*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

kusmisasja kuidas see triobeti värk?

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
      Hea post, suuured tänud! :)
      Fullstacks have more fun.

Comment

• MeelisV
        Vana Tegija
        • Apr 2010
        • 1300

Algselt postitas armand0 Vaata postitust
        No mul esimest korda nii.

Mille kaudu sul rb diil on?
        Mulle on mitmed allikad õelnud, et probleem on FTP poolne, mitte RB provideri poolne. Ranka ütles see esmaspäev, minu päevikus, et selle nädala jooksul peaks korda saama. Hetkel igastahes ei ole korras.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
          Mulle on mitmed allikad õelnud, et probleem on FTP poolne, mitte RB provideri poolne. Ranka ütles see esmaspäev, minu päevikus, et selle nädala jooksul peaks korda saama. Hetkel igastahes ei ole korras.
          emm.. maitea.. miks siis raketherake.comi RB alati kohale tuleb.. kui FTP poolne viga peaks olema?

Comment

• Tarmonator
            Lingiparandaja
            • Oct 2008
            • 3274

Krt ma ei saa aru kas mul paneb flash näkku või ma ei biidi seda slotti. Kuidas krt ma seal valida saan milliste ridadega mängida?

EDIT: never mind, sain toimima. 4,85€ teenitud ja sain uued 25 tasuta korda. siit võib saada küll :D
            EDIT2: Lõppsaldo +15€, easy money:)
            Last edited by Tarmonator; 03.12.10, 14:59.

Comment

• MeelisV
              Vana Tegija
              • Apr 2010
              • 1300

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              emm.. maitea.. miks siis raketherake.comi RB alati kohale tuleb.. kui FTP poolne viga peaks olema?
              See on väga hea küsimus. Igastahes tänane RB on mul ka saamata, nii et jama värk.
              Edit: Või siis probleem peaks olema vaid neil, kelle RB affiliate on PokerTax alla kuuluv?
              Last edited by MeelisV; 03.12.10, 14:49.

Comment

• low-flow
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1208

Tänud teatamast triobeti jõulukingist, ranka! Mulle nad kunagi selle teemalisi e-maile ei saada, kuulen kusagilt sõprade käest. 12 euri kukkus, nüüd saab selle ilusti Gonzo's Questi investeerida, parim aparaat EVER!

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                  Krt ma ei saa aru kas mul paneb flash näkku või ma ei biidi seda slotti. Kuidas krt ma seal valida sana milliste ridadega mängida?
                  Boonuse ajal ei saagi, muul juhul sa lihtsalt ei oska

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                    Sest enne maksis FTP meile ja meie maksime rahad edasi. Nüüd saadab FTP meile ainult raportid ja rahad maksab ise otse mängijate kontodele.

Täna sai Tim FTP affiliate bossiga kokku, et leida viga ja lahendada probleem. Praegusel hetkel minul uudiseid ei ole.

Viga oleks meiepoolne siis kui FTP maksaks RB meie kätte (nagu vanasti) ja meie ei maksaks seda välja mängijatele. Kahjuks on asjad hetkel vastupidi. Ja nagu teate on FTP support maailma aeglasemaid ning nendega suhtlemine suht debiilne.

Siis kui mängijad läksid selle probleemiga FTP poole, et ou pole RB-d saatis FTP nad sõna otseses mõttes perse ja ütles, et uurige oma affiliatelt. Ometi meie enam raha-asjadesse ei sekku vaid edastama ainult mängijatele infot palju nad reiki maksnud, boonuseid vabastanud ja palju peaksid RB saama.

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

asdfghj

Comment

• oitarvi
                        Vana Tegija
                        • Jan 2009
                        • 1231

Ma küll täna tasuta spinne ei saanud Triobetis. Reeglites on kirjas, et kes on enne 1. detsembrit mänginud meie kasiinos 25 roundi või rohkem on täna Triobetil müstiline kingitus.

Logides täna kasiinosse ootab Sind automaatselt 5,10 või 25 freespinni meie ülilahedal Jack Hammeril.
                        Kas te olete siis ennem 1. detsembrit seal kangi tõmbamas käinud? Kusjuures tuttav sai ka tasuta spinne, aga pole varem mänginud seal.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
                          Ma küll täna tasuta spinne ei saanud Triobetis. Reeglites on kirjas, et kes on enne 1. detsembrit mänginud meie kasiinos 25 roundi või rohkem on täna Triobetil müstiline kingitus.

Logides täna kasiinosse ootab Sind automaatselt 5,10 või 25 freespinni meie ülilahedal Jack Hammeril.
                          Kas te olete siis ennem 1. detsembrit seal kangi tõmbamas käinud? Kusjuures tuttav sai ka tasuta spinne, aga pole varem mänginud seal.
                          Sitaks. Seal alati ju promod, kus antaklse tasuta spinne. raha maha viskamine mitte keerutamine. Tuleb lihtsalt rohkem lugeda oma mailboxi.

Comment

• Tarmonator
                            Lingiparandaja
                            • Oct 2008
                            • 3274

Mina ei ole kangi tõmmanud seal ja sain kõigepealt 5, siis 10 ja lõpetuseks 25 tasuta spinni

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                              Tänud teatamast triobeti jõulukingist, ranka! Mulle nad kunagi selle teemalisi e-maile ei saada, kuulen kusagilt sõprade käest. 12 euri kukkus, nüüd saab selle ilusti Gonzo's Questi investeerida, parim aparaat EVER!
                              no ****.. rääkige mulle ka kust mis krdi kinki kuidas ma kätte saan... logisin triobeti sisse sela küll midgai välja ei paista..

Comment

• oitarvi
                                Vana Tegija
                                • Jan 2009
                                • 1231

Ei tea siis mille järgi nad neid spinne annavad. Kusjuures Triobet ei saada kunagi mulle oma promokirju. Paar korda olen saatnud neile ka kurja kirja, et tahaks ka promouudiseid saada, kuna vahest on väga häid pakkumisi. On lubanud saata, aga siiamaani huidki.

Comment

Working...