ohoh mul on yks s6ber sama ameti peal, matt ford, 2kki tead? endine pro snuukrim2ngija. ise ma eriti mingi pokkerim2ngija ei ole.. hetkel l6petan magistrit ja k6rvalt veidi 6pin, alles algusest. piljardi s6prade k2est sai pokkeri vastu huvi tekkima ja yhe eesti s6bra juhendusel :) ma vaatan veidi seda lehte,
tundub p2ris huvitav..
Ei tea seda nime, eks neid firmasid ole ka umbes kümmekond erinevat londonis. Ma ka polnud UK-sse minnes pokkeriga lähemalt kokku puutunud, aga seal oli see buum juba 5 aastat tagasi, meedias ja TV-s näitas turniire, ilmuma hakkasid pokkeriajakirjad jne. Töö juures tehti ka väikseid turniire, sai hakatud ka netis mängima jne.
Kuna tegu on pokkerifoorumiga ja siin UK teema väga in on siis igatsen seda et iga õhtu on live turniiri valik. Birminghamis oli jalutuskäigu kaugusel 3 kasiinot kus toimusid igapäevaselt turniirid, 2 neist sellised pargi taolised, alla 10 pokkerilaua (Gala ja Rainbow) ja üks selline suurem kus toimuvad tihti festivalid ja kuhu tuleb tavalisele 50 naelasele freezeoudile migni 150 nägu kokku (Broadway). Mingi pooletunnise autosõidu kaugusel pidi ka olema mingi suurem kasinn ja turnade auhinnafondid laes sest palju inimesi koguaeg kohal.
Samuti toimusid igast pubides ja piljardisaalides mingised kahelaua sng-d. (neid korraldasid mingisugused aktivistid ja neil õnnestus see paremini kui hetkel pargi turna korraldajatel välja kukub).
Ega siin kedagi süüdistada ei ole, eestis pole pokkeri lihtsalt nii popp aga valikuvõimalust tahaks. Ei tõmba 220 kroonine 2 laua turniir lasnamäe centrumis ja samas ei viitsi 220 rebuy hi/lo-d ka pargis pelada, aga laivi tahaks mängida.
Ega siin kedagi süüdistada ei ole, eestis pole pokkeri lihtsalt nii popp aga valikuvõimalust tahaks. Ei tõmba 220 kroonine 2 laua turniir lasnamäe centrumis ja samas ei viitsi 220 rebuy hi/lo-d ka pargis pelada, aga laivi tahaks mängida.
Eestis on pokker ikka väga popp, London on lihtsalt maailmalinn, kus elab 20x rohkem inimesi kui Tallinnas. Ma olen üsna kindel, et UK 400K populatsiooniga linnad pole pooltki nii võllid pokkerilinnad kui Tallinn.
on on sest siin n2itab telkust kogu aeg ja kogu t88lisklass gamblib maha oma rahasid. kohalikud kuulsused on top pro'd ka jne ...ept london .. k6ik ikka reklaam
Eesti on IT-riik. Minu arust kõik saidid, kus saab midagi kirjutada, nendes tuleks olla kasutaja.
Et kasutajaks saada, tuleb confirmida enda päritolu, olgu siis pangalingi kaudu vms.
* foorumites pole ülelaskjaid vms
* netikommentaatorite häving
milleks salatsemine, enda identiteedi varjamine vms? Kui julged öelda, siis julge ennast näidata
Eesti on IT-riik. Minu arust kõik saidid, kus saab midagi kirjutada, nendes tuleks olla kasutaja.
Et kasutajaks saada, tuleb confirmida enda päritolu, olgu siis pangalingi kaudu vms.
* foorumites pole ülelaskjaid vms
* netikommentaatorite häving
milleks salatsemine, enda identiteedi varjamine vms? Kui julged öelda, siis julge ennast näidata
tunnen puudust (subjektiivne):
* Döner Kebab
* korralik Argentiina restoran
* rongitee mis viiks Riiga
* helikopter mis viiks Helsinki
* autotee mis viiks Tartu
* otselennud mis algaksid Lennart Merist (võiks rohkem olla)
* surematu piim. selline mida ei hoita külmletis ja mis säilib päikese käes 3 nädalat (ise ei ostaks)
* ametlik rahaühik euro, varsti tuleb
* lumi, varsti tuleb
Comment