*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    maitea.. ega neid videosid ei saagi kullana võtta.. a la keegi õpetab Ahigh boardil OOP turnis check-raisema BTNi või CO mängijat.. siis sa ei hakka ju ometi tummiselt seda tegema vaid sa vaatad videot ja saad mõtteid juurde kus ja miks mingi liigutus või pattern võiks hea olla.. obv kui ma näen mõne tüübi videot kus teeb mingeid elementaarseid vigu vms uba ajab näiteks blokeerivast A'st vms.. siis lükkan video kinni ja võtan järgmise..
    Saad ikka aru, et kõik muuvid on situatsiooni ning vastase põhised mitte "alati kehtivad"?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
      No krt. Ma olen alati igasugustesse treeningvideodesse teatava eelarvamusega suhtunud ja pahatihti on erinevate treeningsaitide "coachid" ise BE või kergelt võitvad mängijad. Hakkasin siis täna cardrunnersist yht Rushi videot vaatama ja kohe alguses tundus kuidagi natuke kahtlane, aga kui lõpuks onkel rääkis kuidas Rushi yks vigadest on see, et ei saa vastaseid noteda kuna sind viiakse peale käe lõppu kohe uude lauda, siis mul oli OMG OMG OMG!!! Või ma olen tõesti ainuke kes teab, et seda saab edukalt handreplayeris teha?
      Ameeriklased ongi debiilikud ju, kui videosid teevad. Milwaukee2 tegi HU videod, siis lauad jooksid tühjaks ja hakkas starsis avama hunnikute viisi tühje laude, kui lobbyse ilmub ainult üks tühi laud iga limiidi kohta.

Teine video mees mängis nelja lauda ja kõik katsid osalt igat lauda ning neljal laual oli vaja veel veebis surfata.

Kolmandad ajavad lihtsalt paska juttu välja. Teevad kahekesi videot, siis hakkavad vaidlema ja lõpp ongi nii, et "jah võib ka nii".

Neljandas ajavad jälle miskit mõttetu ila suust välja, kuidas kuival boardidl võiks ikka ta check-raise üle tõsta ning peale 15 minutit arutelu (video seisab sellel ajal) jõuavad kokkuleppe, et jah see kõik suht super-high stakes teema ning micros/lows seda teha ei tule.

Viiendas üks vend pidevalt teisega vaidleb ja siis räägib juurde, et jah siin on see kõik nii vägev aga kui mul oleks infot, et ta barreldab palju siis ma ei check-calliks... Ometi video oli mõeldud 1/2 meestele, kus see on niigi arusaadav.

Üldiselt tõmbasin DC-st sittakanti videosid (tõmbasin kõik HU videod ära) ja pooltele tuli teha hara-kiri, sest kas mängija ajas nii lolli juttu suust välja või hoopis oli break-even/loser.

Hetkel olen mina abi või tõesti uusi originaalselt mõtteid kahelt autorilt:
      Nolan'i ja milwaukee2 videod. Igasugu seisvate kätega videod, kus kaks autorit mölisevad on bull-shit, sest nad ei julge üksteist maha teha. Online egod on muidugi räigelt head.

Seepärast mina isiklikult vaatan videosid, mis on otse live play, sest siis ei saa targutada või kui kõrgema mõttega vend kommenteerib väiksema mõttega venna mängu ja seda eeldusel, et mõlemad oskavad natuke mängu ning kommenterija oskab hoida videot põnevana ning mängu põhjendada.

Sitast ägisemist ma ei salli ja seepärast olen näinud ainult kahte head videod. Aa ei tegelt kolme aga see oli pokerwswati HU video.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        maitea.. ega neid videosid ei saagi kullana võtta.. a la keegi õpetab Ahigh boardil OOP turnis check-raisema BTNi või CO mängijat.. siis sa ei hakka ju ometi tummiselt seda tegema vaid sa vaatad videot ja saad mõtteid juurde kus ja miks mingi liigutus või pattern võiks hea olla.. obv kui ma näen mõne tüübi videot kus teeb mingeid elementaarseid vigu vms uba ajab näiteks blokeerivast A'st vms.. siis lükkan video kinni ja võtan järgmise..
        Üks asi, mida tuleks full ringi mängijate videos jälgida on see, et reeglina videod on 6 tabling või 4 tabling ning see ei ole enam nende "mugavustsoon". Kui nad on harjunud 24 tablema siis 4-6 tabledes võivad nad oma otsuseid üle-mõelda.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
          Saad ikka aru, et kõik muuvid on situatsiooni ning vastase põhised mitte "alati kehtivad"?
          mida ma siis sinu arust kirjutasin?

