lehe üles :"Päss, 20 aastased ei saa luckima!"

No kurat te saadate mulle siis neid kirju.. :D

Comment

• low-flow
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1208

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        no ****.. rääkige mulle ka kust mis krdi kinki kuidas ma kätte saan... logisin triobeti sisse sela küll midgai välja ei paista..
        Logid sisse, lähed kasiinosse, sealt valid aparaatidest kõige uuema (Jack Hammer nimeks) ja kui seda käivitades ei viska ette pop-upi, et palju õnne, oled võitnud free spinne, siis on sinud millegi pärast lihtsalt ilma jäetud tõenäoliselt.

Muidu, kui mina neile viimane kord kirja saatsin, et miks mind kasiino kampaaniatest (freespinnid) e-maili teel ei teavitata, siis sain vastuseks, et erinevaid kasutajagruppe teavitatakse erinevatest kampaaniatest...

Comment

• Tarmonator
          Lingiparandaja
          • Oct 2008
          • 3274

LOL Tahab tulla!

Comment

• Rigged
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2535

Damn, oleks ka tahtnud freeroll slotti taguda

Comment

• Marek K.
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1477

sloti skill on üleprahi, aga pmst jah kui algselt hittisid mingi 30 euri, siis selleks et seda kätte saada peab mingi 25-30x läbi mängima ehk panustama ca 800-900 euri eest.. uh oh, unreal heater peab olema :)

Comment

• doublemint65
                Grinder
                • Oct 2008
                • 695

Kasiino
                Boonust tuleb panustada vähemalt 25 korda enne, kui esimest väljamakset kihlveokontole aktsepteeritakse. Boonuse raha kehtib kõigi mängude puhul, v.a rulett, baccarat, blackjack ja craps.

Seletab keegi, mis tähendab esimene lausepool. Oletame, sain boonust 5eur, siis mis edasi saab?

Comment

• Marek K.
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1477

kirjutasin ju eelmises postis, et panustad 5x25 eur ehk 125 eur, siis saad kätte kui nii kaugele jõuad kasiino skilliga

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

võitsin 100BB.. bankroll suurenes ~1/4 võrra :)

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                      Mina ei ole kangi tõmmanud seal ja sain kõigepealt 5, siis 10 ja lõpetuseks 25 tasuta spinni
                      mida sa tegid, et seda 10t ja 25 saada? ma sain aind 5.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                        mida sa tegid, et seda 10t ja 25 saada? ma sain aind 5.
                        Ole pigem rahul, et said 5. Ma möllan juba 2h lootuses 33€ boonusest mingi osa lahti mängida.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Need kasiino boonused on kuldsed. Betfairis või ei mäleta, mis koht oli sõnaga bet hakkas sai ainult kasumi välja kanda. $15 tuli kasumit, rulli ja tuli number. Kõik kasum välja ja pokkerisse. 100NL hea run, quit, cashout ja paar kilo välja.

TrioBetis kunagi ka toda läbimängimise nõuet ei olnud siis sai jooksutatud ka mitmesaja euro peale. Sealt pokkerisse, sellest sai kuidagi €11k ja kõik välja.

Comment

• Tarmonator
                            Lingiparandaja
                            • Oct 2008
                            • 3274

Busto raisk. Tippseis oli 71€, sain mingi 500 roundi teha. KOkku pidin läbi mängima 375€, arvan, et palju puudu ei jäänud.

Comment

• low-flow
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1208

Nice hit, Tarmonaator! Kõik automaadi regularid peakski ainult Gonzo's Questi taguma, ilmselgelt positiivse väljamakse protsendiga automaat! Omast kogemusest soovitan BR managementiks ~500 algpanust, bustosse lendamise võimalus väike, klõpsid ja pappi voolab. A ja protip, ärge pange autoplay režiimi peale, siis negatiivne väljamakse.

See postitus pole level.

Ainult üks lause postituses on level.

GL @ slots!!!

EDIT: krt, Tarmonaator, ära rikkusid mu jutu! :D

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                                Busto raisk. Tippseis oli 71€, sain mingi 500 roundi teha. KOkku pidin läbi mängima 375€, arvan, et palju puudu ei jäänud.
                                Mul oli tippseis 54€, 33.10€ boonuse pealt 5.xx€ peale langenuna. Vähemalt peaks igaüks, kes sellise tee on läbinud aru saama, miks kasiino on täiega saatanast. Ma tõesti tunnen kaasa neile mõnele isikule, kes 1k€+ selle ´´võrratu´´ pakkumisega hitivad

Comment

Working...