jah saan aru ja ma vaatangi videosid lihtsalt uute mõtete saamiseks, mitte tuimalt mingite standard muuvide tegemiseks..

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Keda dragthebarist tasub vaadata? Milwaukee2, aga edasi? FR oleks hea, aga muu solid kraam ka abiks.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
              Keda dragthebarist tasub vaadata? Milwaukee2, aga edasi? FR oleks hea, aga muu solid kraam ka abiks.
              Tegin põhjaliku uurimise vaadates kõigi treenerite ptr jne,

FR väga pole aga Milwaukee2 ja ehk madalas ka discobiscot vaadata, keegi eric larson fr cash videod on olemas aga tal winrate suht madal

6max juba popim-kindlasti jälle milwaukee2, dusty kindlasti, matt bolt ja mulle meeldisid ka hatebacycles.

turnadest on üle millise teenistusega david rowan aka heyimdro ja endlessj83

Hu on beachjustice, kes vist ptr järgi beadib küll erinevaid limiite :)

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Seepärast mina isiklikult vaatan videosid, mis on otse live play, sest siis ei saa targutada või kui kõrgema mõttega vend kommenteerib väiksema mõttega venna mängu ja seda eeldusel, et mõlemad oskavad natuke mängu ning kommenterija oskab hoida videot põnevana ning mängu põhjendada.
                Tegin ka mingi 2 kuud tagasi umbes DC kasutaja ja tirisin mõned 6max videod ka alla. Enamus on pask, sest ka ma ei viitsi otseselt sellist mula vaadata, kui vennad 15 minti targutavad ja video seisab.
                Samas mõned ghosti videod on väga head. Jk3a ja jongreenway näiteks.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Algselt postitas camu Vaata postitust
                  Tegin ka mingi 2 kuud tagasi umbes DC kasutaja ja tirisin mõned 6max videod ka alla. Enamus on pask, sest ka ma ei viitsi otseselt sellist mula vaadata, kui vennad 15 minti targutavad ja video seisab.
                  Samas mõned ghosti videod on väga head. Jk3a ja jongreenway näiteks.

Kasutaja ka nüüd olemas. Note taken

Comment

• armand0
                    Õpihimuline Mängur
                    • Mar 2010
                    • 358

Kas teil on FTPst rb käes?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

TrioBetis jõulukingutus - tasuta spinnid automaadil Jack Hammer. Mulle €1 kukkus, peokunnile €13 :) Edu.

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

tõmbasin 32 juurot, aga withdrawida kasinnist sitt ei lasknud

Comment

• MeelisV
                          Vana Tegija
                          • Apr 2010
                          • 1300

Algselt postitas armand0 Vaata postitust
                          Kas teil on FTPst rb käes?
                          Mul ka sellega probleeme juba 2 kuud. Täpselt poolte nädalate eest pole RB saanud

Comment

• Mäksu
                            FPP Pro
                            • Aug 2009
                            • 238

i take a shot hennessy, now im stronger to face the madness.. ai täna fiestaks ära jälle vist. kuradi külm on kuradi kuradi külm on ainult

Comment

• armand0
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2010
                              • 358

No mul esimest korda nii.

Mille kaudu sul rb diil on?

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
                                tõmbasin 32 juurot, aga withdrawida kasinnist sitt ei lasknud
                                Õnnestus koguni 33.10€ tõmmata aga hetkel ei leia kusagilt isegi kirbukirjas seletust, kuidas selle summa lahti mängima peaks.

Comment

Working...